sözden anlar mı yola gelir mi?
ne çektiniz be insanlar insansızlıktan
ne çektiniz be insanlar insansızlıktan
Valla laftan anlamazlar, dayak yeseler anlık anlarmış gibi yaparlar ama yine laftan anlamayıp yola gelmezler maalesef.
Narsistler gerçekten sabır sınırlarını zorlayan insanlar, çünkü her şeyi kendileri için yapıyorlar ve karşılarındaki insanı genelde bir araç gibi görüyorlar. Sürekli ilgi, övgü ve hayranlık beklerken, karşısındakinin duygularını, ihtiyaçlarını umursamıyorlar. Bir narsistle muhatap olmak, bazen duvara konuşmak gibi hissettiriyor, çünkü ne desen kendini haklı çıkarıyor, hatalarını asla kabul etmiyor ve hep üstün olma peşinde. Hele bir de seni manipüle etmeye başlarsa, farkında olmadan kendini suçlu hissediyorsun ve sürekli onun onayını almak için çırpınıyorsun. Bende de zamanında böyle tipler denk geldi, ama işin sırrı şu: onların oyununa gelmemek. Çünkü ne kadar beslersen, o kadar büyüyorlar. O yüzden en güzeli, narsisti tanıyınca yoluna bile bakmadan uzaklaşmak. Yakalayıp "derdin ne?" diye sormak güzel fikir ama inan cevap verseler bile gene kendi açılarından anlatıp seni deli ederler.
efsane olmuş yazı eline sağlık kaydettim🌸🙂
Ya o değilde şimdi şöyle bir sorun çikti herkes herkese narsist demeye başladi
Yani bu hastalığın teşhis edilmesi kötü oldu cözümü yok derdi çok
Herkes narsist oldu
Ben mandalinasistim
o neymiş öyle 🤣🤣🤣
🍊🍊
portakal ama bunlar 🤣
Mandilanaya beniyor ya büyük mandalinadir
🤣 peki mandalinalist
Aaa portakal sen varsın
ben narsist miyim 🤣
Hayir be
Portakalsistsin sen
güzel sevdim 🙂
İyi güzel
Portakal cağnım, sen iyice greyfurt oldun yahu. Dur haşlama milleti 😂. Kimmiş çıksın ortaya. Alem narsist görsün 🤪. 😂
mevsim geçişi ya ondan galiba çilek olasımda var 🤣
Tam mevsimi 😂🤣
Cevap
6Cevap
Ondan yok ya olsa yerdim ham yapardım bir lokmacık🤣
yenen bişey mi 🤣
Narsistin eti kıymetli olur kendine iyi bakar cenezyum topraklarında 2000 metre yüksekliğinde yayilan Erzurum danası ve sığırı gibi olur. Löp et antrilotundan cizbiz yapacaksın bakacaksın keyfine 🤣
🤣🤣🤣
Afiyet bal et kıyma şeker 1 kutu elmalı lolipop olsun 🤣😂
Aradığınız kişi şuanda bulunamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz kacmis ki yok bul senin olsun sonra bize getir dovek😂
Kim ya bu yakalayın delidir yakalayin jsjsjs Zor anlar sözden ablamm
döveriz bizde 🤣
z😂😂
Her insanoğlu biraz narsisttir sadece bunu göremez.
Yakalayamaz ki yakalayamaz kü
halim yok be sonra oynarız
He ya benim de gözler gidyo
yaşlandım iyice 😃
Ben narsistmişim ama haberim yok
kim o iftirayı atan 🤣
Önemsizin teki 😃
kesin o narsistlere özenen manyak biridir 🤣
can çıkmadan huy çıkmaz düzeltemezsin
Var bı başıma bela
Kimmiş
kimdir o?