Otistik olarak birbirimizle uyumluysak best friend oluyorum hıc dusunmeden

Otistik olarak birbirimizle uyumluysak best friend oluyorum hıc dusunmeden

Öyle best friend arkadaşlıklar mazide kalmış, her şey kazık atmak için hazırda sinmiş gününü beklemekte.
normal arkadaşlarım da bana bir şey katıyorsa birbirinizi geliştirebiliyorsak ilerliyor ve tazeliğini koruyor, diyelim.
“İnsan en çok vakit geçirdiği, 5 kişinin ortalamasıdır. “
bu sözden sonra çürükleri veyahut seni aşağı çekenlerle ilişini samimiyeti kesmen faydana olacaktır. Ben zamanında öyle de yapmıştım. 🙂
Attığım videoları izliyorsa ve hatta onlara yorumunu yapıyorsa benim en iyi arkadaşım olur 😂 😂
Kalmadı böyleleri. Nerede o eski dostluklar 😔😔
Bir iki espiri yaparım anlıyorsa ve o da bana yapıyorsa arkadaş olurum, ama böyle yüzüme ineğin trene baktığı gibi bakıyorsa veyahutta mesajlarda anlamadım felan yazarsa direkt engellerim, bide kendimi açıklamaklami uğraşacağım ayollll 💅🏼💅🏼😂
Cevap
7Cevap
Her koşulda yanında durabilecek mi ona bakarım
Arkadaş olurken ilk kriterim kesinlikle ortak saçmalama kültürünün olması diğerleri sadece tanıdık oluyo
Sucecım cok haklısın cnmm
Brat pıtt degıl kız “brat” yazıyor sımarık küstah gibi düsün sjsjsjs
Arkadaşın karakter olarak sağlam ve her yönüyle kafa dengi olması yetiyor. Sonrası her türlü akıyor zaten.
Kurnaz intikam peşinde ve empati yoksunu kendini sadece düşünen menfaat çıkarı için herkesi satan laf sokan kendini bir şey sanan sözünü tutmayan vicdansız merhametsiz saygısız anlayışsız sevgisiz sabırsız ikiyüzlü kötü niyetli insanları sevmem
Benimle beraber vakit geçirmeye ne kadar hevesli ona bakıyorum sadece. Eğer oralı olmuyorsa arkadaşlığım uzun sürmez
Kırık olsun yeter, zaten tempom kasıntılarla geçiyo.
Gidek marketten şukulata çalalım canım canım gülelim falan. Anlatırken heyecanlandım he
Her zaman yanımda olmasi lazım ben mutluyken değil sadece
Derdim varken de birakmasin
Hos böyle biri yok yalandan arkadasliklar devam hayata
Aynı 😍😍
Yasasın otıstıkıl arkadaslık🕺🎉
Çok keskin zihin yapısı olmamasına.
Keskin zihin yapısında olsun ne zararı var sana
Zekan keskinse derinlere inersin sığ sularda yüzenler dalga sandıkları şeyin kendi cahillikleri olduğunu anlamaz 🕺🤺
Sokrates gıbı ıceyım de geberıp gideyim die mi yapı krediye çok borcum var henuz olmaz 🕺 ben geveze miyim ya az ve öz yazarım halbusukimmmmm
Adnan emojisi mi o skxnsn o zaman sana bir yenge bulup getireyim ben bakalım o zmaanda geveze diyebilecek misin? Bir de benddn mi rol calıosun la
Tamam beşir hadi beni tutma dükkana gideceğim ben
Senı o üç noktada boğarım…🥰
Zamanında neler yasadın linklerden acaba youtube bu la senınle ne isim olur benım lınke tıklamazmıssss
Video acıklamasından söyle bir sey yazacagını tahmın ettım de vıdeo ıcerigi onemlıydı benim için sana püü
Kafa yapısı çok önemli
Evet bazılarının kafa yassı model oluyor küçücuk oyle ınsanlar bana bıraz slk geldıgı ıcın arkadas olmuyorum. Kafası buyukler zekı oluo bu arada kısısel gozlem
Güvenebilir miyim en önemlisi
Güvenilir olması
değer wrsin yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?