Aşkolar hepinize selam🥳engelleyen erkek dişil özellik taşır. Zaten çevremizde kadınlar var bize dişil erkek değil adam gibi adam erkek lazım değil mi💅🏻 dolayısıyla bencee engelleyen erkek barbie erkektir💃🏻💃🏻

Aşkolar hepinize selam🥳engelleyen erkek dişil özellik taşır. Zaten çevremizde kadınlar var bize dişil erkek değil adam gibi adam erkek lazım değil mi💅🏻 dolayısıyla bencee engelleyen erkek barbie erkektir💃🏻💃🏻
Erkek dediğin zâten robottur mnk. Kendine has fikri, düşüncesi olamaz. Sitede belki 30-40 kızı engellemişimdir, niye? Üslubu, konuşması, yaklaşımı bana zıttır ve bir daha karşılaşmak istemiyorumdur. Erkeklerin bir duruşu, bir tarzı olmasın mı?
Bu üslupla sen daha çok tarzsız kalırsın😂😂 neymiş efendim üslubu uymamış 😂 sen kendi üslubuna bak durduk yere küfürlü konusuyosun oy nenem Yarabbi 🤣 bi sonraki yanıtına aldırış etmicem iyi günler 🤣
İyi geceler
Evet
engelleyen birinin olgunlukla ve empatiyle yaklaşmadığını düşünebiliriz. Böyle durumlarda hayatında pozitif ve destekleyici insanlara odaklanmak önemli. Her zaman seni değerli hissettiren insanlarla ol.
Beni değersiz hissettiren, ağlatıp üzen insanları, hayatımda bir dakika bile tutmam zaten 🥳🥳
bu konuda kararlı olman gerçekten harika
Teşekkür ederim 😅💓
Rica ederim güzellik❤🥰
eic için teşekkürler güzellik❤✨
Rica ederim 🥳
Engellemesinin mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Kız engelliyorsa yine aynı şekilde.. Ama kadın erkek farketmez, olgun insan ufak tefek şeylerden engellemez.
Cevap
13Cevap
değildir engelleyebilir
Bu düşünceyi saçma buluyorum. Kız rahat vermiyorsa erkeğe huzursuzluk çıkarıyorsa eğer sürekli onu çekmek zorunda değil
Huzursuzluk veriyorsa engellemesi zaten normal. Ama hani durduk yere küsüyosun trip olarak engelliyor falan bundan bahsediyorum
Ha o normal değil canım çocuk muyuz
Eğer kız takıntılıysa tek çare engellemek oluyor bu doğal
O hariç aşko
Hayır tabiki 😂 sadece kızlar engelleyecek diye bir şey yok
🙊ı ıh olmadı bu
Neden olmadı 🤔 umarım bu dediğim yanlış anlaşılmamıştır 😂
Doğrusunu açıkla bakayım 😂
Doğrusunu başka zamana açıklayayım 😂😂
Kaçmaaa😂
Kaçmıyorum tabiki 😂
Karşıda ki ne yaptıda engel yedi ona bakmak lazım 😂
Kadın erkeği rahatsız etmiyorsa engellemesi tamamen dişil enerji yansıması 😂
Dişil enerji işte 😂
Engelleyen erkek sek erkektir, gururlu ve seksidir
Sorma😂
O zaman engelleyen kadında Halo dayıdır :D
Bak eğer erkek kadını rahatsız ediyorsa engeller kadın da erkeği rahatsız ediyorsa erkek de engeller ama bunun haricinde engelleme varsa erkeğin dişil enerjisi vardır 😂 kadın da çok önemsediginden
Yok başka erkek görünümlü için geçerli o barbie olayı
Hahaha soruya bak ya ama genelde ya istediği almış ya da seninle olmayacagini anlamis erkektir. Onlara Barbie denmez
"sen" diye konusmasak mı ben genel sordum öyle
🤣🤣🤣🤣tamam amca
Adet dongusu vardır olabilir ınsan sasırmıyor
😂😂
Bu elbisenin sırtı kapalı olanı varsa alırım link veya sitesini verir misin
Sıkılmıştır
Minik bir prensestir anacığının kuzusudur.
Ben yapmıyorum ergen miyim
Hayır alakası yok.
Peki madem öyle olsun😂
barbi kiz degil mi nealaka
Kadın nefreti boşuna oluşmuyor.
Şiddet yanlısı değilim ama bazen şiddet uygulama isteğimde oluşmuyor değil
Neyse
Aşağılıksın
Asıl sensin aşağılık
Beni nerden tanıyosun da böyle konuşuyosun pinçik kalpli
Kendi cinsin dışında bir cinsi aşağılayıp duygularına saygı duymayanlar aşağılık sıfatına layıktır ben değil
Yaşadığın travmalar nedeniyle narsist bir birey olarak büyümen beni ilgilendirmiyor değersizsin
Şiddet uygulayasım geliyor demek çok aşağılıkca bişey. Biz kadınlar Allah'ın sizlere emanetiyiz. Siz yüce Allah'ın emanetine böyle mi sahip çıkıyorsunuz hı?
Şiddet uyguluyorum demedim şiddet uygulama isteğimi tetikliyor dedim. Duyarını başka yerde yap
Allah'ın emanetine sahip çıkmayla konumuzun bir ilgisi yok haklı çıkmak için beni haksız gösterme çabanız boş bir çaba. Allah empati yapmayı insanları aşağılamamayı iyi davranışlarıda emreder
Allahın adını kirli düşüncelerinizi temize çikarmak için kullanamazsınız
Kirli düşünce mi?
Farkında mısın sen daha küçümseyici aşağılayıcı konusuyosun
Erkeği tavırlarından dolayı kadına benzetmek kirli bir düşüncedir bunda şaşılacak soru işareti konacak bir şey göremiyorum. Hepimiz insanız hepimizinde duyguları, zaafları var ben kadın kıyafetleriyle sokağa çıkıp ruj oje sürmüyorsam sen bana kadın gibisin kadına benziyorsun diyemezsin. Erkekler robot değil, kadınlarda mükemmel varlık veya tanrı değil
Gay olabilir
Hayır Barbie benim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?