Hiçbir şey ve hiç kimse için sabrım kalmadı. Bir kaban bir çadır birkaç da araç gereç alıp, doğaya gidesim mağara insanları gibi yaşayasım geliyor. Toplumun sürekli parçası olmak 30 yaşıma gelmeden tüketti beni bu ülkede.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aynı duygular içindeyim herşeye hakaret ediyorum insanlar cok canım da ben çok düşünceliymisim gibi hissediyorum umursamaz tavırlara deli oluyorum
Senin tepkin benimkilerden daha farklıymış biraz. Ama hissedilen ve keyfimizi kaçıran sorun aynı sanırım. Ben alaycılıkla üstesinden gelmeye çalışıyordum saçmalıkların ama espri gücüm ve neşem de azaldı. Umarım artık güzel hemen şeyler olmaya başlar da belki öfkemize karşı bir kartopundan çığa dönen bir sabır topu oluşur da onu dindirir.
Bende aynıyım herkesten kaçar oldum. Kimi zaman kendimden bile kaçmak istiyorum
Evet kendine bile tahammül edememek çok dramatik. Bazen akşam yemeğini bile ev ahalisinden ayrı odamda yemek istiyorum. O anlarda kendimle yalnız kalmamak için de sürekli video izliyorum müzik dinliyorum. Niye böyle olduk biz?
Bence bunun nedeni biz değiliz. Bizi bu hale getiren insanlar. Çünkü her şey aslında yapmacıklıktan ibaret. Belki biz gerçekleri gördüğümüz için bu gerçeklerden uzak kalmak istiyoruzdur
Olabilir aslında. Rol yapmak, mış gibi yapmak beni çok zorluyor. Bazı insanlar maskelerini indirmeden uzun süre dayanıyor. Bizim o süremiz çok kısa belki de. Gerçeğe, doğala daha çok ihtiyaç duyuyoruz.
Ben artık kendimde şunu fark ettim. İnsanlara tahammülüm kalmadığı için onları yapmacık bulduğum için benim onlarla konuşurken mimiklerim bile yapmacık olmaya başlamış. Bu yüzden kendimi yapmacık hissetmeye başladım bunun sonucunda da şimdi insanlardan kaçıyorum
Üzücü. Zamana mı ihtiyacın var peki düzelmesi için yoksa, zamanla her zamanki haline dönemeyeceğinden mi korkuyorsun?
Tek bir korkum var hayata karşı amaçsız olmak. Çünkü bu olduğunda içinde yaşamaya karşı hevesin kalmıyor ve yaşamına son vermek istiyorsun. Ama bu sürecin bana kazandırdığı şeyler de oldu. Misal intihar eden insanları ya da etmeyi isteyen insanları çok iyi anlıyorum. Bunu istediğimden ötürü değil onlar ile empati kurabildiğim için. Eskiye döner miyim ya da eskiden daha iyi olur muyum bilmiyorum ama kendime uğraşlar edinmeye çalışıyorum. Bu arada ben hemen hemen 6 aydır insanlardan uzağım
Bu dediğin insan benim galiba. Tamamen amaçsız değilim ama amaçlarım son derece flu e birbirinden uzak. Ölüm ve sonrası hakkında sık sık düşünüyorum ama pozitife giden bir süreç içindeyim. Birbiiyle bağlantılı hedefler yaratmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Beni mutsuzluğa iten şey biraz da tükenen hedefler koymam ve başardıktan ya da başarısız olduktan sonra boşluğa düşüp cazip hedef yaratamamam. Çünkü içindeyken son hedefin, benzerini yaratmak isemediğimi keşfediyorum. Yine de okuduğum bazı şeyle beni umutlandırıyor zaman zaman. Hayata imkan varken devam etmemek kolayı kabullenip hikayenin sonuna kadar beklememek saygısızca geliyor.
Kendine zaman ayırmak iyidir bazen zihnini ruhunu tazelemene yardımcı olduysa bu 6 ay çok iyi. Vakit gelince çıkarsın zaten. Ama gün ve gün yalnızlaşttırıp ruhunu çürütüyorsa çıkmanı tavsiye ederim. Ben son bi kaç ayımı adeta kendimi yok ederek geçirrdim ruhsal açıdan. Daha iyi olmuyor bazen uzaklaşmak.
Mutlu olmak aslında bir nedene bağlı olmamalı çünkü gerçek mutluluk bu olmuyor. O yüzden amaç koyduğumuzda geçici bir uğraş ve mutluluk oluyor. O yüzden mutlu olmayı amaçlarda değil de kendi içimizde aramak gerekiyor kısacası aslında tekrardan kendini tanıman gerekiyor
Ben olduğum durumdan hem memnunum hem de değilim. Son zamanlarda da memnun olacağım bir hale getirmeye çalışıyorum
Mutluluk arayışla bulunan bi şey mi bilmiyorum. Bazen aradıkça kaçıyor. Ki huzur aslında mutluluktan daha önemli. Bi de farkındalık konusu var tabi bunlarla ilintili. Ve olduğun durumla hem barışık hem çatışma halinde olman... :D çok insanca bir iç sıkıntısı bence. umarım memnuniyet düzeyini huzurlu seviyelere çıkartıp orada tutabilirsin.
İnşallah hepimiz yolumuzu buluruz
Allah yar ve yardımıcımız olsun
Amin
Bendede öyle. Yaşım çok büyük değil 18 yaşımdayım ama hayattan ciddi şekilde bıktım ormanda yaşayıp herşeyin içinden sıyrılıp dertsiz tasasız bir hayat yaşamak istiyorum.
Hemen pes etme hayat güzel de zaman zaman. En azından 20li yaşlarını nafile olsun olmasın huzuru kovalayan alın teri ve gözyaşıyla geçir belli mi olur düzelir belki iç sıkıntın diner. Dinmezse de denedim dersin. Deneyip de başaramamanın da bir rahatlığı var