Duyduğuma göre cinler iğneden bıçaktan birde çengelli iğneden korkarmış arkadaş doğru mu? Bu yüzden uyurken yastığımın altına bıçak koyuyorum ve üzerime çengelli iğne takıyorum... ve uyurken ayetel kursi okuyorum... yorumlarınız için teşekkürler
Cevabın nedir?
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl-cinler sirkeden çok korkar ve nefret ederler. evin her köşesine sirke dök. odana giremezler.
-bir de cinleri yakan duaların arapça çıktısını alıp odanın duvarına as.
-evde youtube dan rukye ayetleri'ni ve bakara suresin aç sesi dışarıya ver. -evden kaçarlar
-temiz ve güzel kokan yerlere cinler gelmez. temizliğe önem ver.
-gece karanlığında evlere gelmeye başlarlar. mümkünse gece vakti aynaya bakma. felak ve nas ve ayetel kürsi oku.
-yaz mevsimi de olsa gece yatarken çıplak yatma. vücuduna tesir edebilirler.
-cünüp gezenin sürekli cinler takipçisidir.
-vücudunda cin olduğundan şüphelenirsen youtube da rukye ayetlerini açıp dinle. bir süre sonra üzerinden ağırlıkları kalkmaya başlayacaktır.287 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol kardeş yardımcı oldun... yok cin vardı içimde rukyeyle çıkartım şimdi yok ama musallat oldu her gece rahatsız ediyor dedillerini uygulacam peki cinler iğne bıçak çengelli iğneden korkar mı?
Yay+1 yılbıçağı bilmiyorum da çengelli iğneyi bir ara duymuştum.
Koç+1 yılabi youtubeden açmazsak olurmu annemin telefonda kuran şeyi var ordan açsak cahiz olurmu iyi günler hayırlı cumalar bereketli günler ramazanınız mübarek olsun buyüklerimin gözlerinden küçüklerimin ellerinden öperim kandiliniz mübarek olsun allah sizi cinlerden ve şeytandan korusun cenabet gezmeyin
Terazi+1 yılBaştan aşağı saçmalık, bilmiyorsun bari konuşma.
Sirkenin cinler üzerine hiç bir olumlu olumsuz etkisi yoktur. Halk arasında yaygın saçmalıklardan biri. Kafir cinler defne kokusundan nefret eder, gerek tütsü olarak gerekse çay şeklinde demlenmiş halde. Bunun dışında misk ve safranda etkilidir. Fakat öd ağacı tam tersi, yakıldığı anda ne kadar sufli cin var toplanır.
Çıktı alınmış ayet ve dualar hiç bir işe yaramaz, musallatlı hasta yırtar atar. Ayet ve duaları zaferan (safran mürekkebi) ile yazmak tesirlidir.
Soruya gelince Evet, cinler tabanca, bıçak, kılıç gibi savaş aletlerinden korkar. Köpekten kafir Müslüman tüm cinler ve melekler rahatsız olur. Köpek olan eve ne rahmet meleği, ne mümin cin, nede kafir cin girer. Sesinden bile rahatsız olurlar. Evlerdeki suret resimleri (insan ya da hayvan), heykel ve biblolar rahmet meleklerini engeller, kafir cinlere ise kuvvet verir. Bunun haricinde gümüş sevmez kafir cinler. Yahudi cinleri olan bir tanıdığım korunmak için gümüş taşıyordu. Gümüş levha üstüne işlenmiş Allah, Muavvizeteyn, davud yıldızından acayip korkuyorlar.
Kısacası cenabet durma, evinde suret resmi heykel biblo bulundurma, felak nas âyet el kürsi oku, düzenli defne yaprağı yak kolay kolay bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Yok sirkeymiş, yok kaya tuzuymuş , üzerlik tohumu yakmakmış hiç bir işe yaramaz
Kova+1 yılCinler Savaş aletlerinden korkmaz aksine saldırı araçları kullanırlar
3 nas 1 Felak, Ayetel Kürsi oku çoğunlukla asla korkma ve kolye ya da yüzük şeklinde Süleymanın mührünü tak seni gördükleri an kaçmaya çalışırlar
Oğlak1 yılÜzerine sirke sık ve ceplerinde tuz taşı inşallah
En İyi Cevaplar
+1 yılTüm duyduğun şeyler rivayet ne yazikki.. ayetel kursi, felak ve nas süresi okuyup yatman yeterlidir.
32 Yorumla
Soran+1 yılSağol dostum
Boğa+1 yılRica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız kardeşim şimdi yazını okudum ama böyle bişey uygulama yastigibin altına bıçak konması iyi durum değil cümle beynine irade hüküm edip o bıçakla seni bile öldüreblr. Sen internetten cin süresi var onu fotokobisinj çıkarıp bazanin üstüne koy asılı biçimde
72 Yorumla
Kova+1 yıl
+1 yılSirke. Etrafı silersen ve birazda yaş bırakırsan o kokunun faydalı olduğunu biliyorum. Herkes bilir bunu. Genelde eşiklere falan döküyorlar. Emniyet olarak görülüyor sirke ama evet uzun sureler en güzel emniyettir bir de bunlara fazla kafa yormamak...
35 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımcı oldun
Aslan+1 yıl@MoyaNur
Nasil Yardım edeceksin?
Oğlak1 yılEvet sirke kokusunun olduğu yere cinler giremez
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
12Cevap
Doğru ben bi cok insana söyledim büyü demir filketenin çok faydasını gördüm geceleri bana saldiriyorlardi bütün vücuduma taktım alenen faydasını gördüm birde çörek otu koyuyorum yastığımın altına yok faydasi diyenler onlara inanmayın büyücüler cok iyi bilirler genelde boğazlarina demir kolye takarlarki cinler uçan iblisler saldırmasın diye
20 Yorumla
+1 yılhocam yatmadan önce eti cin yedim sabah kalktığımda başım ağrıyordu içime cin mi kaçmıştır cevaplarsanız çok sevinirim hocam, allah yolunuzu açık etsin hocam, severek izliyoruz amin
100 YorumlaBıçal koyma ya sana zarar gelebilir en iyisi NAS-FELAK sureleri bide soguk kanlı ol banada olmuştu çok kötü bir şey ama umursama
315 Yorumla
Soran+1 yıl2 kere cin çıktı içimden nasıl kormayayım gine musallat olmuşlar gece saat 3 den sonra hep geliyor eğer çengelli iğne takmassam. Birde ayetel kursi okuyorum
Aslan+1 yılOzaman gelmiyorlarmı yani çengelli iğnenin faydası var mı
İkizler+1 yılSafran murekkebiyle Cin mektubu yazdirtin uzerinde taşı yattin yere koy 8 tane Ayetel Kürsi sağına soluna önüne arkana assana yukarina sen son sağdan ufurerek çember yap uğur son bir tane daha oku vehuvel ALİYYİLAZIYM de içine çek hiç bir seyolmaz anca korkutur KORKMAZSAN o daha çok korkar hep yalan söyler tehdit eder inanma aldırış etme Salih Memişoğlu nun sohbetleri dinleyin yardımcı olacaktır
İkizler+1 yılSalih Memişoğlu nün sohbetlerini dinleyin Ayetel Kürsi yi dediğim gibi 8 defa sabah kalkınca akşam yatarken oku sonra ikindi vakti bütün aile fertleri rahman süresini her kesin bardağı ayrı olcak şekilde bir bardağa okuyup için her gün cinler seni tehdit ederse korkma hiç bir şey yapamaz anlaşması olmadan dediği her şey yalan inanma o Çin'e cin mektubundan rahatsız olup bir daha gelmiyecegim derse baban onu başka bir yere kaldırsın baktınız tekrar geldi bu sefer hiç kaldirmayin cin mektubunu koyduğun zaman gelir gitmezse hep azap ceker bide bunu hocaya danisip yapın Salih Memişoğlu da diyor Kuran'da bir ayeti kerime var onu safran murekkebiyle yazıp odanın duvarına astinmi o zaman da yanına yaklasamaz odaya içeri giremez 3 ayet olması lazımdı hatırladım kadarıyla Allaha güven ve ondan korkma amacı seni korkutmak zaten
İkizler+1 yılAyetel Kürsi ni bazen seni konusturtmaz donar kalırsın hiç korkma zaten amacı o seni korkutup hayattan soğutmak içinden kalbinden oku gider o hiç bir şeyde yapamaz ancak otoboka korkutur hiç korkma kaile alma onu gormuyormus gibi davran görünce Ayetel Kürsi ni oku 8 defa sonra gitmese bile sana zarar veremez Ayetel Kürsi ye dayanamaz bide Teheccüd namazına geceleyin kalk namaz kıl
İkizler+1 yılBismille hilleziyle ilehe illehü derseniz görünmez olursunuz cinlere karşı bunu her yerde okuyabilirsiniz tuvalet ve lovobada da diyebilirsiniz sadece başka dini bir şey kuran ayeti tuvalette laviboda okumayın tuvalete girerken EUZU BESMELE bide Allahümme MİNEL HUBSİ VEL HABAİS diyin sol ayakla girin olurda düşecek olursanız tuvaletin dışına düşersiniz ondan sol ayakla girin birde tuvalette fazla konuşmayın aklınıza bir şey gelirse kuran ayeti ezan bunlar önemli değil şeytan vesvesesidir önemli olan siz okumayın aklınıza gelmesi normal istemeyerek aklınıza tuvalette laviboda gelen şeyleri siz dusunmuyorsunuz vebalide yoktur sadece bismille hilleziyle ilehe illehü diyebilirsiniz oda görünmez yapar sizi gorunmeyen varlıklara karşı dediğim gibi sirkeye de gelmezler 3 ya da 5 gün uğramaz defne yaprağı cinli olduğun için demedim ama oda ise yarar ama seni rahatsız edebilir ud kokusu günlük sakızı bunlar
İkizler+1 yılBide sana Arap kirazı tavsiye ederim pahalıdır ama şifasını bulursun Allah'ın izniyle bunun sabunu filanda var diye biliyorum yaprağı suyla temas edince köpürür güzel bir koku ortaya çıkar her aktarda satılmaz iki adı vardır Arap kirazı öteki adını da unuttum ama Arap kirazı da çözümdür temizlik açısından Arap kirazı da sevmez ama fiyatı pahalı
Başak1 yılMümin cinlerden yardım alabilirsin detaylı bilgi için bir hüddama gitmeni öneririm cünub uyuma geceleri aynaya bakma ama en önemli husus korkma senin korkularından besleniyorlar birde bıçak yerine çatalda koyabilirsin yoksa kontrolü ele alırlarsa sana kendini öldürtebilirler cinler sana metal açıdan kötü anlarda yaklaşır sevdiklerinin kılığına girerler ayakları ters değildir cin mektubatı as odana Allah'a emanet ol
+1 yılGeçen geldiler mutfağı karıştırıyolardı birden çıktım sittirin ulan diye baırdım bir kaçışıyolar görmen gerek
140 Yorumla
+1 yılasdfghjkgfdsasdfghjk inanıyormusunuz siz ya bunlara dshbfhbds
210 Yorumla
Yay+1 yılEvet inanıyoruz. Kuzenimin başına geldi?
Balık+1 yıl@Hanifeeuyarc nesi vardı kuzeninin napıyordu mesela? havadamı uçuyordu?
Yay+1 yılInanmadigin için saçma sapan konuşuyorsun fakat lavabodan çıktıktan sonra gördüğünü iddia etti. baya aglamisti hıçkıra hıçkıra hocalara falan gittiler bu konu üzerinde çok uğraştılar.
Balık+1 yıl@Hanifeeuyarc ya kardeşim bak bilinç altı diye birşey var. Küçüklükten beri külde oynama cinler musallat olur. Toprakta oynama cinler musallat olur. Gece dışarı çıkma cinler musallat olur diye diye aklımıza cinleri perileri soktular. Eee ister istemez korktuk inandık. Şimdi psikolojimiz bozuluyor, aklı dengemiz yerinden gidiyor korkularımız gözlerimizi beynimizi ele geçiriyor. Halisinasyonlar görüyoruz en çok nelerden korkuyorsak ruh sağlımızı onlar üzerine kuruyoruz. benim ananem mesela ruh sağlığı bozuk çok üzüldüğünde çok ağladığında çok sinirlendiğinde kendinden gçeiyorç. Aynı sizin gibi bana büyü yaptılar cinlerin işi sesler duyuyorum çocuklarımı öldürecekmiş falan filan, şeytanın çocukları diyodu. geceleri aniden kalkıp cığlıklar atıyodu tuhaf tuhaf konuşuyodu bildiğin saçmalıyodu.. Birkere bile hocaya götürmedik. Psikoloğa götürdük ilaçlarını aldı. şu an ne cinleri kaldı ne hastalığı. Madem cinler musallat olduysa , neden ilaçlarını düzenli aldıktan sonra hocaya gitmeden iyileşti
Balık+1 yılmadem cinli madem musallat oldular ozaman neden şu an cinleri yok üstelik hocaya bile gitmedik?
Yay+1 yılFarklılıklar olabilir? Dinsizmisin?
Balık+1 yılevet dinsizim. Çünkü bunların hepsi saçmalık dalavere
Yay+1 yılO zaman laf kavgası yapmaya ne gerek var dinisizim de geç
Terazi7 ay
+1 yıldua varken igneden niye korksun bunlari hep cinler uyduruyor
71 Yorumla
+1 yılKardeşim insandan üstün varlık yoktur ne kadar çok korkarsan o kadar çok gelirler ayetel kürai nas suresi felak suresi oku gusul abdestin varsa sana bişey yapamazlar unutma sen onlardan üstünsün
80 Yorumla
+1 yılTroll sorarken zeka kullanılmaz diye bisi mi var 😒
00 Yorumla
+1 yılEn etkilisi felak nas suresi hacı gerisini bilmez ;)
00 Yorumla
4 aydogru benim kardesimlede ugrasiyorlardi kiz kardesim dua ile birlikte filkete takti ve demir kasik falan koyuyor yastogiini orasina etkisi var
00 Yorumla
+1 yılcinler yoktur kafanızı boş boş şeylere yormayın
114 Yorumla
Soran+1 yılKuranı Kerim de yazan birşeye inanmıyor musun?
Balık+1 yılkuranı kerime inanmıyorum sizde okuyun doğrumu yanlışmı görün cariyeye izin veren ve daha birçok sapıklığı olan bir dine inanmam ben
Soran+1 yılAllah seni sonsuza dek cehennemde yakıcak pis ateist
Balık+1 yılvarsa yaksın allah olsa zaten bizi yaratmazdı ona tapmamızı istemezdi çok iyi insansınız ama bana pis diyorsunuz? sırf müslüman olmadığım için müslümanlık gerçekten süpermiş ya çok hoşgörüyü ön görüyor baksana sen inanmıyorum diye pis oldum
Soran+1 yılÇok yanlış yoldasın yol yakınken yolunu bul
Balık+1 yılbence siz bulun belliki daha inandığınız dinin kitabını bile okumamışsınız...
Yengeç+1 yılyazık sana
Balık+1 yıl@tolgasyus-35 sizede yazık beyninizi din ile yıkamışlar dünyada milyonlarca din varken sırf ailenizden aldığınız için buna inanıyorsunuz hristyan bir aileniz olsaydı hristyan olacaktınız dini bir sömürü aracı olarak kullandıklarının hala farkına varamamışsınız onu bırakın daha inandığınız kitabı bile okumadığınıza iddiaya girerim
Yengeç+1 yılokumaya bile gerek duymadım
Soran+1 yıl@tolgasyus-35 Geri zekalının teki knk
Boğa+1 yılEvt bn okudum ve inanıyorum belki sen inanmiyorsun bunun icin seni asagilamaya gerek yok inanmayan kendine ama inanmani tavsiye ederim bu evrenin big banglemi yaratildigini saniyorsun qatrilyonda 1 sansla hemde :D sen maymundan insan turediginimi saniyorsun darwin gibi :D sence bu mumkunmu herseyi bizim icin yaratmis bizim yasamamiz icin yiyecek icecek herseyimiz var belli degilmi zaten bizi yaratanin var oldugu inanmak inanmamak size kalmis kurani okudum diosun sacma diosun zaten insan inanmak ismezse ne olursa olsun inanmaz inkar eder sirk kosuyosun suanda allaha bedelini agir odersin yinede sen bilirsin seni tehdit ettigim yok allah ta oyle dior zaten ama bu fikriniz den donersiniz daha ii olur neyse ii gunler
Boğa+1 yılBide bu var
adamın biri berbere gider.. konu konuyu açar,
berber: “ben allah’ın varlığına inanmıyorum” der.
adam: “peki neden böyle düşünüyorsun”?
berber: “bunu açıklamak çok kolay. lütfen söyler misin, eğer allah var olsaydı bu kadar çok hasta insan olur muydu, terkedilmiş çocuklar olur muydu? allah olsaydı kimse acı çekmezdi. allah olsaydı bunların olmasına izin vereceğini sanmıyorum”
adam bir an durur, gereksiz tartışmaya girmek istemediği için cevap vermez. berberde işi bitince dışarı çıkar… caddede uzun saçlı ve sakallı bir adam görür.. adamın dağınık görüntüsünden, traş olmayalı uzun süre geçtiği bellidir.
adam berber dükkanına geri döner.
adam: “biliyor musun, bence berber diye bir şey yok.”
berber: “nasıl olur ki? ben buradayım ve bir berberim”
adam: “hayır yok. çünkü olsaydı, caddede yürüyen, bakımsızlıktan saçı sakalı birbirine karışmış adamlar olmazdı..
berber: “berber diye bir şey var ama o insanlar bana gelmiyorsa ben ne yapabilirim ki?”
adam: “kesinlikle doğru!
Terazi7 aymerhaba, inanmıyanlar olabilir ama sizin böyle aşalıyıcı konuşmanıza gerek var mı? Siz böyle diyorsunuz da Allah size ahirete bunun hesabını sormaz mı? Sizin bu yaptınız günah değil mi?
Terazi7 ay@tolgasyus-35 o halde gerçekten Müslüman değilsin
İmansız olanları imandan korkar
20 YorumlaAyetel kursi yeterli kardeşim
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılNas, Felak ve Ayet el kürsi...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenlede çok ugrastilar
21 Yorumla
+1 yılİnanmayın şöyle şeylere
10 Yorumla
+1 yılBence direkt kafana satır sapla gelmezlrr trol bey
00 YorumlaDoğru.
00 YorumlaSure
00 YorumlaNasla Felakk
10 Yorumla
+1 yılEvet