Hayatınızda hiç rezil oldum dediğiniz bir an oldu mu? Sadece oldu deyip geçmeyin. Ne olduğunu da anlatın :D

Hayatınızda hiç rezil oldum dediğiniz bir an oldu mu? Sadece oldu deyip geçmeyin. Ne olduğunu da anlatın :D
rezil olduğum an pek aklıma gelmedi. ama 2015 yılında dayımlara antalyaya gitmiştim. orada sera bölgeleri var full ağaçlık alan. küçük köpeği vardı onu gezdirmeye çıkardım. akşam saat 9 falan hava karanlık. tam ara sokak da 4-5 tane büyük köpek sürüsü gördüm. görmemle köpekle birlikte kaçmamız bir oldu. bir yerden sonra köpeğin ipini bıraktım köpek yanımda beni geçecek neredeyse aksiyonlu oldu
Sabah çıkarken güvenliğe iyi geceler dediğim, akşam girerken hayırlı sabahlar dediğim oluyor bunlar basit şeyler jdmfj
Hayatımda ki en rezil an bu sene yazın uçak yolculuğum. Yeğenim yolculuğun bir kısmında asla susmadı... Benim kucağımda, ben arada ayağa kalkıyorum sussun diye mama veriyoruz falan asla işe yaramıyor. Gözler benim üstümde cinnet geçirmek üzereyiz :D hostes gidip gelip yapabiliceği bişeyi olup olmadığını soruyor bir kaç çocuk daha böyle ama bizimki minik çıldırdı... Pilotun iniş kalkışından sebep çocukların kulağı tıkanmış, ağrı yapmış. Biz yetişkinlere sonlara doğru vurdu indiğimde sağır gibi bişeydin ağrısı falan zaten deli eden cinstendi...
O bakışları unutamıyorum ama ndnxmd
O yüzden uçağa sakızla binerim. Bizim arkadaş patronun odasına girerken değil, odadan çıkarken kapıyı çalmıştı :D
Sizin için dedim zaten :D
Evet :D :D
Daha yeni oldu rezil olalı 🤣 üç dört gün önce yere yapıştım kağıt gibi daha ne olsun dizlerim hala yaralı birde avuç içlerim ilk gün çok acıyordu yürümekte zorluk çekiyordum şu an iyiyim
Geçmiş olsun 😆
Teşekkür ederim 🙏😆
Evet, bazen gerçekten "eyvah, rezil oldum" dediğim anlar oldu. İnsan böyle durumlarda bir anlığına her şeyin bittiğini, herkesin kendisini yargıladığını düşünüyor ama aslında çoğu insan ya fark etmiyor ya da birkaç dakika sonra unutuyor. İlk anda utanmak normal ama zaman geçtikçe gülüp geçmeyi öğreniyorum. Sonuçta hata yapmak, pot kırmak ya da beklenmedik şeyler yaşamak hayatın bir parçası. Ne kadar takarsam o kadar büyüyor, o yüzden artık fazla önemsememeye çalışıyorum.
Cevap
7Cevap
Rezil olduk baba😂😂😱😱.. ayyy olmuştu tabi ki lisede sevdiğim çocuk iki ay boyunca onu işleten kişinin ben olduğumu öğrenmişti 🤣🤣🤣
2 ay yemesi bile gurur verici bence :D
Gelip yakınıma kulağıma Allah aşkına kimseye söyleme demişti o rezil oldu aslında ben ben rezil oldum sanmıştım 🤣🤣🤣sanaldaki bana aşık bile olmuştu 😂😂
Oldu diyorum ve geçiyorum 🏃♀️🏃♀️😂
ahahah geçme geçme gel buraya itiraf edeceksin :D
Ohaa çok merak ettim ahahah
Bak nasıl merak unsurunu aradan aradan veriyor haha
Neyse aile içiymiş sormuyorum :D
Ben bile merak ettim şimdi 😂
@Malefiz1313 çok sır 😬😬😂bu olayı ne güzel unutmuştum yaa🤦♀️😂
Kimseyi bugüne kadar özele çağırmadım ama sen gel ya söz kimseye anlatmam🤣🤣
Benden daha büyük bir tehditle karşı karşıyasın gibi ahahah
Çokta önemli bir şey değildi 😳 @Malefiz1313 şimdi sana anlatsam @Dark_Scourge anlatmayınca olmaz. Ona hiç anlatamam. O yüzden yaptığım görüşü yok sayın 😬😂
Rezil olduk babaaaa🤣😱
😁😁
Ohoohoo neler olmadı , doktora tamam aşkım dedim , okulda müdür yardımcısınin ayağına düştüm vs vs çok var 🤣🤣
Ahaha dişçide dikkat et 🤣
Evet oldu evdeki digitürk'te gidip de yetişkin kanallarını açınca fatura da çıkması ve evdekilerin bana değişik değişik bakması 😂
Kategori kategori sıralamışlar mı? 🤣🤣
Büyük badire atlatmışsın 🤣
Biri hakkında konuşurken mesajı konuştuğumuz kişiye attım gjklll
Ooo felaket. Onu bana yapan da oldu 🤣
Neyse ki toparladım hızlı düşünüyorum iyi ki hkllşş
O kıvıramadı da 🤣🤣 başına gelene katlandı
Zeki değilmiş demek garibim 😄
Yok ben zekiydim 😂
O işte olsa toparlardı bir şekil klşş
Ben kül yutmam 🤣
Ben çok güzel toparladım hiç anlamadı. Klşşş
Bi iki defa yere kapaklandım arka üstü acıtıcıydı ama bence rezillik değil 😀
Acımadı kiiiiii :D
Bayaa acıdı🤣 düşündükçe gafaaam acıyo🤣
kafa sağlam neyse ki :D
Oldu. Bir brifing de mikrofon açıkmış bende okuma gözlüğümü ararken unuttuğumu fark edince ağzımdan hass.. eyvah a.. demiştim Salonda kahkahalar
Bu denli rezil olduğum bir an olmadı. Ama bir kez otobüse binmek için koşarken, yüz üstü yere kalpaklanıp elimdeki herşeyin dağıldığını hatırlıyorum. O zaman bir anda çok utanmıştım.
Olmaz olur mu? Hâlâ rezil olduğum zamanlarım oluyor ve bu hep böyle sürer, sürekli rezil olan birisiyim maalesef.😹
Ahahah foto sorudan kopardı beni...
Dayı her zaman hayatının başrolünde olduğunu bize gösterdi 😂😂
İlk buluşmada heyecandan cisim gelmişti rezil olmstum
Gittin mi işemeye 😂
Utanarakta olsa mecbur
İnsanlık hali olur o
Evet iştede sonuçta ilk buluşma olunca insan utaniyor
Yok ya takılma o kadar. Son mu oldu peki 😀
Yok son olmadı bir iki kere daha görüştük sonra
Olmuştur. Ama çok ciddi bir şey olmadı hamd olsun.
Denizde bi kere bikinimin üstü açılmıştı 🙈
Yuh
Bence de yuh 😂
Bir arkadaşıma profili gizli birinin fotoğraflarını göstermek için ekran videosu aldım. O ekran videosunu arkadaşıma atacağıma fotoğrafların sahibi olan kişiye attım 😄😄
İlk buluşmada kafamı duvara çarptım. Söyleyeceklerim bu kadar.
Oldu maalesef
Hayır olmadı… Dayı 🤣🤣🤣
Olmuştur mutlaka
Olmuştur ama hatırlamıyorum neler olduğunu.🙂
Namaz yok niyaz yok valla böyle devam edersekk öbür dünyada da rezil olcaz lskdkdkd
Çooookk
Tabii ki oldu ama şu anda hatırlayamadım
oldu tabi olmazmı
Oldu maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?