Kişilik & Karakter Bu hayatta en fazla hangi bedava tuzağa fare gibi yakalandınız? IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Aşk tuzağı Para tuzağı Arkadaş tuzağı Bubi tuzağı Kendi düştüğüm tuzağı hazırlayanın ben ta... nokta Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu hayatta en fazla hangi bedava tuzağa fare gibi yakalandınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Kendi düştüğüm tuzağı hazırlayanın ben ta... nokta 1 0 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnanmak tuzağı desem yeterli olur kısaca. 😃 1 1 Yorumla IAmarPresterAen 1 yıl Evet hocam
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Arkadaş tuzağı ama en çok elde edilme tuzağı ama Allah'tan hep sezdim ilkten kurtardılar 1 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hüzün kırıntısı gördüğüm yerde kollarımı açtım hep 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. aşk tuzağı diyeyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendi düştüğüm tuzağı hazırlayanın ben ta... nokta
İnanmak tuzağı desem yeterli olur kısaca. 😃
Evet hocam
Arkadaş tuzağı ama en çok elde edilme tuzağı ama Allah'tan hep sezdim ilkten kurtardılar
Hüzün kırıntısı gördüğüm yerde kollarımı açtım hep
aşk tuzağı diyeyim
Seviyorum dedi