Arkadaşlık, dostluk anlamında kimlerle iyi anlaşır ve konuşmaya devam edersiniz? keyifli günler 🤟

Arkadaşlık, dostluk anlamında kimlerle iyi anlaşır ve konuşmaya devam edersiniz? keyifli günler 🤟

Bana benzeyen insanları kendime yakın hissediyorum, travmaları benimle aynı olan ya da yakın olan insanları bağrıma basasım geliyor, sakınmak istiyorum öyle insanları. Yahu, lakin kelimelerini kullanan insanlara karşı da sıcaklık hissediyorum, ay bu da benim gibi yahu diyor diyip bahtiyar oluyorum, şenleniyor yüreğim. Yeşilçam'a aşık, eski şarkılar dinleyen insanlar kalbimin baş köşesinde. Eski filmler izleyen, eski filmlerle yatıp kalkan, Kartal Tibet, Ediz Hun hayranı olan, Türkan Şoray'ın kitap ayracını alan insanları gördükçe gülüyorum sevgiyle, içi dışı bir insanlar benden, adaletli, haksızlığa gelemeyen, güçsüzün yanında olan insanlara kanım kaynıyor. Romantik ve tutkulu insanları da kendime benzetiyorum, kitaplarına aşık insanlar, kitaplarını sakınan insanlar için Benim Gönlüm Sen de diyorum, okuduğu kitabın sayfalarında kaybolan insanlar benim ruh eşim, aynam, yansımam ve kibar insanları da kendime yakın görüyorum, mütevazı bir hayatı seven, kimseye kuklalık yapmayan, kalbi ve dili aynı olan insanlar, kendi içine dönük insanlar için "benim tıpatıp aynım" bu diyip seviniyorum. Empati yapan, kendisini de yargılamayı bilen kişileri görünce takdir ediyorum onları, bir çok badire atlatıp, kaybolmuş lakin en nihayetinde kendini bulabilmiş ve merhametini kaybetmemiş, aslında kötü olmayan lakin iftiraya, haksızlığa maruz kalmış ve bu yüzden kötü olmak zorunda kalmış lakin içindeki iyiliği kaybetmemiş kişileri bir çok insandan daha yakın görüyorum kendime, onlar aslında kötü değil, kötü olmak zorunda kalmış insanlar. Kendini saklamak isteyen insanları görünce yalnız değilmişim bu dünyada diyorum, sevgiye aç lakin aynı zamanda da gururlu kişilerle sarılmak istiyorum.
Zeki, kendini geliştirmiş ve geliştirmeye açık, saygılı, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen, çizgiyi aşmayan, belli bir mizah anlayışı olan ve kişisel zevklerimin uyduğu insanları.
Aynı şekilde 🥂✨🤟
🥂 :D
:D 🥂🔥
Teşekkürler ✨🥂
Rica ederim 🥂✨🤟
Senin gibi yaşına göre olgun konuşmasını bilen
Teşekkür ederim 😊
Rica ediyorum ☺️
Teşekkürler ☺️
Rica ederim :) 🌸
Kendime en yakın hissettiğim insanlar, güvenilir, dürüst ve samimi olanlar. Yapmacıklık nedir bilmeyen, olduğu gibi görünen, içi dışı bir insanları severim. Kendini geliştiren, hayata dair bir duruşu olan ve kendi doğrularına sadık kalan kişiler her zaman daha çekici gelir. Mizah anlayışı olan, sohbeti keyifli, gerektiğinde ciddi ama çoğu zaman neşeli olan insanlarla iyi anlaşırım. Karşılıklı güven ve sadakat benim için olmazsa olmaz. Manipülasyona, ikiyüzlülüğe ve yapmacıklığa tahammül edemem. Birlikte susabilmek kadar, saatlerce konuşabilmek de önemli. Empati yapabilen, samimiyeti hissedilen, gösterişten uzak insanlarla daha iyi bağ kurarım.
Cevap
29Cevap
Samimi doğal ve ağzından çıkan lafla yaptığı bir olan , mizah anlayışı olan yerine göre hareket eden insanlardan
@denzooo9 🙏🥰❤️🌺
Güvenilir saygılı ve merhametli kişileri kendime yakın hissediyor ve seviyorum.
Aynı dili konuştuğum 🥰
İyi insan olsun benim olsun xd
Samimi içten omurgalı bir duruşa sahip insanları..
Evet, hayatın negatif ve olumsuz yönleri kadar olumlu tarafları da var. Ancak, sürekli olumsuzluklardan bahsetmek yerine, bunları birer tecrübe, öğüt veya akıl vermek amacıyla dile getiren; aynı zamanda hayatın olumlu yanlarını da tavsiye eden, savunan ve konuşmalarına yansıtan insanları daha çok seviyorum
Beni olduğum gibi seven değer veren anlayışlı sevecen pozitif güven duyduğum huzurlu hissettiğim eğlendiğim mutlu olduğum insanlarla..
🙏😊🦋
Teşekkür ederim abla 💙🦋☺️
Doğal, özgüvenli, mütevazı, çocuksu ve ciddi arasında ruh halinde olan dürüst, vizyoner ve normlarindan siyrilip hayata yorum katabilen insanlar vardır ya; onlarla gerçekten çok iyi anlaşırım. Boyle bir arkadaşım var ikinci öz kardeşim gibi görürüm ve o kadar fazla şey kattık ki birbirimize, böyle dostlar binlerce kişinin arkadaşlığından daha değerlidir.
Rahmetli Muhsin başkanın sözünde dediği gibi Rahatınız bozulmasın diye hangi doğrudan vazgeçtiyseniz o fiyata satıldınız demektir. Kendini bu şekilde tarif ettirmeyen insanları severim sayarım yakın hissederim canım pahasına herseyinde yanında yakınında olurum.
Beni olduğu gibi kabul eden , kusurlu olan yapım var ise rencide etmeden söyleyen, açık fikirli, güzel kalpli , niyeti iyi , saygıya önem veren , güven telkin eden iyi bir sırdaş.
Mesafemi korurum insanlara kolay kolay kimseyi yakın hissetmem ve güvenmem. En doğrusu da bu.
Karakteri doğal kaliteli bir insan kendini bilen ve beni olduğu gibi kabul eden insana yakın hissederim.
Egolu, kibirli olmayan kişileri bir tık daha yakın hissediyorum. Tabi ki bir bütün olarak da değerlendirmek gerekiyor.
Az öz insan daha iyi diyenlerdenim. Kolay kolay kimseyi yakın hissetmem. Zaten yskın hissettiğim kişilerle sohbet ediyorsam da belirli mesafe olur samimi değilse.
Kalanın da spolier vermiyorum. 😃
Ya böyle samimi olacak tamam mı gerçekçi olacak konuştuğunun arkasında duracak Ben öyle yapmacık olmayacak böyle affedersin delikanlı kadın derler ya öyle olacak
Kendini maddi manevi geliştirmeye açık, hem iyi dinleyen hem de sohbetiyle sarıp sarmalayan, güven hissini sonuna kadar hissettiren, sevgi dolu samimi ve içinden geldiği gibi doğal olan insanları kendime yakın hissediyorum.
Art niyetli olmayan insanları ki olmayan bir şeyi istiyorum adil mantıklı aklını kullanabilen gerektiğin de doğru riskler alabilen insanları ha bi de önyargısız soru İçin teşekkür ederim 🙏
Kibirsiz, kinsiz. Sakın ve sessiz insanları
Coşkulu, maceraperest, neşeli ve Cesur kişileri
Canlılığı, korkuyu, anlayışı ve empatiyi yaşam teması haline getirenleri
Kitap okuyan, film izleyen ve zeki insanları kendime daha yakın hissediyorum
Samimî içten sıcak gerçekten kendi kanım kadar canımdan öte takip listem bubu hak ediyor benim 🥰💞💫✨
Bunu
Duruş sergileyebilen insanları kendime yakın hissederim.. Sağa sola eğilmeyecek ve eylemleri ile söylemleri arasında fark olmayacak..
Güleryüzlü ben anlatınca susturmucak dinlicek bir tek kendınden bahsetmicek iyi bir dinleyici olcak
aynı frekanstan konuşuyorsak sıkmayan akıcı ve eğlenceli muhabbetlerimiz varsa ister istemez yakınlaşıyoruz
Açık sözlü, dobra, empati kura bilen, mizah anlayışı iyi olan, her lafa kırılmayan, yeri geldiğinde iyiliğin için seninle kavga eden
Güvenilir güzel enerjili samimi içten dürüst doğru eğlenceli kafa dengi
Hemfikir olduğum her insan bana yakındır benim perspektifime göre
Kolay kolay kimseyi kendime yakın hissetmem.
Samimi, kibirli olmayan, esprili ve güler yüzlü insanlara bayılıyorum.
Duygusal insanları kendime daha yakın hissediyorum
enerjik, cana yakın insanları kendime yakın hisdederim
Kişiliği iyi olan adam denilecek kişiler ile iyi hissederim kendimi
Saygılı, samimi, anlayışlı , empati kurmasını bilen insanlara daha yakın hissederim
Boş konuşmayan saygılı karşısındakini küçümsemeyen sessiz sakin kişilerle
Bi öyle bi böyle insan sevmem hiç. Bi de sinsi ve arkadan konuşan.
Kendim gibi samimi açık sözlü içten yapmacık olmayan
Aynı şeylere güldüğümüz ve birbirimizi anladığımız ilişkide insanı kendine çok yakın hissederim
Samimi doğal espri ve mizah anlayışı güçlü ancak laubali olmayan.
Farklı açılardan düşünebilen insanlarla anlaşırım
benim gibi olanlari diğerlerine kalbim ısınmıyor bu da benim eksikliğim herhalde
Yerine göre sakalasmayi yerine göre ciddi muhabbet edeceğim insanı.
Doğal, kendi halinde ve kendi ile dalga geçebilen özgüveni yüksek insanlar diyebilirim
Yıllardır arkadaşım olan kökleşmiş kadroyu sadece 😂
Küsmeyen kırılmayan goygoyun dibine vurulacak kişilerle sohbet hoştur
Hayvansever ve pozitif insanları kendime yakın hissediyorum
Samimi, kaba olmayan, güvenilir. Böyle insanları görünce hemen tanışasım geliyor skskgsjsk
Samimi olup yapmacık davranmayan rüzgara göre şekil almayan karşı cinsle konuşurken ağzını eğip bükmeyen insanla insanca arkadaş olurum
Sosyal statümün aynı olduğu hayat görüşlerimizin yakın olduğu ve maddi durumumuzun da yakın olduğu insanlarla daha yakın olabilirim çünkü birbirimizi dahs iyi anlarız
biraz kafadan kontak olmali
Komik empati yapabilen ve yerinde ciddi insanlar (dinlemeyi bilenler özellikle)
Çılgın, alışılmışın dışında, her an herseyiyapabilecek kadar deli dolu olan insanlar.
Ne istediğini bilen ama aynı zamanda kırık
Bir hata yaptığında ağzına geleni soyleyen ama yargılamayan 🤣
Merhametli sıcak kanlı doğal olanları
Kafamın uyuştuğu herkes 😂
Olgun tavırlarlar sergileyen
Neşeli, samimi ve içi dışı bir insanları..
Ağırbaşlı insanlar
Güler yüzlü, anlayışlı ve dürüst insanlar genelde
Empati seviyesi yüksek, anlayışlı, dürüst
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?