bu mümkün değil olamaz. sistem sana bir kader atar, ama o kaderde mücadele edersin olabildiği kadar. tabi seni ışınladığı nokta iyi biyerse ordan çok daha iyiye gidersin , çok kötüyse biraz iyi olabilirsin ya da temelli batarsın.
Evet kurduğum düşlerin bir kısmı gerçekleşti. Bir kısmıda gerçekleşmek için bekliyor. Ve buda benim yüreğimin gayreti ile oluyor. O yüzden hiç durmuyorum.
sadece evlenip çocuk sahibi olmaktı ancak aileden gelen ve 4-5 kuşakta 1 ortaya çıkan ve ailenin herhangi 1 üyesini etkileyip diğerlerini etkilemeyen 1 hastalığım var bu hastalık hem ömrümü tüketiyor hem de çocuk sahibi olmama izin vermiyor eski karımdan bu yüzden ayrıldım anne olmayı çok istiyordu erkekliğimde sorun yoktu ama vücut sperm üretmiyordu ayrıldık o başkasıyla evlendi kızı var bense kimseyle evlenmedim evlenemezdim 1 başka kadınında annelik hayallerini yıkamazdım
üzülme zaten öleceğiz tek fark 3 aşağı 5 yukarı zamanını biliyorsun aslında bu tuhaf zamanını bilmek böylece hayatı daha kaliteli yaşamaya çalışırsın mesela para kazanmak için kendini heba etmezsin imkan dahilinde yapmak istediğin gitmek istediğin yerlere gidebilirsin