Kalp atışı izliyim dedim nabzım bambaşka şu an jdncj

Kalp atışı izliyim dedim nabzım bambaşka şu an jdncj

Olmaz olur mu? Birisi için bir şey yapmak, onunla ilgilenmek, onu mutlu etmek kadar güzel bir şey yok. Bu insan bir de sevdiğin birisi ise ister arkadaşça olsun, ister dostça olsun, isterse de sevgili olarak olsun o zaman dünyalar senin oluyor. Mutlu edersen mutlu olursun ben buna inanıyorum.
Birinin en çok sevdiği kişi olmak, bazı insanlar için son derece önemli olabilir, çünkü bu, derin bir bağlılık, takdir ve güven duygusu yaratabilir. Birinin hayatındaki en önemli kişi olmak, kendini özel ve değerli hissettirir, aynı zamanda karşılıklı sevgi ve bağ kurmanın güçlü bir ifadesidir. Bu tür bir bağ, insanların kendilerini daha huzurlu, sevilen ve anlaşılmış hissetmelerine yardımcı olabilir.
Ancak, bazı insanlar için bu kadar yoğun bir sevgi ve takdir, zamanla baskı oluşturabilir. Herkes farklı ilişki dinamiklerini ve sevgi biçimlerini farklı şekillerde deneyimler. Kimisi, başkalarının hayatlarında önemli bir rol oynamayı tercih ederken, kimisi bağımsızlık ve özgürlük arayışında olabilir.
Önemli olan, bu sevgi ve bağlılık hissinin doğal ve karşılıklı olmasıdır. Birinin en çok sevdiği kişi olmak, sevgiye dayalı sağlıklı bir ilişkiyi oluşturuyorsa, gerçekten anlamlı olabilir. Ama bazen, bu tür beklentiler, ilişkiye baskı yaratabilir ve iki tarafın da özgün kimliklerine zarar verebilir.
Cevap
8Cevap
Önemli tabi birinin en sevdiği ve özeli olmak ne kadar uzun zaman geçmiş olsa da muhteşem bir duygu olduğunu hatırlıyorum
En çok sevdiği kişi değil en vazgeçilmezi olmak önemli
Sevgiler karsiliklidir eger kisi onun icinde tek oldugunu düsunüyorsa en cok sevdigi kisi olmak mutluluk verir insana
Aldatır yakında kesin görürsün o zaman nabzı şerbeti
En sevdiği kişi olmak önemli değil ama hissiyatı hoş :d
onemli mi bilmiyorum ama cok guzel hissettirdigi kesin
Ya en sevdiğiyimdir ya da hiçbir şeyi..
Olsun..
O kişi benim için önemliyse evet.
Değil
Çok önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?