Aslında bu konuda büyük bir travmam yok ama nedense güvenemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aslında bu konuda büyük bir travmam yok ama nedense güvenemiyorum
Güven sorunum var ama herkese karşı değil. Bazı insanları tanıyınca anlıyorsun ki güvenmek hata. Lafı başka, hareketi başka olan çok kişi var. Birkaç kez kazık yiyince de ister istemez temkinli oluyorsun. Ama gerçekten güven veren biri olursa, o zaman sıkıntı yok. Yani mesele herkese kapıyı kapatmak değil, kime açacağını bilmek. O yüzden güvenmek için önce zaman lazım, hemen içimi dökemem.
Tanımadan gözlemlemeden o kişinin artılarını eksilerini tartmadan karar vermemelisin çünkü belki çok harika biri çıkabilir. Ben aldatildigim halde yinede umudumu yitirmedim tanımadan karar vermemek lazım
Bu güven sorununu çoğu kişi aileye yani babaya bağlıyorlar babam ile ilişkim çok şükür çok iyi. Hayatıma bir erkek alıp üzülmedim çok şükür ki 😂 ama nedense bende bir türlü güvenemiyorum bunun bir açıklaması var çevremde gördüklerim
Benim kadar var mısın bilmiyorum. Biriyle buluşmaya gitmem güzel bir cümle kurar sadece banamı söylüyor sanal ortamdaki kimseye hele güvenemiyorum kskwkskem
Seninde öyle olmana mı üzüleyim yoksa tek olmadığıma mı sevineyim skwmskwmsmms
Aaaa oysaki benimkiker tam tersi 😂😂 umarım cevabını buluruz
Cevap
4Cevap
Evet eskisine göre daha zor güveniyorum. Ve çok temkinli adım atıyorum. Çünkü bir defa büyük bir yara aldım.
Güven sorunum yok ama insanların enerjisini hissettiğim için zaten güvenmiyorum kendimi koruma altına alıyorum.
Kime karşı olduğuna bağlı.
Yani şimdi gardaşım et seven adamdan zarar gelmez :D
guven brden olan bir şey deilki :) belkide yıllar gerekiyor
öyle biri çıkınca bence katlanırsın iradesiz
inş :)
Guvenmeden yaşamak zor
eskiden yoktu ama şimdi büyük
Var🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?