Uzun zamandır birlikte olduğum ve gerçekten çok sevip ciddi düşündüğüm kız arkadaşımla okul sebebiyle ayrı kalacağım ama nasıl rahat olacağımı bilmiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Sizce ne yapmalıyım?
bu gercekten zor olacak ikiniz icin ama araya sogukluk girebilir diye dusunuyorum yani cogunlukla boyle gordugum icin cunku 1 hafta ayrı kalmıyorsun onun zor anlarında yada ne biliyim senin ona lazım oldugunda yada tam tersi durumda biribirinizin yanında olmalısınız ama bu olmayacagı icin ikinizde biribirinizden soguyabilirsiniz..
karşılıklı güven vermişseniz birbirinize inan hiç bi sorun çıkmaz. kuruntu yapma boşuna. gerçekten seviyosan ve seviliyosan rahat olmaman için hiç bi neden yok.
Cevap
2Cevap
sevgi güven varsa gerisi boş arkadaşım sabır sadece.
guven varsa rahat olursun arkanda bırınıde bıraksan eger kendıne ve ona guvenın varsa dondugunde bıraktıgın yerde bulursun zaten
Uzakliklar aski öldürmaz aksine dahada alevlendirir gonuller bir olsun yeter merak etme gercekten seviyorsaniz bisey olmaz daha cok ozler baglanirsiniz
Yapabilecek bir şey yok. Geçmiş olsun şimdiden.
Sosyal olarak belki zamanı geçiştirirsin
arada güven varsa hiç sorun olmaz ama sen ona güvenmiyosan kafayı yersin.
eğer arada güven yoksa hiç seviyorum diyede kendini kandırma aşk filan değildir o
uzakliklar buyuk asklari daha da guclendirir
ama kucukleri oldurur
sizde denemis olursunuz buyukmu yoksa kucukmu
eger ki buyuk askiniz oludgunu inaniyorsaniz bisey olmaz
ozlem artar, veeee sonra mutlu Son =)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar