Sarimsak da yok buralarda neyle kacirsak seni yorumumdan. Burada karsilasmadigim bi sen kalmışsın anlaşılan bunu da görmedik demeyiz 😂 sen kim oluyorsun beni temizleyeceksin? Uza
O değilde bu arada ben de soruyu yanlış anlamışım kusura bakma kırık yazmış kafanızmı kirli kalbinizmi anladım ondan öyle yazdım yorumuna uyku sersemi kirli diye görmüşüm. d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kalbim kalmadı
Hafif kafa kırık ama tek sorumlusu kalbimin param pirçik olması
Her ikisi de biraz kırık.. Ama çok güzel iyileşiyorum..
Kalbim kırık çünkü üzülünce kafa kıramıyorum bende de böyle bir sorun var işte
kalp yorgun.
https://www.youtube.com/embed/YVZ8dz0fqaEEn büyük pişmanlığım yanlış insanlar için yaptığım doğrular
Hem kafa hem kalp
kalbin kırılınca kırık kafa otomatik yükleniyor
İkisi de kırık
Kafam kırık 🤪
Hayır sadece çok yedim
Bence ikisi de kırık normal degilim sanirim ben
Senide kutsal suyla yıkamak lazım. d
Nerde o?
Gel ben yıkarım vaptiz ederiz seni temizlenirsin kızm korkma hepsi düzelicek
Sarimsak da yok buralarda neyle kacirsak seni yorumumdan. Burada karsilasmadigim bi sen kalmışsın anlaşılan bunu da görmedik demeyiz 😂 sen kim oluyorsun beni temizleyeceksin? Uza
Canlı yayın mi? İlginç
Niye ilginç fenomenlere yasak mı site
Yasak demedik. Ne yaptığını tam idrak edemedim niye yigiliyorlar yayinina? İçeriği ne paylaşımlarının onu merak ettim ilginç dedim. Ne kadar atarlisin
Atarlanırım şaka yaptık burdaki abaza sapıklarla karıştırma beni dalgasına takılıyoruz zaman geçsin diye zaten surda aklı başında kimsede yok 😒
Ya şakayı anlamadim evet kusura bakma ama bak sonra geri vites yaptik yani tamam sakin olabilirsin. Sen de bana hakaret ettin ödeştik
O değilde bu arada ben de soruyu yanlış anlamışım kusura bakma kırık yazmış kafanızmı kirli kalbinizmi anladım ondan öyle yazdım yorumuna uyku sersemi kirli diye görmüşüm. d
Gece yarısını gecti valla benim kafa zaten kırık simdi düşük randıman calisiyor. Olsun olur öyle şeyler salla gitsin.
Kusura bakma kırdıysam vampir yaptın bizi gerçi sarmısak falan yok haç falan tut birde 😄
😄😄 sorun yok sen de kusura bakma
Onemli degil dikkat et kendine :)
😌💫 Sen de
Her yerim paramparça
Senin mi inanmam 🙂
İnan diye demedim zaten olanı söyledim.
Kalp de degıl kafada ;)
Kalbimfe kafamda fiski yesin
Kafam kırık
İkisi de bence :/
Kutsal suyla yıkamak lazım sizi
Vaftiz edilmem için bi 26 yıl kadar geç kaldım bro 😅
@lënglimoni ikisi de mi merak ettim o kalbini nasıl kırıldı :)
ikiside degil cok sükür
Kalbim kırık.
Ikisi de degil