Kişilik & Karakter Çıkar odaklı herşeyi bırakan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Deneyeceğim kendi çıkarımı düşündüğüm herşeyi bırakmayı sadece hayatta kalacak kadar devam edeceğim Çıkar odaklı herşeyi bırakan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. ben de çıkar odaklı şeyleri sevmem hiç 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Gerçek samimiyet budur u Barış_LonelyForever 1 yıl Eyvallah
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çıkar odaklı hayatı sevmiyorum. Fark ettiğim an bile karşıda bunu kaçan biriyim. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Helal olsun dostum _ѵɑӀҽղԵíղ0_ 1 yıl Eyvallah kardeşim.
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kimseye minnet etmeden yaşamak en özgürü 🙃 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Tabi maddi yönünü katmıyorum duygusal olarak bile kimseden çıkar sağlamayacaksın o dereceli 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Duygusal olarak zaten ne çıkarımız olabilir ki benim aklım çalışmaz ona Yorumla Soran 1 yıl Yani mesela bana iyi hissettirdiği için biriyle sevgili olmak veya arkadaş olmak ne bileyim Yorumla Soran 1 yıl Sonuçta buda bir çıkardır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana iyi hissettirdiği için biriyle konuşmam bile anca ben seçersem severim ötesi bi de arkadaş olarak karşılıklı dertleştiğim insanlar Yorumla Soran 1 yıl En güzeli Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Doğuştan bırakmışım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben de çıkar odaklı şeyleri sevmem hiç
Gerçek samimiyet budur
Eyvallah
Çıkar odaklı hayatı sevmiyorum. Fark ettiğim an bile karşıda bunu kaçan biriyim.
Helal olsun dostum
Eyvallah kardeşim.
Kimseye minnet etmeden yaşamak en özgürü 🙃
Tabi maddi yönünü katmıyorum duygusal olarak bile kimseden çıkar sağlamayacaksın o dereceli 😊
Duygusal olarak zaten ne çıkarımız olabilir ki benim aklım çalışmaz ona
Yani mesela bana iyi hissettirdiği için biriyle sevgili olmak veya arkadaş olmak ne bileyim
Sonuçta buda bir çıkardır
Bana iyi hissettirdiği için biriyle konuşmam bile anca ben seçersem severim ötesi bi de arkadaş olarak karşılıklı dertleştiğim insanlar
En güzeli
Doğuştan bırakmışım