Hayatımda bu bir işaret olmalı dediğiniz olay yaşadınız mı?

Hayatımda bu bir işaret olmalı dediğiniz olay yaşadınız mı?

Kekemelik.. 3 yaşımdan beri kekemeydim. 18 yaşımda iken terapiye gittim ve bu durumu neredeyse tamamen bitirdim. Şimdi 23 yaşındayım artık hiç kekelemiyorum. Bu talihsizlik bana çok şey öğretti. Hayallerim için savaşmayı, asla pes etmemeyi, hiçbir şeyin imkansız olmadığını... Bu benim için bir işaretti. Olumsuz gibi görünen bir olaydan özgüvenle ve başarıyla çıktım. İnsan hayal ettiği her şeyi gerçekleştirebilir.
Dubai dönüşü uçak motorunda sorun olduğu için rötar dediler peki dedik 3 saat bize 9 saat oldu neyse gelen uçağa bindik kalkmasını beklerken uyumuşum uyandım 3 saat geçmis uçak pist de ben iyi ki uyumuşum zaman gecmis derken baktım ki hâla Dubai'de uçak. Yine uçak arizası dediler ve hepimizi indirdiler yemek otel vs ayarladılar toplam 24 saat geç kalkmış oldu uçak. Ve sonunda Türkiye'ye geldiğimde de arkadaşlarımla biryer için plan yapmistik ben çok geç kalınca siz gidin ben 2. gun orada olmuş olurum tek gelirim dedim. Ve onlar giderken kaza yapmış 1arkadasimizi kaybetmiştik. Eğer uçak 2kere arıza yapmasaydi belki o kazada ben de olucaktim. Bende 2. sorunda neden bizi 3 saat uçakta tuttunuz o zaman ciksaydik vs diye cirkeflik yapıyordum iyi ki 24 saat gecikmisim
Çook. Evrensel mesajlara açığımdır ve onları rahatça algılayabilen biriyim. Sonuncuyu anlatayım.
Arkadaşın yanına sözüm olan birkaç şeyi vermeye uğrayacaktım. Önce 2 otobüs dolu geldi, sonra haritada trafik görünmüyorken trafiğe takıldım, üstüne sokakta yıllardır görmediğim 2 kişiye denk geldim sohbet ettim, derken sonunda arkadaşın yanına gittiğimde bana o gün baskın yediğini söyledi. Hedefim olan saatte gitmeyi başarabilsem karmaşanın ortasında kalacaktım.
Rüyalarımdan ve hissettiklerimden başka günlük hayatımda da sık sık işaretler ve eşzamanlılıklar yaşıyorum, işaretlerin çocukluğumdan beri benim için normal bir şey olduğunu söyleyebilirim ve işaretlerde ve mesajlarda güzellik var.
Cevap
4Cevap
Hayır öyle olaylara inanmıyorum ben hiç
Dün merdivenlerden yuvarlandim. Ayağımı incittim. şu an bacağım alçıda. Acaba bu bir işaret olabilir mi haha 😄. Kötü bir işaret =((
Bir şey olmuyorsa tüm çabama rağmen. Böyle düşünüyorum, işaret 🚩 olmalı bu. 🧐
Hayatimizda yasadigimiz her olay bir isaret anlayana
Yaşadım
Yaşadım
He ya çok yaşadım
hayatımdaki her şey işaret
Yaşadım
Çokça yaşadım
Öz kardeşimle ablamla 19 yıl sonra tanışmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?