Bazen insanlar dışarıdan baktıklarında birini tamamen tanıyormuş gibi hissedebilirler, ancak aslında her insanın içinde birçok katman vardır. Kimseye kolayca açmadığımız, sadece bizim bildiğimiz taraflarımız olabilir. Bu, bazen geçmişte yaşadıklarımızdan, bazen de içsel düşüncelerimizden gelen bir şeydir. Kendimizle ilgili bilmediğimiz, ya da başkalarına anlatmadığımız pek çok şey olabilir.
Peki, sizce bir insanın tam anlamıyla tanınabilmesi için, hangi yönlerinin daha çok paylaşılması gerekir?
İnsanların seninle ilgili bilmediği bir şey var mı?
Çok ağlayan biri olmam, ailemin yanında bile küçüklükten beri ağlayamadığım için kimsenin yanında ağlayamıyorum oysaki görüp görebileceğiniz en duygusal insanlardan biriyim ama toplumda bile ağlamak, üzülmek; bir gülümsemek, sinirlenmek gibi doğal karşılanmadığı için çoğu kişi bilmiyor, duygusal biri olduğumu söyleyince inanmıyorlar oysa böyle çok kişi olduğuna eminim..
Var defalarca denememe ve fırsatlar olmasına rağmen gitmediğim için bulunduğum yeri sevdiğimi ve gitmek istemediğimi sanıyorlar çünkü mutlu görünüyorum Aslında içime sinen bi yerde olmak istediğimi ve sabrettiğimi bilmiyorlar Yine de mutlu görünürüm çünkü sahip olduğum anda yaşıyorum ve ne olursa olsun o anı güzel yaşamam gerekir. Genel olarak bunun dışında da pek bilindiğimi sanmıyorum uygun zaman gelene kadar sessizce hareket eden biriyim genelde
Hiçbir insan tam anlamıyla taninamaz. Kişinin kendisi dahi kendini tanımaz. Gerçek benliğinin ne olduğu hakkında bir fikri yoktur. Bebek yaşlardan büyüyene dek bir kalıp içinde büyür. Ailesinin, çevre ve toplumun istediği gibi şekillenir. Mecbur bırakılır. Özünde nasıl biri olduğunu, fırsat verilmezse ömür boyu kesfedemeyebilir. Saklamak zorunda kaldığımız yönlerimiz bu yüzden gizli kalır.
Evet her insanda vardır diye düşünüyorum. Bir insana ne kadar iyi tanısada karşı tarafın muhakkak içindeki eksik ya da bilinmeyen duyguları, düşünceleri vardır bu da dışarıya yansımaz insanlar bunu anlayamaz. Her insanın bilinmesini istemez ve negatif düşünceleri dışarıya yansımak istemezler.
insanlari geç benim bile bazen kendimle ilgili bilmedigim şeyler çok olmuş hani diyorum bu gerçekten ben miyim bunu ben mi yaptım ettim diye kendimi sorguya çekiyorum neyse ki artık yok.
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Tabiki bence kimse bilmiyor travmalar yaşadım atlattım annem sezince teyzemlere dedi abime az dedi ilk olayı annem demişti yine teyzemler biliyor ve bence herkes baba tarafı da Allah'tan bu durumu herkese demiyor teyzemlerde uyarıyor onu tabiki yeteneklerimden kimsenin haberi yok çünkü beni deli sanarlar
Çok şey var elbette kimse burada göründüğü gibi değil görüşlerde kendi şahsım adına konuşayım olduğum kişiliğimi yansitiyorum. Fakat mesela profil resimlerimizden olur olmadık ön yargılar oluyor umrumda değil gerçi ciddiye almıyorum ama tanımadan kimse kimsenin haddine değil.
İllaki vardır insanlar kapalı kutu ne kadar açık net objektif olsak da kendimize ait sakladığımız konular olabiliyor Herkesin kendine özel paylaşmak istediği ve istemediği konular olabilir
Evet insanların benimle ilgili bilmediği daha derin ve hüzünlü bir iç alemim var.. Elbette ki zaman zaman dışarıya da sirayet ediyor. Ama neşeli ve enerjik yönüm daha çok kendini gösteriyor..