Selamm,
Tamamen kendiniz misiniz yoksa sevilmek, beğenilmek, ilgi görmek uğruna birilerini taklit mi edersiniz? 😏
Sezar tahta oturacakmış. Dikkat etsin de ben tahtta iken oturmasın sksks
Neyse:D taklitleriniz var mı?

Selamm,
Tamamen kendiniz misiniz yoksa sevilmek, beğenilmek, ilgi görmek uğruna birilerini taklit mi edersiniz? 😏
Sezar tahta oturacakmış. Dikkat etsin de ben tahtta iken oturmasın sksks
Neyse:D taklitleriniz var mı?

Ben orijinalim tabi ki de.. sdfsdf bazıları gibi sahte değilim ya da yapay değilim. her zaman kendim oluyorum kimseyi de taklit etmedim bu zamana kadar. bence her insan kendisi olmalıdır diye düşünüyorum
Sen dedin diye şimdi hepsi doğruyu mu söyleyecek?😂😂😂
Bana gelirsek her sosyal hesapta kendi adımı kullanırım ama burada öylesine isim çünkü burada olan kısım çoğu insan sanki kafasını ayağına vermiş gibi kusura bakmayın kimseyi hor görmem, ama sanki kendi kafalarına sıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Onları izlemek ve anlamaya çalışmak eğlenceli ama bir o kadar yorucu
Tek bu hesabım var burada ve hiçbir zaman birilerini taklit etmeyi ve ya biriymiş gibi yapmayı düşünmedim daha doğrusu yeltenmedim bile, o kadar uğraşamam kendi karakterim has zaten gerek yok. Küçükken cizgi film kahramanlarına ve kendi tarihi kahramanlarıma benzemek istediğim oldu sadece😂
Tom mu?😂 Yok be onlardan değil Conan gibi mesela
Yok ya ben o sıçana nefret ederdim qıcık hep savaş isterdi😂
😂😂 toma p*ç dedin
Ben senin öyle dediğini dedim😂 haşa tom abimiz öyle değil
Fark etmez gitsin gelsin, konuşmaya laf oldu Tom abimiz sayesinde🤦🏻♀️
Orjinalım hem fiziksel hem kişisel olarak 🤗 , doğal , samimi konuşkan, deli dolu içinden geldiği gibi hareket etmeyi seven birisiyim ben kendim olmayı seviyorum beni ben yapan özelliğimde bu zaten 🙋 öyleyim dimi @zorundamiyimefsane 😂
Olduğum, görüldüğüm gibiyim. Beni nasıl görüyorsanız öyle. Ne eksik ne fazla. Kendimi övmeyi sevmiyorum. Herkesin yaptığı şeyler ilgimi çekmiyor.
Teşekkürler @LastGuest🥂✨🌾
Eic için teşekkürler 🍀🌾🥂
👼
Aa çok teşekkür 🥳
Cevap
9Cevap
Orjinalim ve kendine münhasır sıra dışı bir kadınım. Benden bı yane daha yok olamaz💯
Tane*
Teşekkür ederim 🩵🌸
Neysem oyumdur birilerini etkilemek için ilgisini çekmek için var olduğum karakterimden düşüncemden duygundan soyutlamam kendimi
Kimse beni sevsin diye bir şeyler yapmam. Zaten sevilecek bir insanım ve kendim olmayı seviyorum
Orjinalım reelde nasılsam sanlada da öyleyim. Birinin karakterini ve davranışlarını ilgi çekmek için kopyalamak basitlikdir, insan kendisi olmalı heryerde.
Bayağı orijinali çok zor karakteri olduğum için herkes anlaşamıyorum herkese arkadaşlık kuramıyorum.
İkili ilişkilerde pek güzel olmuyor
Kimseyi de sevemiyorum işte
İnsan bazen duyguları tatmak ta istiyor.
🍻🥂
Kendimi belli kalıplara sokmuyorum olduğum gibi davranıyorum orijinal ya da taklitçi olmak gibi bir niyetim yok bazen hayatımdaki Bazı insanlardan ilham alarak hareket ederim bazen de kendi orijinal duruşuma göre hareket ederim
Tamamen kendimin desem belki inanmıyacaksınınız ama ben ailem için bile olmadığım bir kişi kılığına bürünmem. Bem neysem oyum beni bu halimle sevmiyorlarsa gerçek olnayan kişiliğimlede sevmesinler
Taklit olan cok var ama soruldugunda herkes orijinal😂
aslında hepimiz birer kopyayız. hemde kötü birer kopya..
%100 değişensiz orijinalim. Taklitlerim çoktur. Taklitlerde aslıllarını yaşatır. Yaşatmaya devam edin benii😌
Birileri için değiştiğiniz sürece daha büyük memnuniyetsizlikle karşılaşıyorsunuz. Orijinalliğimi koruyorum.
Orjinalim de orjinal olanlar pek sevilmez. Buna rağmen orijinal kalabilmiş olmam başardığım en büyük şey
Kimse benim kadar hem dengeli hem dengesiz olamaz bu yüzden orjinalimmm
Beni kimse beğensin, sevsin, değer versin diye taklit yapmiyirum. Sadece herkes kadar sahteyim. Kendimi korumak için. Sahte insanlara gerçdk olunmaz.
Herkes orijinaldir. Taklitlerin bile kendine has özellikleri vardır.
Orjinalim, taklit edecek kalibrede kimse yok hayatımda.
Sıradan kendi halimde biriyim kimsenin hayatı beni ilgilendirmez ben benim o odur
Kim taklit olduğunu itiraf eder ki 😂
Orijinal
O senin güzel düşüncelerin teşekkürler mutlu günler
Ben orijinal bebeğim, fldkddşşddkd
Özgüvene bak be skdjdkd
Özgüven değil şekerim açık sözlülük diyelim 🙈
Ne takliti be sinirlendim soruya
😂
basitleri kimse sevmez kendiniz olunnnn orijin olun kendiniz olunnnn
Taklide dayalı hayatı sevmem.
Adım bile morjinal. Kendimi taklit ediyorum.
Orijinalim numunelik hem de
Orjinalim içimden geldiği gibi yaşarım
Basit değilim. Taklit hiç değilim 😄.))
Orijinalim benden bir tane daha yok 😂
Kendi dünyamın içinde deli dolu
Kendim olmayı seviyorum
Tamamen orijinalim
Yok ben neyse oyum
Orjinalim neysem o
Orjinalim galiba
Orijinalim
Orjinal bir çiçeğim