Bir kişi olabilir bir amaç olabilir ne söylemek isterseniz...

Bir kişi olabilir bir amaç olabilir ne söylemek isterseniz...

Ailem önceliğim. Şimdi anne baba sonra evlenirsem eş.
Hiç bir zaman öyle bahaneler üretmedim: zamanım yok yazamadım, meşguldüm falan.
Sitede görüyorum bazen kızlar yazıyorlar ki, sevgilisi tüm gün meşguldüm yazamıyorum falan diyor. Bir insan sevdiği ile konuşmak istiyorsa, 1 dakikalığına su içmek için durunca bile yazıp hal hatır sorabilir. Ki, 24 saat kim çalışıyor ki.
Bende de aynı durum oluşuyordu, karşı taraftan hissediyorsun ki, "git başımdan" demek istiyor ama direk söyleyemiyor. Öyle hissetiriyor. Ben o zaman o kişiyle konuşmaya devam etmem. Kalitesiz insanlar olarak görüyorum öylelerini.
Söylediklerine katılıyorum, mantıklı hepsi..
Teşekkür ederim :)
Görsele katılıyorum güzel bir söz ve anlamlı. Hepimizin öncelikleri var benim sevdiğim değer verdiğim insanlar önceliğim. Sevmediğim bana zararı dokunan üzen insanlar bir şey isterse sonuna kadar meşgulüm sevdiklerim isterse müsaitim 😄
Bu ben. ✨
😌✨
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😇
Selamlar,
Bu hayattaki önceliğim elbette ki kendim. Şuanda benden öncelikli ve önemli kimse yok. Dünyaya bir kere geliyorum ve bir kere gideceğim. Bu değeri hiçbir insanın kesinlikle kaybetmemesi gerekiyor.
Aile ve iş
Cevap
12Cevap
Önceliğim kendim
Her konuda dengime gelmek, dengimle denkleşmek..
Fazlasını da istemiyorum..
Kendim her ne olursa kendim. Tecrübe ettim ki ben iyi değilsem geriye kalan şeylerin iyi olmasının bir anlamı ya da önemi yok.
Hayattaki tek önceliğim kendim kimse umrumda değil çünkü onlar kırılmasın kusmesin kendilerini değersiz hissetmesin diye herseyi yapardım eskiden ama anladimki insanları kırmak aşağılamak gerekmiş tabiki benim için değerli olan birileri var ama onlarlada bir sınırım var ve böyle hayat gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim
Önce kendimi ve çevremi ekonomik refah bir düzen oluştuktan sonra insanlığa yatırım yaparak ölümsüz olmak istiyorum
Ayakta kalabilmek, kimseye yaslanmadan, yıkılmadan, ha bi de başım dik :)
Yalannn.. Söylediğimden daha bile meşgulüm..
😂
Evet önceliği belki de ilk sen değilsindir.
Bir ton önceliğim var
para kazanmaya çalışmak
İstediklerime ulaşmak
Önceliğim kendimim ve kendim için mutlu bir hayat inşa etmek
Kendim
Ailem ve işim
Kendim
çok doğru bir söz
Sağlık
Kendim
Önceliğim yok
Adın cemile mi
Hayır. Japon gülü demek camellia 😂
Japon musun dbsbhs
O çiçek türünü seviyorum
Trollemeye çok müsait cevaplar. Ciddi olmak için de gerekçem yok gerçi. Olsun. Seni azad ediyorum japon gülü. 😅
Kendim olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?