Selamm,
Herhangi bir sorun yok da.. Her şeyi kaldırabiliyoruz diye mi böylesiniz 😃

Selamm,
Herhangi bir sorun yok da.. Her şeyi kaldırabiliyoruz diye mi böylesiniz 😃

'Algı' kadar kötü bir durum henüz tanımadım. Erkekler de insandır ve her insan kırılır, üzülür, sevinir, aşık olur, nefret eder.. Hatta erkekler de ince düşüncelere sahiptir. ' Erkekler kapatılsın' diyr bir söz attılar ortaya nerede canı yanmış kadın var bu sözü tekrar edip duruyor. Hiçkimse sorun bende olabilir mi diye düşünmüyor çünkü kafalarında erkeklerin duygularının olmaması gibi bir kalıp oluşmuş.
Genel olarak kadınlar duygularını açık açık belli edebildiği gibi erkekler bu kadar kolay dışa vuramıyorlar. Sevdikleri kişiye bile söyleyemedikleri zamanlar oluyor bu da aslında ince düşüncelerinden kaynaklanıyor.
Kadın her duygu değişiminde bir tepki gösterir, o konu hakkında derin derin yorumlar yapar, hislerini açık açık söyler. Fakat erkekler bunları genelde içlerinde yaşayarak dışarı fazla tepki vermezler. Bu durum onların patlama noktasına geldiğinde aşırı sinirlenmesine neden olur. Erkekler patladıklarında aşırı sinirlenirler. Anlaşılamamaktan korktukları içindir bazıları.
Hiçbir kadın neden sinirlendin içinde ne yaşadın diye sormaz çünkü erkeğin içine attığını bilmez veya anlamaya çalışmaz.
Ben hayatım boyunca bu konularda hrp linç yedim. Erkekleri de savunduğum için. Genelde kadınlar çok abarttığı için onları körü körüne savunmam mümkün değil. Erkeklerin hayatımızın her alanında olması gerektiğini düşünüyorum. Nasıl bir kadın her şeyi başarabiliyorsa ve erkeğe ihtiyacı yoksa aynısı erkekler için de geçerli ama onlar bu kadar saçma davranmıyor.
Bu, toplumsal roller ve erkeklere biçilen geleneksel beklentilerle ilgili. Erkeklerin duygularını bastırması, güçlü görünmesi ve "dayanıklı" olması gerektiği öğretiliyor. Küçüklükten itibaren "Erkek adam ağlamaz", "Duygusallık zayıflıktır" gibi söylemlerle büyütülen erkekler, zamanla duygularını bastırmayı öğreniyor. Ama bu, duyguların yok olduğu anlamına gelmiyor; sadece dışarıya yansıtılmıyor.
Sonuç olarak, erkekler genellikle duygusal yüklerini paylaşmadıkları için çevrelerindeki insanlar da bunun farkında olmuyor ya da umursamıyor gibi görünüyor. Ancak bu, etrafın umursamadığı anlamına da gelmez. İnsanlar, erkeklerin de duygusal desteğe ihtiyaç duyduğunu fark etse bile, "O halleder, o güçlüdür" diye düşünerek harekete geçmeyebiliyor.
Ancak işin kritik noktası şu: Duygusal yük biriktikçe, patlama noktası kaçınılmaz oluyor. İşte o zaman çevredekiler şaşırıyor, çünkü daha önce herhangi bir işaret görmemiş gibi hissediyorlar. Aslında, işaretler hep var ama toplum olarak bu işaretleri okumaya alışkın değiliz.
Duygularınızı saklayıp bir de karşı tarafın müneccim olmasını bekleyemezsiniz bence😄
Abi bizim de kalbimiz, duygularımız olduğuna, insan olduğumuza inanamıyorlar ondan. İlla böyle biriktirip biriktirip patlayıp etrafı yakıp yıkınca aaa oluyor😌
alındım gücendim...
Yarası olanlar gücensin bence Necla hanım😌
hakkım yenmiyordur inşallah Zeus bey 😌
Yaranız yoktur umarım 🙏🏼. Yoksa benim hak yeme gibi bi durum söz konusu değil😌
bak böyle konuşuyosun kendimden şüphe ettiriyosun durduk yereeee 🤣🤣🤣
Bilemem🤗
yok yok, karar verdim 🤝🏻
Gene yanlış anlaşıldım gibi
yooo seni de biliyorum kendimi de biliyorum eşi dostu da biliyorum 😉
@NeclaTekinAydınoğlu aaaaa yine bi sıkıntı 🤨
ya yanlış anlamadım ben kimseyiiii 🙈 azıcık yokladım ve aldım cevabımı 😇🌷
@NeclaTekinAydınoğlu yok yok ben anladım 😂 @zeusunoglusu kardeşime iyi davranın olay çıkarırım skdndld
zeuscum himayemdedir, kimsenin gözü arkada kalmasın 🙏🏻 djsksjslsj
@NeclaTekinAydınoğlu ooo himaye falan olmuyo ama ayıp 😃
Ben biraz havalanıyorumm, tutun ayaklarımdan beni😌😌
@zeusunoğlusu beni kurtar acil help me SOS 🤣🤣🤣🤣🤣
@NeclaTekinAydınoğlu dadi daadi Zeus geldi şimşeğini çakacak şimdi sjsnskd
Pegasusu yolluyorum🤗
zeusum bana kıymaz korur hıh
⚡️⚡️⚡️ atlayın barış sağlayalım
💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘
Cevap
6Cevap
bende duygusalım oldukça ama bunu fark ettirmem çevreme genellikle içim de yaşarım her şeyi. ama genellikle erkekler sakladıkları için kadınlar bir şey yok sanıyorlar bu yüzden olabilir sanırım.. biraz duyguları açmaları lazım
Erkekler de duygu mu vardı odunlar..
Aslında bu biraz mizaç lan ilgili. Mesela ben bir kadınım, sabrıma oynanmadığı takdirde çok sakin biriyimdir. Ama insanlar sükunetten anlamıyor, onların anladığı dilden konuşunca da tamam yapmam diyorlar. Falan filan.. Tabi ki önemli olan iş işten geçmeden verilen kıymettir. Diyelim ki birine beni arar mısın beni, özledim seni diyorsunuz, siz dedikten sonra manasız, onun düşünmesi gerekiyor biraz. İla ki har gür çıkarmakla olacaksa o, ilgi de sevgi de eksik kalsın.
Niye ya klşşş
Farklı değil sana bunun sadece erkeklerde olmadığını söylüyorum sadece sgklş
Kaşınma 🤨 hkkllş
Toplum sizin üstünüzde güçlü olmanız gerektiğine dair bir baskı oluşturmuş sizde bu gömleği giymişsiniz.
Dolayısıyla sırtınızdaki yükü paylaşmak yerine “tek başıma halletmem gerekiyor” düşüncesi ile yaşıyorsunuz.
Kadınlarda sergilediğiniz tutumdan ötürü size yüklenip duruyorlar.
Anlayıp yükünüzü azaltmak yerine, sırtınıza bir yük daha eklemek kadınlarında işine geliyor işte…
Duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin!
Aklı başında olan bir kadın ayı demek yerine duruşunla övünür
Erkek kadının hakkını teslim etmiyorsa kadın güç savaşına girer.
Erkek doğru tuşlara basarsa en şahanesinden güç savaşı yapan kadın bile kuzuya döner.
Birçok kadın böyle düşünür ki erkek güçlüdür erkeğin kalbi taştan yapılmıştır erkeğin kalbi yoktur erkek duygusal olamaz erkek hödüktür ama erkek de bir insandır erkek de aşık olabilir erkek de ağlayabilir erkek de duygu dolu anlar yaşayabilir
Kadınlar farklı mı sanki? Biz seviyoruz görmezden gelmeyi... Toplum olarak seviyoruz. Kimsenin imdat çığlığını duymadan durmak bilmiyoruz.
Biz duygusal değil mantıkçıyız diyerek duygularınız yokmuş gibi gösteren sizsiniz🤭
Yok yok sakinim🔪
Güçlü gözüktüğünüz için yükünü dolduralım dedik neden eksik kalsın AA 😂
Madem dolduruyorsunuz, boşaltmayı da bileceksiniz 😂 dimdik yokuş çıkmaya çalışıyoruz sırtımızda tonlarca yükle skdmdkd
Ama sayenizde bizim yükümüz azalıyor. Bize de yazık. 😂
Ben anlamam boşaltacaksınız duygularımızı sksks
Duygularınızı iyi saklıyorsunuz resmen poker suratsınız o yüzdendir
Ne yapalım prenses? Tırnakta yaptıralım mı?
Duygularını düzgünce söylesen yeterli prensim gerçi insan sevdiği kişiyi konuşmadan da anlamalı
Sadece sevdiklerime açık olurum zaten prensesss
Ya beni beni bihterini 🥲🤣
Bihter mihter yok yengemize mi şeyapacaz töbe sjsjs sen prensesin
Hahahha 🤣
Çünkü belli etmiyorsunuz anlamak için gözlemlememiz lazım bazılarımızın buna vakti olmuyor bazılarımız umursamıyor sadece söz konusu sevdiğimiz adamsa gözlemler farkeder bağrımıza basarız 😃
Umursamıyor değil siz kolay yansıtmıyorsunuz. Kolay yansıtabilseniz sürekli ben hallederim kafasında olmasanız destek atılır.
Hayır ben öyle düşünmüyorum. Karşimdaki erkeğinde duygularının olduğunun hep farkına varırım.. Yeter ki o da beni anlasın..
Şımarık ve gerçekten erkekleri sevmeyen kadınlar umursamaz empati yapabilenler umursar
Çünkü kadınlar zayıf noktamız bildiği için kullanıyor
Erkekler duygularını pek yansıtmıyor içinde yaşamayı tercih ediyorlar
Erkekler hayvan muamelesi görüyor bu toplumda. Kadinlari ilah ettiler.
Toplum cok sey bekliyor bizden
Sizin duygusal yükünüz mü var? 😂🫤
Benim duygum muygum yok lan skdndkd
https://m.youtube.com/watch?v=27WXACvbg6k
Var mı 😂🤭
illa biseyler kırılıp dökülecek nedense bunlar olmadan kıymet gerçekten bilinmiyor.
Vallaha soruyoruz yok bişey diyosunuz birdaha soruyoruz bu sefer bağırıp yok dedim diyosunuz e napacagimizi şaşırdık..
Kadınlar umursamaz her zaman
Belli etmiyorsunuz o yüzdendir
cokta tin diyoruz o konuda genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?