Arabama atlar uzaklara kaçarım 🌿

Arabama atlar uzaklara kaçarım 🌿
Bazen kafa dinlemek için tek ihtiyacım olan şey sessizlik oluyor. Telefonu bir kenara bırakıp, sakin bir ortamda biraz müzik açarım ya da deniz kenarına giderim. Eğer evdeysem, kahvemi alıp cam kenarında oturmak bile yeterli gelir. Bazen de yürüyüş yapmak ya da spor yapmak zihnimi boşaltıyor. Önemli olan, kimseye hesap vermek zorunda olmadığın, sadece kendinle baş başa kaldığın o anları yakalayabilmek.
Büyükşehir nâmına her şeyden sıyrılmak, biraz doğallık, sessizlik ve kendimi dinlemek...
Bunlara ihtiyaç duyuyorum sanırım
Ama bunlardan uzak yaşıyorum
İçimde son nefesini vermek üzere çırpınan birtakım duygularım var
Onların âhını almış gibi hissediyorum...
2-3 günlüne kendime vakit ayırdığımda üşenmeden Ankara 'dan Bodrum Gümüşlüğe giderim. Gözlerimi kapatıp dalga sesini dinlemek iyotun kokusunu içime çekmek bir dal sigara eşliğinde bir bardak demli çay içmek tüm bana terapi gibi geliyor.
Cevap
109Cevap
tabi ki de film dizi izlemek. arkadaşımla konuşmak spor yapmak kahve içmek şarkı dinlemek bunları seviyorum ben kafa dinlerken iyi oluyorlar.
Kendimi herkesten ve herşeyden izole eder, inzivaya çekilirim...
Doğaya açılıp müzik dinlerken yürümek
Motosikletim ile uzaklara kaçarım, yol nereye götürürse oraya gider yeni yerler keşfetmeye çabalarım
Tüm iletişim araçlarını kapatıp, mutfagimda zaman gezirmek, akabinde cikardigim yemekleri keyifle yemek
Neden uzaklara kaçıyorsun ki?
Pek kafa dinlemeye imkanım olmuyor açıkcası
Sen sever misin kafa dinlemeyi @Yalniž_kadîňn
Bayılırım en sevdiğim şey
Hayır değilim boşandım
Baya oldu ya yeni sayılmaz
Kafamı genel olarak dinliyorum arada herşeyden kaçmak yenilenmek iyidir‿
Zamanım çok yoksa arabayla yol yapar, müzik dinlerim. Zamanım varsa kesinlikle 3-5 günlük doğa yürüyüşleri..
Herkes uyuduktan sonra gecenin sessizliğinde pencerenin önündeki koltukta ayaklarımı uzatıp bitki çayımı içerken kitap okumak...
Tatile gittiğimde bol bol kafa dinliyorum. Şezlonga uzanıp her şeyi boşveriyorum vücudumu yeniliyorum. Mis gibi bir yöntem
Abur cubur ne varsa toplarım odamın kapısını kilitler kendimi iyi hissedene kadar animasyon filmleri izlerim
Rakimi yüksek daglara cikiyorum kimsenin olmadigi issiz daga gecelere kadar dururum ates yakip arabamin icinde uyumuslugum bile var zifiri karanlikta
Soft müzikler dinlerim resim yaparım. Doğa yürüyüşü de çok iyi gelir
Ülke sınırlarından dışarı çıkmak. Bol bol seyahat etmek.
Yanlız biyer secerim kahve siğara kendimi dinlerim
Müzik dinlemek ya da açıp bir film veya dizi izlemek
benim yalnız kalmak doğal yerlerde yürüyüş yapmak şarkı dinlemek bana kafa iyi geliyor
Deniz kenarında dalga sesinde kahve içmek :)
Evin manzarası güzelmiş...
Yüksek debili bir fıskıyenin yanına gider deli gibi bağırır içimi döker giderdim
Sosyal medyaları kapatıp, kendi kendime ait bir yerde olup vakit geçirmek
güncel olarak değişti bu metod..
ama rutin olarak hafif müzik.
Sahil kenarında oturup denizin kokusunu içine çekip gözlerimi kapatmak
Araç ile şehir turu atıp yüksek sesle müzik dinlerim
Hayalimdeki hatunun bir çift gözüne bakabilmek
Deniz kenarında veya doğa ile iç içe yürüyüş yapıyorum. Ve kedi besliyorum.
Şehir değiştirmek.
Başladım.
5 günde 3 şehir geziyorum.
Daha da devam edeceğim.
Yalnız kalmak, en büyük zihin orgazmı yaptığım aktivitem..
Biraz soğuk havada kulaklığı takıp yürüyüş yapmak miss👌 ya da evde yalnız vakit geçirmek
Sessiz sakin bir yerde ortamin sessizligini dinlemek
Merhaba,
Bildirim geldi ulan dedim ben takip ediyor muyum filan! 😅
Müzik, çay, sigara ve insanlardan uzaklaşmak! 😅
Varsa sevdiğim birkaç kişi olabilir sadece sevdiğim de olur! 😅
Sahil de balık tutmaya çalışır bir yandan müzik dinler varsa bir çay varsa of kafam beni dinlesin
Yani şöyle yaparım desem yalan söylerim ama sakin, kuşların sesinin geldiği, yeşilliklerin mevcut olduğu bir ortamda kafa dinlemeyi seviyorum. Ama kafa dinlemek için illaki bir mekana gitmeme gerek yok. Olduğum yerde de dinlerim.
Telefonu kapatıp fotoğraf çekimine çıkıyorum sokak sokak geziyorum
Genelde uyurum... Başka dersen; Yürüyüş, bir şeyler izleme, bir yerde bir şeyler yeme, camide namaz... Duş demiş bir arkadaş valla o da on numara tavsiye, israf etmeden sık yapmak lazım. Güzelce şampuanlanarak ve üstüne bir güzel uyku vb.
Sessiz bir yere gidip kitap okumak, müzik dinlemek, deniz kenarında yürümek veya ormanda kamp yapmak olabilir.
Deniz yakınsa denizin kenarında oturacaksın ama tek başına denizin dalgaların sesini dinle denize uzaksanız doğaya gidecen kuşların sesi ve ağaçların sesini dinleyeceksin ben böyle yapıyorım
Müzik dinlerim ya da oyun falan ve arkadaşlarla takılırım veya köye gider TLF uçak moduna alıp eşsiz manzarimi seyrederim bizim köy iyi zaten tamda kafa dinlemek yer
Terasta ağlıyorum
Değmez ya keyfine bak gamsız ol kimse mezara üzüldüğü şeyleri yanına ilave edilerek gömülmüyor
Gece müzik dinleyerek yürümek veya gece melankolik rap dinleyerek alkol içmek
Evde yalniz kalamazsam bisiklete atlayip basar giderim istedigim yere :)
Yalniz basima yuruyuse cikmak ya da bisiklet surmek
Bol dalgalı denizi izlemek veya yürüyüşe çıkmak.
Çayımı tatlımı alıp herkes ile iletişimi kesmek
Ben film veya dizi izlerim bir kahve ya da çay alıp yanıma sonra biraz oyun oynarım gece yürüyüşüne çıkarım genelde
Sessizlik ve doğanın içinde bu bi nehir akarsu vs olur kahvenle birlikte doğayı dinlemek oldukça rahatlatır.
Mutfağa girip birşeyler pişirmek 😅
Doğru bak bu da çok iyi kafa dagıtan bir yöntem
Bugün uyguladım soğuk baklava yaptım
Oo süpersin eline sağlık
Teşekkür ederim 🌸
Kafayı iki elim arasına alırım Kafayı dinlerim o beni dinlemezse Bi şaplak atarım ya da kulağını çekerim
Bendensin Denize bakıp kalmak nasıl iyi gelir
Deniz manzarasına da bayılırım
Dediğim gibi benim modelsin tahmin etmek zor degil
Azıcık görünen kaldırıma bakınca alanya izlenimi alıyorum ama yanılıyor muyum acaba
Söylemem gizli yerim burası 😅
Gelmicem yahu sordum sadece alanya mı diye... eğer alanyaysa benim inziva yerlerim say say bitmez :))
Senle ne alakası var yahu belki bir tanıdık görür diye dedim ben profilim Instagram da burada da heryerde aynı 😄
Hımm anladım elimde çok güzel balbadem kestane ve damla sakızlı dondurma var bu 3 lezzetten mahrum kalmak istemezsen leb de ben leblebiyi bulayım
Seni alıp ormanlara kırlara kaçarız olmaz mı insanlardan kaçıp uzaklaşmak iyi olmaz mı iki tane bira ya da kola güzel olmaz mıydı
Arkadaşlarımla biraraya gelmek içimi dökmek beni çok rahatlatır bir de tek başıma seyahat etmek
Yanlız kamp, ya da bana iyi gelecek biriyle kaçamak
Sahil kenarina iner bir ateş yakarım iki bira alırım ve sadece denizin sesi ve ben oo mis 👍
Uyumak herkes tavsiye ederim
uno oynarimm. deniz olsaydi gitmekk cok guzell olurduuu💕
Sahilde yürümek, gürültüsüz bir parkta veya bahçede oturmak..
Sahilde veya bir parkta oturup müzik dinlerim bütün gun
O an kim etrafımdaysa sabrını sınarım sinirlendirir sonra küşeye çekilip onu islerim 😂
Temiz hava gol kenari uzun uzun bakip suya kafayi resetlemek.
Sessiz vi yer olur
Köşeme çekilip müzik dinlemek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?