Kişilik & Karakter Cinlerden neden korkuyoruz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bu varlıkların sanırsam uçanları ve yerin altında olanları varmış hatta sürüngen olanlarını duydum Cinlerden neden korkuyoruz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. ben korkmuyorum kimseden 0 0 Yorumla
_Bloom_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Cinleri hep kötü amaçlı kullandılar büyü vs filmlerden dolayı korkar olduk. Dediklerine göre insanlar gibi iyisi de var kötüsüde 1 0 Yorumla
Cameronnbt0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Hikayelerden dolayı... Aslına bakarsak cinler insanlardan ve hayvanlardan çok korkuyorlar. 1 0 Yorumla
Lord_of_chaos Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Korkmuyorum. Korktugumu kim söyledi 1 0 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Korkmayın bir şey yapmazlar. 😃 1 0 Yorumla
Kediciksevenn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Görünmüyor adamlar sjsjjs 2 1 Yorumla Lord_of_chaos 1 yıl Bu güzeldi 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben korkmuyorum kimseden
Cinleri hep kötü amaçlı kullandılar büyü vs filmlerden dolayı korkar olduk. Dediklerine göre insanlar gibi iyisi de var kötüsüde
Hikayelerden dolayı... Aslına bakarsak cinler insanlardan ve hayvanlardan çok korkuyorlar.
Korkmuyorum. Korktugumu kim söyledi
Korkmayın bir şey yapmazlar. 😃
Görünmüyor adamlar sjsjjs
Bu güzeldi 😅
Ben korkmuyorum
Bilmem