Herkes hayatına devam ederken, ben neden yerimde sayıyorum?

Ya en basitinden birileriyle arkadaşlık yapıyorum sonra bitiyor arkadaşlığımız ve aradan birkaç ay geçiyor ve merak ettiğim için stalklıyorum ve hepsi mis gibi hayatına devam etmiş; sürekli bir yerlere gidip fotoğraf paylaşmalar, gece gezmeleri, tatiller, yeni arkadaşlıklar ve sevgililer... Sonra kendime bakıyorum ve market dışında evden çıktığım yok. Biriyle sevgili oluyorum ve yine bir süre sonra ayrılıyoruz ve birkaç ay sonra bir bakıyorum mis gibi hayatına devam etmiş, yeni sevgili yapmış, beni hatırlamıyor bile ama kendime bakıyorum, yine evde boş boş oturuyorum... Hiçbir gelişme yok. Hiç arkadaşım yok, sevgilim yok... Sürekli evde oturduğum için de geçmişe karşı özlem duyuyorum ve eskileri unutamıyorum. Onlara şimdi mesaj atsam beni tanımazlar bile ama ben onlara dair en ufak bir detayı bile hatırlıyorum... Onlar mı normal yoksa ben mi fazla seven biriyim, bilmiyorum!.. ne yapacağım ben? Nasıl geçmişe sünger çekip önüme bakabilirim? Nasıl ben de öyle güzel yerlerde gezip eğlenip sosyal medyaya güzel güzel fotoğraflar atabilirim? Ben de çok istiyorum hayat dolu enerjik birisi olmayı... Ama tek başıma yapamıyorum. Tek başıma bir yere gitsem de canım sıkılır zaten.. var mı tavsiyeleriniz?
Herkes hayatına devam ederken, ben neden yerimde sayıyorum?