Kişilik & Karakter Kaaaç hayalinizi gerçekleştirebildiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayaller hawai, hayatlar sanayi🤷♀️😅Güya kendi atolyemi açacağım bakalım nezaman ne zaman🎹🎙🎼 Kaaaç hayalinizi gerçekleştirebildiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayallerim kalmadı maalesef 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ev, meslek ve araba hariç hiçbir hayalimi gerçekleştiremedim. Evlenip de içimde ukte kalanlardan kurtulsam... 1 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tek kaldı oda bir kuyumcuya girerek ordan 3kg karışık yap demek 1 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hemen hemen hepsi zamanla tabi 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bir den çok 🤭 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hepsini gerçekleştirdim 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 tane kaldı 500tane çocuk yapacam 300 tamam kaldı 200 Yorumla Soran +1 yıl Hangi uzaylı canlısın? Türünüzün bir ismi var mı? 🤷♀️😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reptiryan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen 301 senle yaparım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayallerim kalmadı maalesef
Ev, meslek ve araba hariç hiçbir hayalimi gerçekleştiremedim. Evlenip de içimde ukte kalanlardan kurtulsam...
Tek kaldı oda bir kuyumcuya girerek ordan 3kg karışık yap demek
Hemen hemen hepsi zamanla tabi
Çoğu oldu azı kaldı.
sıfır hiç
Kısmen de olsa evet.
Hayalimde ki mesleği yapıyorum
Hepsini
Bir den çok 🤭
Hiç biri
Hepsini gerçekleştirdim
1 tane kaldı 500tane çocuk yapacam 300 tamam kaldı 200
Hangi uzaylı canlısın? Türünüzün bir ismi var mı? 🤷♀️😂