Ya arkadaslar ben dil okulundan sinif arkadasim olan biriyle tanistim. 2 haftadir ayni siniftayiz bazen dersten sonra ortak arkadasimiz oldugu icin yemege giderken falan oda oluyor, yani sakalasiyoruz falan, yani bazen bana karsi cok dusunceli gibi hissediyorum karsidan karsiya gecerken kolumu tutuyor korumaya calisir gibi falan, sonra boyle ince davraniyor bana karsi falan. Ama instramda takiplestigimiz halde bana hic mesaj atmiyor ya da ozel olarak gorusmek istedigini soylemiyor. Acaba onun dili turkce degil ana dili fransizca kendisinin ve ikimizde ingilizce ogrenmeye calisiyoruz o okulda acaba o yuzden mi konusamayiz anlasamayiz diye mi benden uzak duruyor ya da ben mi yanlis anliyorum ki. Çokta hoslaniyorum of ya niye boyle hissediyorum. Sanirim o hoslanmiyor🫥
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anlasamayiz düşüncesi olabilir biraz bekle bence
Ya evet bende oyle dusundum ama ne bileyim hani beraber ayni dili ogrenmeye calisiyoruz birlikte duygu beslesek , dili de pratikle ogrenmis oluruz anlasmak icin daha da zorunda kalacagiz
Aynen haklısın daha erken ya takma kafana zamana bırak biraz vakit geçsin dil dile değse daha rahat öğrenilir 😅
Benden hoslanmiyordur o zaman🫥
Onu bilemem şu an ama hoslanmasa bukadar yakın davranamz sana
Neden takiplestigimiz halde bana mesaj atmiyor ve ozel olarak bulusmak istemiyor ki🫥
Ter tepersin diye çekiniyor olabilir daha yeni tanismisinix zaman la olur bence
Umarim dedigin gibidirr
Okadar çok mu hoslandin
Evet cok hoslaniyorum sinifa gidince gozum onu ariyor ne bileyim bazen oyle sicak kibar davraniyor ki hoslaniyor saniyorum ama bazen diyorum oyle olsa eve gidince yazar bana bulusmak vs ister benimle. O yuzden unutmaya calisiyorum ama ayni siniftayiz zor bu biraz of of. Gerçekten cok hoslaniyorum. Ilk defa boyle oluyor Gerçekten 🫥
Az daha bekle bakalım. ne olacak hayirlisi
Ya duygularindan emin olsam gider ilk ben derim senden hoslaniyorum diye ama simdi ya benden hoslanmiyorsa ve gider ona hoslandigimi soylersem arkadasligimizi kaybederim diye de korkuyorum aslinda
Arkadaşlığını devam ettir hoslaniyorsa da kendine aşık etmeye çalış bence bu surecte
Ya hoslandigini bilsem devami gelir de iste bence hoslanmiyor bosuna heves ediyom herhalde
Neyse tesekkur ederim artik bakip gorecegiz napalim
Rica ederim ayanem çok kafana takma
Keske🫥
İstek gönderdim sana
Ne yaptin
Normal arkadaş gibi gördüm
Beni normal arkadas olarak goruyor o yani🫥
Elektrik varsa dil hikaye
Bilmiyorum ben cok hoslaniyorum ama acaba dil mi sorun o yuzden mi yanasmak istemiyor anlamiyorum ki.
Dil sıkıntı değil bence evlilik mi senin hoslanti
Şu an hoslanti iste deli gibi hoslaniyorum, okula gidince gozum onu ariyor, hep ona bakiyorum napiyor nerede ayni siniftayiz ama onu izliyom hep. Eve gidince bana yazmasini istiyorum o yazmayinca ben yaziyorum sonra devami gelmiyor. Ama okulda cok naif incede davraniyor belkide yapisi oyle herkese oyledir bilmiyorum ki. Bazen gidip senden hoslaniyorum diyesim geliyor. Desem mi acaba diyorum🫥
Acil tabiki
Eger ona hoslandigimi soylersem benden uzaklasir mi
Ondada varsa yakınlık yakın olur
Olsa benimle konusurdu yazardi tek okulda konusmazdi
Dene şansını derim
Eger yoksa arkadasligimizi kaybedebilir miyim acaba mesala sen bir erkeksin bir kiz var o kizi arkadas olarak goruyorsun o kiz sana senden hoslaniyorum dese naparsin? Kizla arkadadligi keser misin
Kesmem tabiki ilgim yok derim normal arkadaş kalırız oluyor neticede
Ya hani uzulmesin falan diye daha fazla konusmak istemeyedebilir bir erkek bilmiyorum ama boyle giderse en sonunda ben acilacam ya hislerinden emin olsam o acilmasin ilk ben derim de hislerimi oyle sacma sapan ergen takintim da yok sadece arkadasligimizi da kaybedersem falan diye korkuyorum
Kaybolmaz