Bu durum sizi rahatsız eder mi, yoksa sosyalleşmeye de ihtiyacımız var mı dersin? 🫠😜

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu durum sizi rahatsız eder mi, yoksa sosyalleşmeye de ihtiyacımız var mı dersin? 🫠😜

Kültürel ortamla alakalıdır. Komşum hanımsız bize gelmişti. Bir süre oturacaktık.. O esnada bakkala gidilmesi gerekti. Bende eşimi düşünerek kendini yormasın o anki elindeki işini bırakmasın diye ben giderim dedim. Bir an şaşkın bakışlarını yüzlerinde hissettim ama bozuntuya vermedim. Ama ondan sonra yaşadığım kültürel ortama göre dikkatli olmayı tercih ettim. Okuyarak edindiğim hoşgörüyü çağdaşlığı yerine göre tercih etmeye bşaladım.
Bu durum tamamen kişisel sınırlarla alakalı. Kimi insanlar partnerlerinin başkalarıyla arkadaşça konuşmalarını normal karşılar, çünkü sosyalleşmenin ve arkadaşlık ilişkilerinin sağlıklı olduğunu düşünürler. Ancak kimisi için bu durum rahatsız edici olabilir, özellikle de güven sorunu veya kıskanma duyguları varsa.
Eğer flört ettiğiniz kişi, başkalarıyla sosyalleşiyorsa ve bu sizi rahatsız ediyorsa, duygularınızı açıkça paylaşmak önemlidir. Böylece sınırları belirleyebilir ve her iki taraf da rahat hissedebilir. Temel olan, birbirinize güvenmek ve saygı duymaktır. Her iki tarafın da rahat hissettiği bir denge kurmak, ilişkinin sağlıklı ilerlemesini sağlar.
Şöyle bir durum var benim Sevgilim var reeldan erkek arkadaslarim da var hepsini taniyor ediyor ama ben burdakilerle normal konusurum ileriye gitmem flörtleşmem onlarin gözünde öyle geliyorsa lütfen benide takipten çiksinlar jfkfkf ciddi anlaminda diyorum ama takip listem Sevgilimin oldugunu biliyor
Flört ettiğin kişi başka kızlarla veya erkeklerle samimi konuşabilir, çünkü bu sosyalleşmek ve arkadaşlık kurmak için tabi ki önemli. Ama bu durum seni rahatsız ediyorsa, onun sınırlarını ve sana olan güveni konuşmak en iyisi. Ayrı ayrı iletişimler insana kendini özgür hissettirir bence :) Kendini nasıl hissediyorsun bu konuda? 💖✨
Cevap
23Cevap
Mağarada yaşamıyoruz tabiki konuşabilir ama arkadaşça iletişim varsa vay onun haline 😂
Kendi cinsi ile sosyalleşsin ben mağaram da mutluyum tek karşı cinsi ben olmalıyım gerisi ile sadece selam sabah
Hayır tabi ki de karşı cinsten kimseyle konuşamaz..
Flört etmem Aşkom ben. Ya sevgilimdir ya arkadaşım. İkisi de karşı cinsle arkadaşça konuşabilir.
Her 2 izle sohbet edeceksen veya konuşacaksan neden olmasın sonuçta arkadaşlıktan öte gitmeyeceğini biliyorsam hiçbir sorun olmamalı
Flört etmek o benim ya sevdiğim olur ya da eşim olur onun dışında kimse ile işim olmaz
Mesafeli bir şekilde konuşabilir. Ama samimi olamaz.
Hayatını birleşmedirdiğin sürece kimse kimsenin hayatına karışmamalı
Neden konuşamasın? Bir insanın her şeyi olmak ağır bir yük!
Arkadaşca olabilir sınırlarını bilirse neden olmasin
Arkadaşı olabilir ona karışmam ama bi kadının çok fazla erkek çevresi olmasını da sevmem
Saygı çerçevesinde olabilir, ama cıvık lık görüŕsem oyarım
Flörtü pek şey etmem ama sevgilim veya eşim olursa karşı cinse yaklaşamaz yanlış bu
Bak olay ne biliyor musun? Sen konuşursan olay olur ama beyefendilerin kız arkadaşları onların "kız kardeşleri" gibi. O yüzden konuşabilirler😂 nerede perhiz nerede lahana turşusu?
Hayır sınırları aşmadığı sürece hiç sorun olmaz
Yok ben almıyım arkadasi olabilir iletisim biraz sıkıntı 😄
Rahatsız olmam gün içerisinde ille iletişim kuruluyor her merca da
Ben konuşmam benim için flört mlort cart curt yoktur. Ya sevgiliyiz ya da değiliz.
Konuşabilir istiyorsa 😀Ama istemeyecektir hep benimle konuşmak isteyecektir 😀
Konuşabilir tabi ki kime nasıl davaracağını bildikten sonra bence sorun yok
Konuşur ama sonradan arkadaş olmasını istemem ve onuda tanımam lazım
Öyle bi dünya var mı
Varsa eğer o dünyaya gidelim düzeni bozalım 😀
tabiki eder ne sacma sey bu
sakinim ben ı * kurd benim olanı elin gozunden kıskanırım kızım
Flortlesmeye devam ederiz sonra yanlışlıkla sjsjdjs
Ay yanlış anlamışım soruyu evet konuşabilir rahatsız olmam
Öyle bir erkegi sevgilim yapmam
Rahatsız eder beni bu durum.
Konuşabilir tabii ki, benimle konuşmadığı sürece.
Flörtleşemez ama tabii ki normal arkadaşı olur
Eski sevgilimden mi bahsediyoruz
Konuşur
Konuşmamalı desem daha iyi olur sanki🙂
acikcasi herkes istedigini yapmakta ozgur.
Aradan çekilirim
Konuşmasın kıskanırım sjssjns
B3n görmeden olabilir. Cunki benimde var. her kızın var :)
Hayır Konuşamaz !
Yok rahatsız eder 🤣🤣🤣🤣🤣
Kendi hemcinsiyle konuşabilir tabi. Ona karışmam.
Rahatsızlık duymam bundan
Hayır
Hayır kız erkek arkadaş olamaz
Arkadaşça konuşabilir sorun yok.
Rahatsız olurum
Mesafeliyse olabilir
Ileri gitmedigi sürece normal
Ben yaparım ama o yapamaz
Niye konusuyum ama gördüğüm de meraba derim
Ya benimdir ya benim arkadaşı felan olamaz 🙅♀️
Hayır istemem bunu
Hayır savaş çıkarrım