ՏҽӀɑʍՏ ❦
ramazan hurması olsam beni yedikten sonra çekirdeğimi cüzdanında taşır mıydın¿ ben taşırdım işte 😅 bende kalıyor aşk.

ՏҽӀɑʍՏ ❦
ramazan hurması olsam beni yedikten sonra çekirdeğimi cüzdanında taşır mıydın¿ ben taşırdım işte 😅 bende kalıyor aşk.

Kesinlikle bende kalırdı. Çünkü ben bir ilişkiye giriyorsam gerçekten değer vererek, emek vererek girerim. Sevdiğim insan için fedakârlık yaparım, sadık olurum, destek olurum. Ama eğer biri artık “ex” olmuşsa, demek ki bir şeyleri hak etmemiş ya da kıymet bilmemiştir.
Tabii ki geçmişte güzel anılar, duygular olmuştur ama sonuçta bitmişse bir sebebi vardır. Eğer aşk gerçekten hak edene kalıyorsa, o kişi ben olurum çünkü ben sevdiysem gerçekten sevmişimdir. Boşuna “ex” olmadı yani.
😌👌
Aşk gerçekten layık olana kalsaydı, bende mi yoksa ex’imde mi olurdu bilmiyorum ama bildiğim bir şey var, aşk sadece sevmekle değil, sahip çıkmakla, emek vermekle, değer bilmekle anlam kazanır. Eğer gerçekten hak eden biri varsa, o kişi sevdiğini yarı yolda bırakmaz, güvenini sarsmaz, değerini bilirdi. Eğer bu tanıma uyuyorsam, aşk bende kalmalıydı. Ama geçmişte yaşananlar, yapılan hatalar, verilen ya da verilmeyen emekler her şeyi belirleyen şeylerdir. Belki de aşk, hak edenin değil, en çok çabalayanın yanında kalıyor.
Exinde kalırdı, net
Hee biliyom, sen de çok bil sjfj
Çokta biliyorum :D karar ver ayrıca
Kalırdı
@fesfs o zaman Ayhan katil sjdjaj
Yorumları okumadım ama birçok kişinin bende kalırdı dediğine eminim. İkimizde kalırdı. Çok güzel sevdik de aileler başka şeyler girdi araya. Yorulmak ve yormak istemedik birbirimizi bıraktık güzel olan yerde.
Ama çok zor olmuştur
Evet zor oldu ama Allah eş diye yazmadığını aşk diye yaşatmasın diyelim...
Amin diyelim
Benim evimde yer yok. O alsın.
Cevap
20Cevap
Bende kalırdı, layık olmamış ki ex olmuş...😀
Olaydı ölmez idi, değil?
Aynen öyle...
Ex'te kalırdı ben sahip çıkamazdım :D
Hurma çekirdeği bereket getiriyor diye taşınır cüzdanda sende getireceksen taşırdım ne olacak :D
Ula sen kendine sahip çık, ben çekirdek miyim ayrıca jdjf
Detayda sormuşsun ya taşır mısın diye taşımazdım gömerdim seni :D
Alooo, ne gömmesi :D
Çöpe mi atayım toprağa gömerdim gübre olurdun :D
Sensin çekirdek, sensin gübre, sensin çöp 😒
Babutsa'nın bu şarkısını yıllar önce burada biri paylaşınca görmüştüm. Güzel şarkılardan. 😃
İnsanoğlunun layık olduğu ne var ki. Bakıyorsun her şeyi yalamaç yapıyor.
Evet aklıma geliverdi. Ay guzumm tabii güzelim djdja
https//youtu. be/fKEp_N6p7pY? si=y0kpAWxDwJLfzZ0h
İlhan Şeşen - Layık olanda kalmalı
Aşk hakedende kalmalı kendisine de geçmiş olsun iyileşir umarım
Ilhan Şeşen değil mi
Evet
Umarım iyileşir.
Ne exi ya çocuk ortalık ma/ı olmuş şaka değil kim istese onunla flörtleşiyor herif biiii seçimin olsun bu ne ya o ne anlar sevgiden.
😂😂
Kim neye layık bilmiyorum eğer ben bıraktıysam beni Allah'ına kadar bıraksın ya şizo mizo gelemiyorum öyle şeylere exingo uzak olsun
shshs tamam tamam
Hıhı
11 sene sürdü kendisine'de söylediğim gibi onda'da ahım kaldı. Aşk bana layık mıydı? Sonuca göre onu da beceremedik
Aşk iki beceriksizin işidir ya bazen.
@Sosyetic_SheqiiL bakış açına saygı duyuyorum. Ama acısı sadece benim için de kaldıysa o zaman benim için beceriksizlik değildir Nefrettir , emeklerimin ziyan olmasıdır , hayal kırıklığıdır ve yaşadığım travmalardır. Uzun lafın kısası Allah herkesin gönlüne göre versin
Becerikli olunsaydı sonuçlar saydığınız gibi olmazdı efenim
@Sosyetic_SheqiiL Beceri dediğimiz şey yatak odasında başka biriyle yakalamam bunun beceriyle bence hiç bir alakası yok bunu ağzım el vermiyor ve bu siteden de kovulmak istemediğim için yazmak istemediğim şeyler var anlatabiliyor muyum. Ben Bir anlık sinirle cezaevine girip hayatımı karartmadığıma şükrediyorum hanımefendi iyi geceler
Özelinizi anlatmanıza gerek yoktu, konu Aşk idi. Size de iyi geceler..
@Sosyetic_SheqiiL Konunun aşk olduğunu farkındayım Aşkın güzel bir olduğunun farkındayım. Aşık olmayı ve aşkı yaşamayı beceremediğimden değil Ben de bunu anlatmaya çalıştım. Saygılar iyi geceler
Ben kolay sevmem. Ama eğer gerçekten seversem hak ederek severim. O yüzden elbette bende kalırdı. Yoğun yaşıyoruz duyguları 😄
Sen de kalırmış demek djdk
😀😀
Sonsuza kadar bende kalırdı, hiçbir zaman da ona layık olmazdı gibi... seven az çıkıyor bu devirde maalesef
Hiç çıkmayacak artık diye ödüm kopmakta 🙄
Sen ne zaman istersen, o zaman bahar olur hayat sana. Hiçbir şey elden gitmez
Ex Benden gitmis Allah belasını vermiş zaten sksks
sjjsjs ayıp ama
aşk dileniyordur falan 😂
Küfür müydü beddua mı belli değil :D ahaha
Exsin canı cehenneme, hazır hatırladım bir gün senin de kötü günün olur dilerim murat
😂😂
Yemin ederim canım sevmişim zamanında 😃😁😁
Pis murat 😅
canım murat 😅
O-da bana kalırdı onu da ben üstlenirdim o-da benim yüküm olurdu..
Aşk bir yük müdür 😏
Tek başına taşırsan yüktür 😏
O da doğru 😏
Bende diyorum resimdeki kız nerden tanıdık geliyor 😅😅
Tanıştıralım, Taylıır yenge
Aa İbo duymasın
hangi ex şimdi
Sonraki ex’inden bahsediyoruz
Soru o değil, zaten layık olanda KALSAYDI diye soruyoruz ya hani
Olmaz 🙅♀️ birine layık olmalı.
Kesin exine layıktı onda kaldı
Bende kalırdı tabii ki, benim ex beni hak etmedi hiç.
O zaman, ona güle güle 👋😅
Hahahah en son birlikte vurduyduk tekmeyi 😂😂😂
Nasıl yani be djdj
Unuttun mu ya abla hahshhss
Benim hafıza balıktan hallice djfjs
Hahaha bir tane yorumunu beğendim hatırlarsın 😄
Aaa hatırlattın :D ama kimdi bu
aaa ne tatlı kızdı o, harbiden kddsjs senden sonra yorumlarda cilveleştik jdfjsj
Hahahhahs Öyle deme dışı seni yakar içi beni sjsjjdjdjd
Çekiştirmeyelim şimdi, olaylara iki taraftan da bakmak lazım gelir :D ama sen haklıydın zannımca sorduğun sorudan onu çıkarıyorum
Aynen ablam teşekkürler jsjdjjd
Ricalar guzuuu
Ben buna cevap olarak pas diyorum 😄
Cevabı biliyorum djjd
🤐
Susturamazsın beniii
Merhaba,
Bende kalırdı da hiç kalmadı, hiçbir yerde yok, hep bitmiş, karaborsa gibi! 😅
Bende kalırdı çünkü aşk bana yakışır , sorumsuz kişilere yakışmaz. Sghj
Dilde ve gönülde nezaketi elden bırakmayan kişiler sevilmeye aşka layık olanlardır.
İki tarafta da kalırdı. Layık bulmadığım kimseye sevgili olmadım çünkü
Exlerde ama ben basindan beri söylediğim seyler var onlar uymadilar ve ben aşık olmadim
%70 bende %30 onda 🤣
İyiymiş yine djdj
ex'im yok hurma çekirdeği taşıyorum😄
Cidden mi :D niye taşıyorsun
ahaha bereket getiriyormus diye😄
Ahaaa, ben de taşıyayım 😬 Ndjjfd
dua okutup taşı çok çok bereket getirsin inşallah😊 ⚘❤
Anneme okuturum 🤌🤍 amin..
Tokat etkisi yaratan bir soru..
Şiddeti pek sevmeyiz ama 🤪
Kızlarda kalmazdı.
Erkeklerde hiç kalmazdı
Kızlarda hiç hiç kalmazdı:)
Yiooo kalır 😒
Her şeyden şikayet eden kızların bir erkeği demiyorum, insanı sevmesi mümkün mü?
Mümkün :D
O da sensin sadece bence:)
Bende kalmasında nerede kalırsa kalsın
Bende kalırdı
Hiç kimsede kalmazdı.
Tamamen bende kalırdı 😎
Aşka bile o piti piti yaptırırdım bilemedim valla
Bana layık olsaydı gitmesdi
Bende kalırdı..
Bende kalır idi.
Kalmazdı ben de
Sevdigim de kalırdı.