Kendi güçlü yönlerini farketmek, insanın hayattaki net duruşunu sağlar. Peki sen kendinde en çok hangi özelliğini değerli buluyorsun?

Kendi güçlü yönlerini farketmek, insanın hayattaki net duruşunu sağlar. Peki sen kendinde en çok hangi özelliğini değerli buluyorsun?

Vicdanlı ve şefkatli oluşum, mücadeleci bir ruha sahip oluşum , samimi ve doğal oluşum, dik başlı başına buyruk oluşum , hayvan sever oluşum , kendi ayaklarımın üzerinde duruyor oluşum , tek başıma iki çocuğuma hem annelik hem babalık yapıyor oluşum
En çok güvenilir olmamla gurur duyuyorum. İnsanlar bana sırlarını, dertlerini rahatça anlatabilir çünkü asla kimseyi yarı yolda bırakmam ya da söylediklerini başkasına taşıyan biri olmam. Bir söz verdiysem, ne olursa olsun tutmaya çalışırım, çünkü benim için güven, bir insanın sahip olabileceği en değerli şeylerden biri. Ayrıca, sevdiklerime karşı her zaman içten ve samimiyim, yalan ya da iki yüzlülük benden uzak şeyler. Hayatta birçok şey değişebilir ama karakterimin bu yönünü hiç kaybetmemeye özen gösteriyorum. Çünkü güven bir kez sarsıldığında, geri kazanması neredeyse imkânsız.
hayatımda her özelliğimle gurur duyuyorum tabi ki de Eğer bir özelliğimle öne çıkmam gerekirse, bu, sürekli öğrenme ve gelişme yeteneğim olurdu. Başkalarının duygularını anlama ve onlara destek olma yeteneği. Zorluklar karşısında pes etmeme ve hedeflere ulaşma çabası. Yeni fikirler üretme ve sorunlara özgün çözümler bulma becerisi. Doğru ve adil davranma, etik değerlere bağlı kalma. Başkalarına karşı şefkatli ve yardımsever olma.
Psikolojik rahatsızlığım ortaya çıkmadan önce kendimde zihinsel ve duygusal güçlülüğün, sabırlı biri olmanın ve yaratıcı tarafımı oldukça güçlü buluyordum, bununla da gurur duyuyordum. Şimdi birçok özelliğimi kaybetmeme rağmen arada bir yaratıcı tarafımı halen kullanıyorum bu beni biraz daha dinç ve güçlü hissettiriyor.
Cevap
27Cevap
Hayırsever ve vicdanlı olmam galiba. En çok gurur duyduğum yanım. Çocuklarım da bu konuda bana çekmişler. İkisi de hayırsever ve vicdan sahibi.
Çok güzel özelliklerim var gadası
Ama en çok merhamet sahibi olmamı takdir ederim
Ben, bana sunulan imkanlar doğrultusunda iyi bir ailede yetiştiğime ve ebeveynlerimden güzel bir örnek gördüğüme inanıyorum. Buna ek olarak, eşim ve oğlumuzla birlikte iyi bir baba ve iyi bir aile olabildiğimiz için gurur duyuyorum. Hayatımın diğer alanlarının da bununla bağlantılı olduğuna inanıyorum.
Hemen hemen her özelliğimle gurur duyuyorum. Kendimi asla ezdirmem ve kimseyi de ezdirmem, adaletli güçlü bir ruh halim var. Sinir ve inatçılığım beni daha güçlü kılıyor, cesurum çoğu konuda ve insanları kırma gibi bir özelliğim de yok çok şükür.💖Aşırı merhametli yapıya sahibimdir bu yüzden kendimle gurur duyuyorum. Son olarak herkesin fikrine özel hayatına karşı çok saygım vardır.🙏🏻✨
En çok analitik düşünme yeteneğimle gurur duyuyorum. Karmaşık konuları çözmek, olaylara farklı açılardan bakmak ve mantıklı çıkarımlar yapmak benim için doğal bir süreç. İnsanların gözden kaçırdığı detayları fark etmek ve doğru soruları sormak beni hem güçlü hem de fark yaratan biri yapıyor.
Hayatımda en çok verdiğim sözleri tutmamla gurur duyuyorum. Birine “yanındayım” dediysem gerçekten yanındayımdır. Kolay kolay yalan söylemem, bahanelere sığınmam. İnsanlar benim sözlerime güvenebileceğini bilir, bu da hem ilişkilerimde hem iş hayatımda bana saygı kazandırır. Zor zamanlarda bile karakterimden ödün vermemek, en büyük başarım ve en çok gurur duyduğum özelliğim.
Sanırım en çok farklı bakış açılarına açık olup insanların düşüncelerini anlamaya çalışmamla gurur duyuyorum. Kendi fikirlerime sıkı sıkıya bağlı olsam da, başkalarının bakış açılarını dinleyip değerlendirmeyi seviyorum. Bu, hem kendimi geliştirmemi sağlıyor hem de daha adil ve anlayışlı biri olmama yardımcı oluyor.
Mücadele etmekten vazgeçmeyen, hayata; herkese ve herşeye rağmen sımsıkı bağlı bir insan olduğum için hem gurur duyuyorum hem de şükrediyorum her zaman.
Merhametli oluşum ile. Her ne kadar insanlar bin özelliği mi çok kullansa da aynıyım değişmiyorum.
Kendimi övüyormuşum gibi sanmayın sadece bana göre sevdiğim özelliklerimi sayıyorum. Hep dik duruşum, umursamazlığım, kimseye kendimi ezdirmeyişim ve hayatta kendi çıkarlarım için kimseye yalakalık yapmayışım
Sanırım en çok kendim oluşum.
Buna azim, dürüstlük, değere sahip çıkmak, savaşmak ve pes etmemek ve asi huyum dahildir.
Hayatımda en çok gurur duyduğum şey kesinlikle kendi gücüm. Kimseyi takmam, sadece kendi yoluma bakarım. Başkalarının ne düşündüğüyle uğraşmam. Kendime olan güvenim, kararlılığımla başkalarına ilham veriyorum.
İki kişilikli bir insan değilim neysem o olduğum gibi davrandığım için bazen kendimle gurur duyuyorum. Kendimi sevdirme çabam yok buyum yani olur veya olmaz.
Kendimle gurur duymuyorum Sevdiklerim gurur duyuyor
Erkeklerle muhattap olmamak
Kadınlarla pek konuşmamak selam vermemek
Namaz kılmak
Artık hiçbi erkek için ağlamıyorum sadece kariyer için aslında artık hiçbir şeye ağlayamıyorum retinole başladım
Konuya bağlı bu gurur duyduğum şey bazen sır tutmak bazen de çözüm odaklı yapıcı ilerlemek her konuda
Manipülasyon ve insanları hızlı analiz etme yeteneğim. İkisini de kullanıp sırtımın yere geldiği pek olmadı.
Mücadeleci bir yapım var ve insanların benim hakkımda ne düşündüğünü önemsemem.
Çok savaşçıyım. Bu özəlliğimi gerçəkten seviyorum. Kafamda koyduğumu yaparım.🫴🏻
Bir şeye takılı kalıp kendimi üzmem. O an yaşarım ve biter. Bu özelliğimi seviyorum..
Görünmez bir ip, ne şekilde, nerede olursam olayım hep beni iyiye çekiyor. Bir şekilde iyi yönde oluyorum. Ben deyim Allahın koruması, sen de 6. his.
Herşeye rağmen iyilikten ayrılmıyor oluşuma hayranım
Fazla merhametliyim bu bazen iyi bir şey bazen sömürülmesine sebep oluyor ama olsun 💁♀️🌸
Kendimi öveyim bana da kötülük yapılsa karşıya da yapılsa kötülüğün karşısında duruyorum
Cogu seyde duygularımı goz ardı edip mantıgımla karar vermek
Henüz diğer insanlar gibi bunun artı yönünü keşfetmiş değilim ama iyi mahvederim herhangi bir şeyi.
Ne söylüyorken ne söylemeye çalıştığını fark etme.
Sadece bana mı görünüyor diye düşünmeden geçemiyorum.
Mutlak karar vericiliğim
Merhamet vicdanım 🥰
Hayatımda en çok gurur duyduğum bı özelliğim yok. Ben sadece her zaman kendim olmaya çalışırım. Hiçbir zaman başka insanlara özenmem, özenti olmam. Sizlerde olmayın. Sadece ve sadece kendiniz olun.
Kadınların badboyperestliklerini bilip hepsinden uzak duruşumla...
Ailemin attığı kaziklara karşı hala ayakta durup onların işini halledebilme konusunda woshzkdb
Güçlü bir duruşum var
çok gurur duyulacak taraflarım yok
Kimseye karşı kötü niyetli değilim.
İstediğim anda karar alabilme irademle.
Adaletli, hakkaniyetli oluşum.
Hiç kimseye tepeden bakmadım, kibirli davranmadım
Hayatta kalma başarıma
Dürüstlük ve dik duruşum..
Dürüstlük ve sadakat yönünden..
Çok rahat insan silerim.
Kriz yönetimim iyi ayrıca güçlü yönüm baskın.
Azmim kararlılığım ve onun sağladıkları ile
Hiç gurur duyduğum bir özelliğim yok
İyi biri olmam merhametli olmam
Hiçbir özelliğim ile gurur duymuyorum. 💅🏻
İyi niyetim
Kendim olmakla
Merhamet
Merhamet
Gurur duymuyorum
Karakterli oluşumla
Hırsım ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?