Kişilik & Karakter Yalnızlık seni ürkütüyor mu? 1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soruu ✨ Yalnızlık seni ürkütüyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. hayır yalnızım yıllardır zaten 0 0 Yorumla
FiliusDiaboli Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 1 yıl Yalnızlık beni içine çeken bir karadelik gibi. Ondan ayrı kalmayı hayal etmek bile istemiyorum. Böyle bir aşkla bağlıyım. 🥰 0 0 Yorumla
Asimov80 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bazen ürkütürdü özellikle pandemi döneminde iken covidken olmuştu sonra insan alışıyor bence daha kötüsü insanın yalnızlığa alışması olabilir. 🙂 0 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayır yalnızlık beni ürkütmüyor. Çünkü yalnızlığı, yalnız kalmak istediğim zaman kendim seçiyorum. Ruhumu istirahate alıyorum. 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ben hep yalnızdım beni sever kendileri hiç yakamı bırakmazlar 0 0 Yorumla
Düşünür16 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Hayır aksine mutlu eder ama farklı zamanlarda farklı tepkiler oluşabiliyor. 0 0 Yorumla
GECENİN_ÇIĞLIĞI Takip Et Xper 2 Yaş: 38 1 yıl Yanlızlığı severim ama sadece hayatımı etkileyecek önemli kararlar öncesi 0 0 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ürkütmekten ziyade sıkıyor 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Ürķütmez 0 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ürkütmüyor hep yalnızım zaten 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gorselde yalniz degil sanki :) 0 0 Yorumla
mies94 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne yalan söyliyim korkuyorum yalnızlıktan... 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. şu an değil ama ileriki zamanlarda Evet 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Daima 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazen evt 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Ürkütmüyor pek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sapiklastiriyor 0 2 Yorumla temizkafarahathayat 1 yıl fenasal şekilde hemde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😕🤯🥳 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
hayır yalnızım yıllardır zaten
Yalnızlık beni içine çeken bir karadelik gibi. Ondan ayrı kalmayı hayal etmek bile istemiyorum. Böyle bir aşkla bağlıyım. 🥰
Bazen ürkütürdü özellikle pandemi döneminde iken covidken olmuştu sonra insan alışıyor bence daha kötüsü insanın yalnızlığa alışması olabilir. 🙂
Hayır yalnızlık beni ürkütmüyor. Çünkü yalnızlığı, yalnız kalmak istediğim zaman kendim seçiyorum. Ruhumu istirahate alıyorum.
Ben hep yalnızdım beni sever kendileri hiç yakamı bırakmazlar
Hayır aksine mutlu eder ama farklı zamanlarda farklı tepkiler oluşabiliyor.
Yanlızlığı severim ama sadece hayatımı etkileyecek önemli kararlar öncesi
Hayır aksine kafam rahatlıyor
Ürkütmekten ziyade sıkıyor
Ürķütmez
Ürkütmüyor hep yalnızım zaten
kitaplarım ve ben çok mutluyuz..
Yanlızlık senden kolay hiç yorma kendini
Kimi ürkütmez ki?
Ölene kadar mı? Bazen mi?
Aksine iyi geliyor daha mutluyum
Gorselde yalniz degil sanki :)
Hayır huzur buluyorum
Ne yalan söyliyim korkuyorum yalnızlıktan...
Yalnizsam herkesi elde edebilirim demek
Yoo benim genel halim
şu an değil ama ileriki zamanlarda Evet
Hayır
Hayır
keyif veriyor
Daima
Bazen evt
Uzun zaman olunca berbat hissediyorsun
Ürkütmüyor pek
Sapiklastiriyor
fenasal şekilde hemde