Kişilik & Karakter Ses tonumdan nasıl bir karakter ve yapıya sahip olduğumu tahmin edebilir misin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sesim bu şekilde tahminleri alabilir miyim Güncellemeler1 yıl ... Güncellemeler1 yıl Guncel Ses tonumdan nasıl bir karakter ve yapıya sahip olduğumu tahmin edebilir misin? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. normal,.,. 0 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 🤣🤣🤣🤣🤣 Karizmanın yerle bir oluşu… 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Neden noldu Yorumla Hgbcgehg 1 yıl Son 9 saniye… 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ses nasıl sence objektif bir yorum alabilir miyim Yorumla Hgbcgehg 1 yıl Karizma dedim ya… Tabi fazla güldüm anlaşılmadı ne demek istediğim… Yorumla Soran 1 yıl Inşallah dediğin gibidir teşekkür ederim Yorumla Hgbcgehg 1 yıl 4 kez dinledim bence öyle… Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
normal,.,.
🤣🤣🤣🤣🤣 Karizmanın yerle bir oluşu…
Neden noldu
Son 9 saniye… 🤣
Ses nasıl sence objektif bir yorum alabilir miyim
Karizma dedim ya… Tabi fazla güldüm anlaşılmadı ne demek istediğim…
Inşallah dediğin gibidir teşekkür ederim
4 kez dinledim bence öyle…
Teşekkür ederim
Abi nasılsın
Edemem