Sana bir itirafta artık bulunmam gerekiyor sanırım hem sen unutmuşsundur umrunda olmaz diye hem de ben rahat edeyim diye.. Bu açıklamadan da en ufak beklentim yok olmamalı da zaten biliyorum sadece söylemek istedim yanlış hatırlanmamak adına.. Hastalığını duyduğumda seni üzmekten korktuğum ve sana dolaylı yönden zarar vereceğimi düşündüğüm için aldatmış numarası yapmıştım özür dilerim bunu yapmak zorunda hissettim bir kere benden nefret et ve bir kere üzül diye, sadece oku ve bil diye söyledim ne sen beklenti içine gir ne de ben.. Sonra hayatıma devam ettim orası ayrı başkaları oldu vs. vs. ama bu durum böyle olmuştu ben kimseyi aldatmam yapımda yok iyi bayramlar mutlu olmayı hakediyorsun hoşçakal 🤍
Çoktan kurduğum imparatorluğum ve düzenim… şimdi geriye sadece bu düzene layık bir eş bulmakta 💁🏼 Bahçeli ev tamam araba tamam iş kariyer tamam hayat boyu garanti tamam…. eş 🚬🚬🚬🚬 gerçi bu kadar şey tamamken birini bulmaya çalışmam da saçma skdkdkkdld
Önceliğim kendim. İstedikleri kadar bencil desinler. Bencillik kötü bir özellik diye lanse edilse de bence çoğu konuda insana öz saygı açısından avantaj sağlıyor.
Ya önceliğinin kendinin olması bencillik olması çok yanlış algılanıyor.. Örneğin kaza geçiren bir yakınım vardı ağır bir kaza geçirdi ve 2 çocuğu vardı.. Kaza geçirdikten sonra önceliğini sadece kendine verdi.. Çevresine ve başkalarına değil.. Çünkü ben kendimi iyi edersem başkalarını ve sevdiklerimi iyi edecek gücü kendimde bulurum diyordu.. Ben kendimi iyi edemezsem eğer çevreme iyi gelemem. Aslında bakış açısını değiştirmek lazım ilk önce kendine iyi gelmek zorundasın bu hayatta..