Selamm,
Balığa çıktım, yine düşüncelere daldım. Siz en son ne zaman kendinizle baş başa kaldınız?

Selamm,
Balığa çıktım, yine düşüncelere daldım. Siz en son ne zaman kendinizle baş başa kaldınız?

Kendimi ciddi anlamda dinleme fırsatını en son yazın köyde buldum :D canım sıkıldığında kendimi dışarı atıp dağ bayır yürüyebilmek benim için müthişti... Suyun sesini dinlemek 👌🏼
Onun dışında kafeye gidip kendimle takıldım alışveriş falan yaptım geçen ay nefes almak için...
Bazen iş çıkışı bir kafeye oturup bir çay kahve içiyorum 1 saat kafamı dinliyorum, kendimle başbaşa kalıyorum ve bu bana inanilmaz iyi geliyor ve çok keyif alıyorum
Gerçekten öyle bazen insan o yalnızlığı da seviyor
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Ben sürekli her zaman kendimle baş başa kalıyorum zaten. ama en çok da geceleri severim. sessiz sakin kime olmaz durgun olur geceler. o zaman da sevdiğim aktiviteleri yaparım film dizi falan izlerim ben.
Teşekkür ederim abim 🙏
Rica ederim kardeşim
Sahil kenarı, deniz, havuz vs gerçekten benim zihnime, düşüncelerime, hayatımın genel akışına odaklanıp, üretkenliğimi arttırıyor. En son 5-6 ay oldu.
Cevap
8Cevap
Hatırlamıyorum ama kendimle başbaşa kalmayı ihtiyacım var uzun süredir yaşadığım sıkıntılarımı atlatmak istiyorum, yalnız kalmayı ihtiyacım oluyor.
En son bugün sakin sokaklarda yürüdüm kulağımda şarkılar ile.. Ve sadece düşündüm kendime ve hayatıma dair..
Geceleri kendime ayırıyorum sesizlikte karanlıkta gökyüzü ve ben.. bu ihtiyaç enerji toplamak için gerekli..
Bugün öğle saatlerinde. Her gün yaptığım aktivitedir 😄
Her gün baş başayım kendimle / bekar ve yanlız yaşıyan biri olarak
Uzun zaman oldu
Çok uzun zaman oldu ya
Kimi zaman kalıyorum
Her gün issiz güçsüz adam ne yapar ki başka
Ben her zaman kendim ile baş başa kalıyorum
Bugün 😅
Hep öyleyim
Dün kaldım
Bugün evdeyken ya
Dün.