Her insanın içinde bir çok katman var. Kimseye kolayca açamadığı veya kendinden dahi sakladığı..

Her insanın içinde bir çok katman var. Kimseye kolayca açamadığı veya kendinden dahi sakladığı..

İnsanların benimle ilgili bilmediği bir şey değil birçok şey var. Benimle ilgili sadece benim istediğim kadar bilgi sahibi olabilirler. Onun dışındaki düşünceleri tamamen şahsi görüşleridir. Malum, toplumumuz çok ön yargılıdır. Kendini tanrı yerine koyup insanları sorgulamayı, yargılamayı pek bi severler. Benim düşüncem de şudur: Başkalarının benim hakkımda ne düşündüğü değil benim kendi hakkımda ne düşündüğüm önemlidir. Her düşüncemi, her fikrimi millete anlatsam Hallaç Mansur gibi olur sonumuz.
Bildiklerimi sandıkları bir çok şey var benimle ilgili, aslında sanıyorlar.
Ne denli merhametli bir insan olduğumu bilmeyenler var, empati yapmadığını sananlar var, ben düşmanımla bile empati yapmış bir insanım, hatta düşmanlar kendilerini savunsa benim kendilerini savunduğum gibi savunamazlar.
Hakkımda önyargılı olanlar var, sahiplerinin lafını dinleyen zavallılar, halbuki görseler sahiden tanısalar beni, başkalarının etkisi altında kalmadan, hipnozu altında kalmadan görseler derinliklerimi utanırlardı beni yargısız infaz ettikleri için.
Varsın beni kötü bilsinler, ben biliyorum kendimi ve kendime ne düşmanların ne de onların kuklalarının fesat gözleriyle bakmıyorum.
Benim kötü bir insan olduğumu düşünenler var lakin ben ne kadar iyi bir insan olduğumu biliyorum, biraz ürkeğim , hala kuş yürekliyim, ürkekliğimi saklamak için bazen hırçınlaşabildim ve bana kötü diyenlere inanmıyorum ben, kendime inanıyorum.
Bana kötü diyenler benden iyi değil çünkü.
Beni tanıdıklarını sanıyorlar derinliklerime inmeden, işlerine geldiği gibi analiz ediyorlar beni, yazık, sadece bir kişiden dinleyerek ne kadar tanıyabilirsin ki bir insanı.
Bazı insanları tanımadığın için sevmezsin, bazılarını da artık tanıdığın için sevmezsin.
Ben onları tanıdığım için sevmiyorum lakin onlar beni tanımadıkları için sevmiyorlar, tanıdıklarını sanıyorlar beni lakin hiçbir zaman tanımayacaklar, çünkü aslında ne kadar iyi bir insan olduğumu bilmelerini istemiyorum, kendileri gibi yalaka, kukla olmadığım için, laf taşımadığım için varsın beni kötü ilan ettiler, ben onlar tarafından sevilmemekten kıvanç duyarım ancak.
Dedikodu yaparak, birbirlerini bana karşı dolduranların sofrasında yer vermem kendime.
Teşekkür ederim 🌺
Yok ben herkese her şeyi söylerim kartlar açık oynarım her zaman. Benimle ilgili sonradan bilecekleri bir şey hiç yoktur yani. Nasıl bir yapıya sahipsem o olurum yapmacık olmam. Burada mesela evli olup da bekarım diyen insanlar var. Ben hiçbir zaman burada evli olduğumu saklamadım profilimde de çarşaf gibi duruyor zaten. Neyse o olacaksın net olacaksın. İnsanları kandırıp da eline ne geçiyor. O yüzden dediğim gibi net olmak önemli benim için. Çünkü yarın bir gün karşına çıkar bu yalanlar. Her zaman her şekilde. Ben mesela buradan birisinin evli olduğunu biliyorum ama herkese bekar dediğini biliyorum. Yüzüne söyleyince de zoruna gitti engelledi beni küfür edip de. O kadar da karaktersiz birisi. Hala da geziyor ortada adamım diye.
Ben, şeffaf ve sıradan bir insan olduğumu söylemekten mutluluk duyan biriyim. Fikrim ne ise zikrimde odur tarzında bir yapıda bir insanım, hiç endişelerim yoktur ayıplanıp, sayıplanır mıyım, horlanır mıyım gibi durumlarım da yoktur. Hatamı kabul eder telafisi için elimden gelenide ardıma koymam. Mahrem konularım dışında saklayacak bir şeyim yoktur. Her zaman sıradanlığı sever, beğenir ve öyle yaşamaya gayret ederim. Gerek gerçek hayatımda gerekse burada, KızlarSoruyor’da, arkadaşlarım ve çevrem beni tanıyıp kabul ettiler, ben de onlara uyum sağladım. Zamanla daha fazla etkileşimle her şeyin daha da iyi olacağına inanıyorum. Bir gün mutlaka gerçek hayatta da karşılaşacağımızı düşünüyorum
Cevap
32Cevap
Aslında dışarıdan bakınca çoğu insan beni güçlü, kararlı ve soğukkanlı biri sanıyor ama içimde fırtınalar kopan, her şeyi fazlasıyla düşünen, bazen en küçük şeyleri bile kafaya takan biriyim. Kimseye pek belli etmem ama iç dünyamda bazen fazla yoğun duygular yaşarım. İnsanların çoğu beni çözmekte zorlanır çünkü dışarıya her zaman güçlü yanımı gösteririm. Ama aslında derinlerde oldukça duygusal ve ince düşünen biriyim.
Var tabi. Herkes bilmelerini istediğim şeyleri biliyor sadece 😂
Cidden çok sevindim ben ilk öğretmenim den tutun en sonucu suna kadar nerde ise hepsinin isimleri aklımdadır. Öğretmenlerimi çok sevmiştim onlarda beni çok sevmişlerdi bu sebepten çok seviyorum öğretmenleri ve bu mesleği velev ki bayan öğretmenler bit tık daha fazla severim yalan yok
Johari analizinde kesinlikle gizli alanda bilinmeyenleri kişi saklar çünkü özetidir sadece kendi benliğine aittir ve bu herkeste vardır
Evet var Ben anlattığım kadar bilirler gerisi sadece zannettikleridir.
evet çok vardır tabi ki de..
İnsanoğlu bile bazen kendi kendini tanıyamamışken kendisi hakkında bazı şeyleri bilmezken başkalarının da elbet bilmediğin şeyler vardır...
İnsan bazen imtihan olmadığı şeyin kolay olduğunu zannederken başkalarını eleştirirken kendi başına geldiğinde altından kalkamaz bu da insanın yine kendine hakkında bilmediği bir şeydir.
Bir de şu var ki insan iş dünyasında düşündüğü, tasarladığı, hissettiği şeyleri bazen karşı tarafa yansıtmayabilir ve bazen yansıtmaması da gerekir.
Dolayısıyla evet insanların benim hakkımda bilmediği şeyler vardır.
Benim de kendim hakkında bilmediğim birçok şey vardır ki bildiğimden çoktur
Sesli yazdım da ne çok yazım hatası yapmışım...
Aslında çoğu insanın bilmediği şey, dışarıdan ne kadar güçlü veya neşeli görünsem de bazen içimde derin sorgulamalar yaşadığımdır. Bazen en yakınlarım bile ne düşündüğümü ya da gerçekten nasıl hissettiğimi anlayamaz. Çünkü çoğu zaman güçlü görünmeyi seçerim. İnsanlara fazla açılmam ama bu, hissetmediğim anlamına gelmez. Belki de en çok sakladığım şey, gerçekten kırıldığım anların kimse fark etmeden içimde kaybolup gitmesi
Aslında dışarıdan güçlü ve umursamaz gibi görünsem de içimde çok şey biriktiriyorum, ama kimseye belli etmiyorum. İnsanlar beni hep neşeli, enerjik ve rahat biri sanıyor ama bazen kafamın içinde fırtınalar kopuyor. Her şeyi kolay atlatıyor gibiyim ama bazı şeyler içime işliyor ve kimse fark etmiyor.
ne biriktiriyorsun ki çok mu sinirlisin
Tabii, herkesin bilmediği bir sürü şey vardır. İnsanlar genelde yüzeyde gördükleriyle karar verir ama herkesin içinde farklı hikayeler, düşünceler oluyor. Yakın çevrem bile bazen ne düşündüğümü, ne hissettiğimi tam anlayamayabiliyor. Kimi şeyler de sadece bana özel kalır zaten.
Pazar tezgahı gibi herseyimi açığa vurmam elbette bilinmeyen yönlerim var , iyi veya kötü.
Kraliçe Geçenler de oruç fena çarpmış ki ölüyorum panik atağı yaşamış galiba kısa bir an @r_engarenkyollar İmam sorsa beni nasıl bilirdiniz konusu da aslından burada ki soruyla uyumlu bence
Kraliçe @r_engarenkyollar ben tahmin ediyorum onu ki açlık dan falan değil 3 gün aç kalsın tık demez CÜĞAVARA... her şey duman ve nikotin den oluyo... ölüyorum... kaç dakkaaaaa kaldı bir yudum su ile orucu açıp Allah bilir cuvara yakıyordur...
@r_engarenkyollar Yoktun uzun saat gelmeyince yine yemek yapıyordur kesin diyorum
@r_engarenkyollar yemekten sonra uyum hemen hele ki iftardan sonra hiç yapma
@r_engarenkyollar Kıraliçe @fesfsde uyumuş galiba
@r_engarenkyollar Aman uyusun, uyusun dün Kraliçe @fesfs fenaydı yıkacak zannettim bir ara ortalığı Allah belanızı versin falan zift gibi de kahve içiyor anlattıklarına bakılırsa 2 fincan içip birde üstüne sağlam yarım kilo baklava çaktın mıydı şeytan kaçar yani
Çok kendi içimde travmalar yaşadım atlattım hep burada sonra yeteneklerim oldu bunun nedeni epifiz bezi sayesinde Allah'tan metitasyon iyi bir şey değildir bir yanlış yaptım ve onu geliştirdi bu yani
Çok şey var, ama herkes her detayı bilmemeli. İstediğim kadarını bilirler. Gerisi kimseyi ilgilendirmez.
Göründüğümden fazla derin düşünceli olduğum ince düşünenm biriyim ama her insan bilmez herkese karşı aynı değilim hakedene hakettigi gibi...
İnsanlar niye bir şey bilmeli ki? Konuşuğum insanların bile benim hakkımda bilmediği çok fazla şey var.
Bilmediği çok şey var de şimdi buraya yazarsam okuyan herkes bilecek büyüsü bozulacak
Benim yok, kimse merakta kalsın istemiyorum
Onlar da benim en derinim de saklı bazen kendime hatırlatmamak için kırk takla atarım.
Çok şey var elbette. Niye bilsinler ki zaten.
Ooo çok şey ama herkes herşeyide benide bilmesin istemem anlattığım kadarı yeter ona
Birkaç tane zor çıkar. Onlar dışında şeffaflık yaşıyom. 🤣
Var ve söylersem. sulalede bir kişiyle kimse konuşmaz.
Evət var. Şımarık büyütüldü zannədiliyorum. Bu gerçəkten gülünç.
Kendimden sakladıgım bir şey yok. İnsanların her şeyi bilmesine gerek yok yoksa anlatırım 😼
Emin değilim ya, çoğu zaman kapalı kutu olsam da çenem düştü mü anlatmadığım şey kalmıyor.
Göründüğümden fazla derin düşünceli olduğum bilinmez pek
Evet bir sürü var ve hiç bilmemeye devam edecekler 😊
Pandora'nın kutusu bile açılır da ben ahirette açarım ancak :)
Bilmedikleri birçok şey var ama olumlu yönden olumsuz yönlerden değil
tabiki de var mesela pankreasımın resmini hiç bir insan oğluna göstermedim
Dedem yurtdışından emekli.
İstediğim her imkana sahibim ama. Disiplin altında büyüdüm. Yemek yerken bile disiplin..
Vardır illaki biz bile yeni yeni keşfediyoruz
Çok var. Mesela kulaklarımı hiç deldirmedim.. sebebi derin.
Bakir olmadığımı benden başka kimse bilmiyor 5 vakit namaz kılıyorum ama dayanamadım 3§č gittim
Evet ozumuzde kanayan bir yer var ruhumuzun biricik ve buraya ait olmadigini bilen yani orası.
İnsanların iki tarafı vardır.
1. Herkesin gördüğü vitrinlik
2. Kimsenin görmediği derinlik
Var biraz yakışıklı şımarıklıgı var üstümde 😬
Bilmesinler gerek yok
Evet görünmeyen bir buz dağı var
olmaz mı var tabi
Aslında çok şey var
Txt / Tinnitus
Mutlaka vardır..
İlgilendirmediği konularda bilgilendirmek olmaz.
Her insanın sırları vardır. .
Var evet.
Cogu sey desem doğru olur
Yok. Şeffafımdır
Muhtemelen vardır benim bile bilmediğim.
Ankisyetim var, ankastre.
Var tabi anlamayacakları şeyleri söylemem
Çok şey var ve bilmeleri de gerekmiyor
Boş ergen tripleri
Çok fazla var.
Evet var birçok şeyi kimseye söylemedim
Yok be öyle bir mevzular
Birçok şey var matruska gibiyim resmem
Var hemde nasıl birsey
Hemde çok şey
Yok ya
Vardır evet