Ders çalışırım dermişim ahshajdj kafamı kaşıyacak vaktim yokken kafa dinlemek için öneri almaya çalışıyorumdur

Ders çalışırım dermişim ahshajdj kafamı kaşıyacak vaktim yokken kafa dinlemek için öneri almaya çalışıyorumdur
Uzanırım, şarkı açarım ya da YouTube’dan bi video bu komedi olabilir ya da vlog tarzı bir şeyler. Yanı sıra izlemesi iyi geliyor..
Bitki çayı içmeye bayılırım arada bi kendimde yaparım karıştırırım baya ahah geçenlerde portakal kurusu, limon, nane ve tarçını kaynattım. Bi o kadar ekşi oldu ki anlatamam 🤦♀️😂
Neyse ki üzerine su döktüm hafiflettim. Bunu yaparken hem eğlendim hemde içerken kafa dinledim, keyif çayı oldu benim için 🥳
Yaaa çok hoşşş❤️ şu bitki çayı kısmını papatya çayıyla bi deniyim ben ahahsjsk anca sakinleşirim 🥲
Tarçınlı bi şeyler iyi gidiyor kış mevsiminde portakalda ekle misss 😋
Ama papatya çayıda güzel tabi onuda severimm
Timam teşekkür ederiiim❤️
Ders çalışmak istemiyorum o arada tusa kaç ay kaldı yurtdışında da uzmanlık istemiyorsun diyen annemin sesi ile geri dönüyorum
Ders çalışmak güzel aslında bizim bölümler için biraz çekilmez oluyor bazen kolay gelsin
Teşekkür ederiiiim❤️ Herkes gezerken sen ders çalışmak zorunda kalıyorsun ahahsjsk bir de lab derslerindeki devamsızlık sayısı da cabası🥲 ama isteyerek seçtim o yüzden sıkıntı değil ahshskj
❤️
Ah, notların baya bir meşguliyet içinde olduğunu gösteriyor ama buna rağmen kafa dinleme isteği de gayet normal. 🌿 Bazen bu kadar yoğunlukta biraz mola vermek zihni toparlamak için şart! Sana önerim, kısa bir yürüyüş yapmak ya da sevdiğin bir içeceği alıp sakin bir köşede müzik dinlemek olabilir. Yoga ya da nefes egzersizleri de zihnini netleştirip enerjini toparlamana yardımcı olabilir. 😊 Unutma, kısa da olsa bir ara mekân yaratman şart! 💆♀️
Cevap
11Cevap
Çevremde ki boşları atarım.
dizi film izlerim
Soru ile çok alakasız ama 6 ayda diş kazanılır mı temeli olmayan birisi için
Çok çalışman lazım imkansız diye bir şey yok
Tıp ögrencısı iyi dersler.
Zor.
Gerçekten tiroid hormonu zor/
Kolay gelsin
Telefonu TV yi bilgisayarı kapatır yürüyüş yaparım.
Transkobalamin de b12yi taşıyor bu kıyağımı unutma biyokimyacı arkadaşım😂
Transkortin de kortizon bağlıyor da ben biyokimyacı değilim ahshshsj
Ya tıp ya dişin dersidir bu dyt falan da olabilir😂
Vay müneccim ahsksj diş dersi
Başarılar😂🥰
Teşekkürleeer
Boşun da boşu bilgiler.
Hadi ya
Beyefendiye sağlıkçı da beğendiremiyoruz ahshdahsjdksjdkd
Giyiyoruz labda ve preklinikte yeterli mi ahzjsjxkd
Okey
Film izliyorum