Lütfen yardım edin ölmek istiyorum?

Kendimi çok kötü hissediyorum dün bir mağazaya gittik düğün kendimize yöresel elbise almak için sonrasında ablam bi tane elbise denedi çok yakıştı herkes çok beğendi annemler çok ısrar etti benim de elbise denemem konusunda ben de defalarca kabul etmedim ben giymek istemiyorum dedim çok ısrarlar sonucu giydim kabinden çıktım çıktığm an ablam gülmeye başladı orada bir sürü insan vardı iki tane müşteri vardı iki tane de mağaza sahibi vardı 2 tane de adam ve hepsi bana doğru bakıyordu ablam gülüyordu vücudum titredi stresten kendimi rezil olmuş hissettim utanç duymaya başladım o kadar gerildim ki ve bacaklarım titriyordu o bana bakarak gülmeye devam ediyordu ben hala geriliyordum gerilmekten yürüyemedim terlemeye başladım hemen kabine doğru ilerleyip üstümdekini değiştirmeye çalıştım kendimi tutamadım resmen bayılacak kadar kötü hissettim kendimi gözyaşlarım tutamıyordum bir yandan vücudum titriyordu bir yandan gözyaşlarım akıyordu O an o kadar çaresiz ve kötü hissettim ki hayatımda daha önce hiç bu kadar çaresiz ve kötü hissetmemiştim vücudum bacaklarım o kadar titriyordu ki bu anı hayatım boyunca bir daha yaşamak istemiyorum vardıhepsi bana doğru bakıyordu ablam gülüyordu resmen böyletetikleniyorum üzerinden 40 saatten yakın bir zaman geçti hala bile düşündükçe geriliyorum o anı
Lütfen yardım edin ölmek istiyorum?