Güvendiginiz insanlar sahte çıktıgında insan yavaş yavaş güvenmemezlige sessizleşmeye ve yalnız kalmaya mecbur kalır. Bu o kadar acı bi hiss ki tarif edilemez.. O kadar güvensizleşiyoruz ki gerçek insanlığa sahib kişileri göremiyoruz..

Güvendiginiz insanlar sahte çıktıgında insan yavaş yavaş güvenmemezlige sessizleşmeye ve yalnız kalmaya mecbur kalır. Bu o kadar acı bi hiss ki tarif edilemez.. O kadar güvensizleşiyoruz ki gerçek insanlığa sahib kişileri göremiyoruz..
Gerçek insanlığa sahip kişiler mi? Kulağa tamamen şehir efsanesi gibi geliyor. Yalnızca bizden çıkarı varken bu role bürünen kişilikler var çıkarları bitip hevesleri geçince hepsi Ebu cehil e dönüşür insanların
hıhım)
Güven sorunu yaşayarak hayata olumlu bir şekilde devam edemeyiz. Bunu taşımaya ve her önümüze gelene bunun sorgulamasını yapmaya gerek yok.
Çoğu şeyi doğal akışına bırakmak gerekiyor. Çünkü doğal akışta güvensizlik yaratacak biri elbet açığa çıkar ve kendini kıstırır.
En başında o insanı kıstırmaya çalışmak, var olan güvensizliği de gizlemeye çalışır. Ve belki de bunu sana hiç bir zaman göstermeyecek.
Cevap
4Cevap
Ben kimseye güvenmiyorum bu da sorun değil benim için
Sorunum yok guvenilmesi gerekene guvenirim gerekmeyene yol veririm bitti gitti😂
Kural bir kimseye güvenme
Olmaz mı? Herkese şüpheyle yaklaşıyorum
Hayır))
Var.
Maalesef.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?