Hatta ben Kıvanç Tatlıtuğu da beğenmiyorum ama Ben beğenmiyorum diye adam oturup evinde ağlamıyor dimi hala zirvede. Sen de öyle düşün yani herkes beğenmeyebilir normal
Bende aynı düşünüyorum haklısın.. ikna oldum şimdi senin dediğine. İçime su serptin yaaa valla. burada gizliden bir kız öyle deyince bir kez kafaya takmıştım.. şimdi rahatladım
Kızlar Ne Diyor
Konuşuruz tabi tipe erkekler daha çok onem verıyo
Ben normal tipli kızla konuştum ama. Hatta ileriye bile gittim eve goturdum
E tamam sorun yok
Umarım erkek degilsindir
Konuşuruz neden konuşmayalım ki orta tıp daha iyi
Evet niye konuşmuyım
Hmm. İyi bari.. çoğu kız kendine bakmadan iyisini istiyoda ondan dedim.
Çekik gozlu esmer olmak iyi mi sence
Evet iyi tabi orta da boyun varsa süper gerisini takma
Boyum uzun. Sporcuyum ayrıca.. tanissak olur mu ya?
Cİddyim
Yok gerek yok öyle her yorumlaştığımla tanısamam ya dimi
Lütfen yaaa ciddi ilişki için.. tipsiz değilim emin ol
Burdan iki kelime konuşup nasıl ciddi ilişki istiyorsun. Bu kadar kolay değil ilişkiler
Ya önce tanışıp sonra ilişki olur diye düşünüyorum. Bı konuşuruz anlaşırız sonra olur ilişki. o yüzden dedim..
Tipimi yorumlarsin iyimiyim diye hem
İnst foromu görsen yorumlasan olur mu
furki_3335 hesab ismi
Aşağıda yazanlar olmuş onlara yorumlatabilirsin
Niye bana sadece
İstemedim onlara yazmak.. senin konuşman yorumun farklı geldj
Yorumlar genelde normal ya da bazısı iyi diyo okadar
Anladım sağol ama sormak istediğin varsa burdan sorabilirsin başka yere gelemem maalesef
tamam burdan soruyom osaman
Bruce Lee ye benziyo tipim gördün mü resmimi
Yok bakmadım ama Bruce lee ye benziyorsun iyi bir şey. Neden dış görünüşünü bu kadar kafaya taktın ki
Baksaydin iyi olurdu.. ama neyse. Çünkü siz kızlar özellikle turkiyede buna önem veriyorsunuz ondan baya
Ya Kızlar için orta seviye yeterli aşırıyı beklemiyor kimse emin ol. Lafta söylüyorlar sadece
Hmm umarım öyledir. Yani begenmeyende çıktı birkez. Ama begenenlerde çıktı anlamadım yani kafam. karisti
Herkesi beğenen beğenmeyen çıkar. Boyun da uzunmuş spor yaparak fiziğini ön plana çıkarabilirsin
Spor yapiyorum zaten dövüş sporu yapıyorum. Haklısın yaa moralimi duzelttin.. oz güvenim yerine geldi sen öyle deyince
Ne güzel işte. Erkekte boy varsa her şey geliyor, sporla kas yaparak süper insanlara dönüşüyorlar.
Tipimi herkes beğenmek zorunda değil. Haklısın. hatta can Yaman'ı bile beğenmeyenler var baya hemde
Ben beğenmiyorum onu ya hiç tipim değil
Ahahhaha vay be.. asddss dedigim gibi çıktı.
Çevremdeki kızlardan hiç beğenen görmedim sjdjfjjdj
Hatta ben Kıvanç Tatlıtuğu da beğenmiyorum ama Ben beğenmiyorum diye adam oturup evinde ağlamıyor dimi hala zirvede. Sen de öyle düşün yani herkes beğenmeyebilir normal
Vay beee ciddi miisn gerçekten ilginç.. haklısın beğenmeyenler çıkacak illa. bunu kendimi alistirmaliyim. Bir insan herkese çekici gelemez
Evet ciddiyim Kıvançı bir türlü beğenemiyorum. Tamam fizik okey de yüzü hiç iyi değil bence nasıl yakışıklı buluyorlar anlamıyorum.
Bende aynı düşünüyorum haklısın.. ikna oldum şimdi senin dediğine. İçime su serptin yaaa valla. burada gizliden bir kız öyle deyince bir kez kafaya takmıştım.. şimdi rahatladım
boş ver ya çoğu akşama kadar evde yatan bir işe yaramayan troll kızlar. Kendine iyi bak iyi geceler 🙏👋🏻
İyi geceler sende.