Kişilik & Karakter Hayattan tad almıyorum artık? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne bilim hiç zevk vermiyor sarmıyor yani hiç bir şey sarmıyor ne bilim aq bir şey yapasım gelmiyor sank hayat bom boş gibi Güncellemeler1 yıl Sanki bir şeyin döngüsündegibi takılı kalmış gibi Hayattan tad almıyorum artık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. amaç bulmayı dene bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çoğu kişinin öyle Akışa bırakHiçbir şey sonsuza kadar sürmez 1 16 Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Vay bee Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl You Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne oldu? Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Sende mi aynı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tad alıyorum da diyemem almıyorum da diyemem. Yorgunluktan iş güçten çok hissetmiyorum bi şey. Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Aynı ben sosyallik lazım biraz :( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vaktim yok buna sınava çalışıyorum. Az insan seviyorum zaten kalabalık hiç sevmem. Sessiz sakin yaşam daha iyi. Sosyal olmayı da pek sevmem. Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Hımmm sınav derken Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kpss Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Hayırlısı;) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dua et olur mu Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Olur ederim sende et Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen ne istiyorsun beyefendi Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Seninle tanışmak :) ajaja Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben istemiyorum hemşehrim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni. Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Ahahah inş Yorumla
denizhunter Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Özgüvensizlikten 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka ya Yorumla denizhunter 1 yıl Öyle özgüven kazanırsan anlarsın Yorumla Soran 1 yıl Birine bir şey demeketen çekindiğim yok hayat bana çok boş geliyor Yorumla denizhunter 1 yıl Demekle ilgisi yok hayata karşı inancınla ilgisi var Yorumla
X--OguzhaN--X Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Bende 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Rakı balık yapsak düzelmez mi ki 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
amaç bulmayı dene bence
Çoğu kişinin öyle
Akışa bırak
Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez
Vay bee
You
Ne oldu?
Sende mi aynı
Tad alıyorum da diyemem almıyorum da diyemem. Yorgunluktan iş güçten çok hissetmiyorum bi şey.
Aynı ben sosyallik lazım biraz :(
Vaktim yok buna sınava çalışıyorum. Az insan seviyorum zaten kalabalık hiç sevmem. Sessiz sakin yaşam daha iyi. Sosyal olmayı da pek sevmem.
Hımmm sınav derken
Kpss
Hayırlısı;)
Dua et olur mu
Olur ederim sende et
Sen ne istiyorsun beyefendi
Seninle tanışmak :) ajaja
Ben istemiyorum hemşehrim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni.
Ahahah inş
Tr gençlerinin hepsi öyle bende öyleyim
Özgüvensizlikten
Ne alaka ya
Öyle özgüven kazanırsan anlarsın
Birine bir şey demeketen çekindiğim yok hayat bana çok boş geliyor
Demekle ilgisi yok hayata karşı inancınla ilgisi var
Bende
Rakı balık yapsak düzelmez mi ki 😅