Güncellemeler
1 yıl
Dümdüz dursam bile öküz gibi bakan erkekler oluyor yani bu ben çok çekiciyim çok güzelim diye demiyorum erkekler çok basitler diye böyle
Çirkinde olsam ortamda benden güzel bir sürü kişi bile olsa her türlü dikkat çekiyorum bir şekilde eğer etrafta bekar ve sağlıklı erkekler varsa tabi 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çirkinliğe bakıyor bence bu tıp ne dıye😅 bılemıyorum. Sanki herkes bana bakıyormuş gıbı hissediyorum bazen ben de kaşlar gür recep ıvedık gibi guzel de degılım
Bakışından konuşmaya çalışmasından niyeti belli oluyor
Orası burası oynayan kızlara daha çok bakıyoruz iktisatta fiyat düşünce talep artıyor
O zaman annen erkeklerin gözdesi desene
Ergenler zoruna gidince hep annen diyor kapasiteni geliştir biraz daha yaratıcı cevaplar ver seni basit insan senii
Kendi dediğini inkar etme
Ben doğru bir şey söyledim senin kendini tarifin üzerine ama şu an sen görmediğin bilmediğin bir şey üzerine yorum yapıyorsun aklı başında insanlar ne kadar boş konuştuğunu zaten fark ediyor şu an bu sadece kuru bir laf yarışı laf söyledin mi söyledin işte bu kadar ama benim söylediklerimin içi dolu ne yazık ki canımsın
Mesafeyi koru ben senin canın falan değilim en küçük bi fırsatta bile yılışıyorsunuz sizin için nefes alsın yeter hatta damacanaya bile sulamıyorsunuz
Benim canım değilsin zaten canım kizlardansin
Bu ne yılışıklık haddini bil senin gibiler ne kadar dayak yese de akıllanmaz
Maalesef senin gibiler daha çok dayak yer ama işin içinden çıkamayınca biz yılışık olduk sen ağır başlı ha nerede ne konuşacağını bilmeyen oynak şey
Bana dayak atacak insan yok bu dünyada bi bakışımla korku salarım
Çok korktum ya ben ettim sen etme gece uyuyamam korkudan şimdi ne olur affet beni
Bütün erkekleri kendin gibi sadece basit kızları tavlayabilen biri olarak görerek kendi hemcinslerine hakaret ediyorsun anca
Zorla kim diye uğraşsın sen sana evlenmek için mi bakıyorlar sanıyorsun sen gidip zor bir işte çalışır mısın mesela basitsin işte en kötü bakıp bakıp akşama malzeme yapıyorlardır seni 😂
Herkesi kendin gibi boka konan sinek sanma zor seven maskülen erkek çok var senin gibiler anca boş boş ota boka konar
Zor seviyorlar fakat neden daha güzellere bakmıyorlar da sana bakıyorlar ayrıcalığın ne sinek oraya konuyor sen de ondansın demek kendin söylüyorsun ufaklık çok pis düştün Kendi kazdığın kuyuya
Annene nasıl bakıyor bunca erkek onu düşün
Annem senin gibi oraya buraya dikkat çekmeye gitmiyor öyle ezik duyguları yok dikkat çekmek için sen eziksin dikkat çekip egonu tatmin etmeye çalışıyorsun zavallısın
yav nefes alsın yeter tr erkeklerine abaza hepsi aq
Bakım ürünleri falan kılan ablacım ve erkek her türlü kıza bakar yani erkeğin gelielinde var bu ne yaparsan yap bakar yani
Bu yanlış bir bilgi.
Fizik once