Tam olarak içinize sinmeyen bir ilişkiyi çok sevdiğiniz için devam ettirir miydiniz?

Arkadaşlar bir türlü içinize sinmeyen, 1 gün mutluysanız 3 gün mutsuz olduğunuz, rahat rahat eğlenemediğiniz bir ilişkiyi sadece sevdiğiniz için devam ettirir miydiniz? Sevgilimle 20 yaşındayız üniversite sınavlarına tekrar hazırlanıyoruz ve bu sebeple ailesi onu çok sıkıyor istediği gibi gezemiyor eğlenemiyor planlarımız bozuluyor benim ailemden yana hiçbir sıkıntım yok tanıştırdım bile sevgilimi fakat onun ailesi daha bir sevgilisi olduğunu bile bilmiyor öğrense belki de ayrılmak zorunda kalacağız bu yüzden sevgilim öğrenilmesinden korkuyor bu hiç hoş değil bence. Seviyorum bunda bir sıkıntı yok alıştım da kötü huylarıyla da kabullendim ama bazen benim olmayan bir çile neden beni üzsün diye düşünüyorum kendi sorumluluklarım var bunlar bana yetiyor onunkileri neden üstleniyorum diyorum ki zaten değer verdiğim kadar değer görmüyorum. O da seviyor hissediyorum ama benim hayalimdeki ilişki bu değil ve onu değiştirmek gibi bir çabaya girmek istemiyorum ki zaten böyle bir çabanın boş olacağını biliyorum. Ne yapmalıyım?
Tam olarak içinize sinmeyen bir ilişkiyi çok sevdiğiniz için devam ettirir miydiniz?