Güncellemeler
1 yıl
Yani namaz 🧎♀️ felan demek istedim
Güncellemeler
1 yıl
ölesiye huzur buluyorum ilahi dinlediğimde ve peygamber aşığıyım?♥️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dinimi yerine getirmiyorum ama ilahi felan ruhuma iyi 😌 geliyor bu neden olabilir 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Töbe est dinimi yerine getiremiyorum ne demek :) İbadet açısından mı demek istedin?
Evet 👍
İbadet etmek biraz gayretle alakalı ya.5 ay dişini sıksan muhtemelen bırakamazsın. Derler ya emek vermeden hiç bir şey olmuyor diye. Biz hiç bir şey yapmadan içimden gelmiyor diyoruz. Ama bu yalnış. İçimizden gelmesini beklememeli içimize bizzat bunları biz yerleştirmeliyiz. E bunnu için de emek vermeliyiz. Senin için de benim için de durum böyle :) Diğer türlü, ya üşeniyorum, ya istiyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum. Aslında sıcak bakıyorum ama sanki şeytan fitne sokuyor bir türlü kısmet olmuyor vs vs bahanelerimiz bitmiyor. Sen aslında bunu istiyorsun ilahi severek dinlediğine göre. Ama emek verme konusunda eksiksin gibime geliyor. Umarım Her şey gönlünce olur da ibadet etmeye de başlarsın :)
Evet üşeniyorum ama çok istiyorum ama annemde kılmıyor belki ondan olabilir mi
Olabilir evde sana eşlik edip seni teşvik eden birisi olsa tabi daha rahat kılarsın. Zannediyorum namaz kılmana falan laf etmezler değil mi evdekiler? Yani aile yapısı seküler falan ise belki de tepkilerinden çekiniyorsundur?
melodi hoşuna gidiyordur, dinle inançla alakası yok. çok anlam yüklememek lazım.
tuhaf 😐 değil mi?
illaki ilahilerde olmaz ki bu. ilahi tınılarında farkli melodileri de sevebilirsin. belki de bu tarz hoşuna gidiyordur huzur falan veriyodur
Evet yaaa♥️♥️♥️
belki de aydınlanma yaşıyorsun ruhun zamanla ibadet ettikçe daha fazla huzur bulacak belki de
yazdığından hiç bir şey anlaşılmıyor.
ibadetin gizli olanı makbuldür. huşu ve takva ile yapabiliyorsan ne mutlu sana. ancak bunu dillendirdiğin anda büyüsü bozulur. kibir ve vesveseye düçar olursun.
Allah korusun 🤲
benden uyarması
Ramazan ayının sana neden iyi gelmediğini merak ettim. Çatlarım sormazsam sorayım dedim
Huzur ve rahatlık ondan olabilir mi :)
İçimde peygamber aşkı da var♥️ ama?
Oda olabilir canım :)
Allah Allah 😦 hata böyle simsiyah kapandığımı da hayal 😴 ediyorum bazen♥️
Güzel kapan sende eğer kapanmak istiyorsan. Sen neden ibadetlerini yerine getirmiyorsun peki
Ne güzel işte. İçinde var birşeyler
elimden geldiğince yerine getiriyorum
Bende öyleydim ama sonra sarsıldım
Namaz 🧎♀️ kıllıyordum 5 vakit hata
Şimdi ise nasıl kılınır onu bile unuttum 😒
çok kasma canım
Namaz da kıl daha çok huzur bulursun
bilemeyiz buna kafa yormayacağız
sözde Müslümansin