Duygularımla başa çıkmakta zorlanıyorum? Ruh halim günde birkaç kez değişiyor gerçekten nasıl hissettiğimi anlamaya zorlanıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Duygularını deftere yazabilirsin. Her değiştiği an ne hissettiğini bulmaya çalış ve yaz. Sonra da neden öyle hissetmiş olabileceğini düşün. Günün belirli saatlerinde veya belirli eylemlerin ardından belirli duygular tekrarlanıyor olabilir. Her sosyal medyadan sonra bitkin hissetmek, her masa başına geçince sıkılmak ya da her dizi izleyince acıkmak gibi (sallıyorum bunları mesela) mekan duygu bağdaştırması yapmaya çalış. Mekanla alakalı spesifik bir duygu çağrışımın yoksa rutin eksikliğin de olabilir. Rutin olan şeyleri yaptığın sırada duygu dalgalanmaları daha az yaşarsın, belli bir rutin yapabilirsen bu durumun azalabilir. Ama her şeye rağmen böyle duygularının olması normal sadece kendini biraz dinlemeye ihtiyacın var gibi. Dediğim şeyler de ona dayanıyor. Yazarsan kendini görme şansın artar daha iyi anlarsın değerlendirirsin kendini, umarım işine yarar
03 Yorumla
Soran1 yılÖncelikle vakit ayırdığınız ve böyle güzel ve açıklayıcı cevapnız için. Yapayı deneyeceğim 🌸🩷
Soran1 yılUmarım olur
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılBende aynı sen gibiyim duygularımı en uç noktada yaşıyorum , bazen kendimi karsi tarafa doğru ifade edemediğimi düşünüyorum çünkü çok şey düşünüyorum karma karışık bir insanım oyuzden buda beni yıpratıyor bazen , duygularını en güzel ifade etme şekli kağıda dökmektir , otur o gün hangi Duygunu yaşıyorsan onu kağıda dök ne hissettiğini , neden mutsuz olduğunu kime sinirlendiğini vss bu seni çok rahatlatacaktir, ikinci seçenek ise aynı bu şekilde gizli üye olarak soru aç açıklama kısmına o günkü ruh halini yazarak soru Sor bunu yazarken rahatlar belki bir jac da tavsiye öneride bulunan arkadaşlarımızdan fikir almış olursun kendine çok iyi bak her şey gönlünce olsun inşallah 🙏🥰❤️
10 Yorumla
Bende böyleyim ya gezip dolaşsam o an mutlu oluyorum sonra eve geliyorum tekrar overthing saatime dönüyorum yani evde bile olsam anlık mutluysam bie anda modum düşüyor bende anlam veremiyorum kötü hissediyorum mesela şu an hala kötü hissediyorum az önce gülüyordum
12 Yorumla
Soran1 yılNedir şu an beni anlatır gibi anlattın yere gidiyorum an mutluyum ama 1 saat sonra bir insan oluyorum bir karar alıyorum bunu yapmayacağım diyorum 1 saat sonra o kararımdan dönüyorum mesela 2 saat önce gayet iyiydim banyoya gittim dans ettim kendi kendime ama şu an mutsuz bir şekilde uzanmışım hiçbir şey yapmak istemiyorum
Soran1 yılNeden böyleyiz yaaa😭😭😭
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
10Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılElinizi kalbinize koyun bu iş bitti
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u 1 yıldüşünerek
01 Yorumla
Soran1 yılSabah aklam düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılEmin ol ben de günde 4 mevsim yaşıyorum ama alışıyorsun be alışmışsındır da yani ama nereye kadar
1110 Yorumla
Soran1 yılBen alışmak istemiyorum bu durumdan hiç hoşlanmıyorum akşam bi karar alıyorum sabah kalktığımda yeni başa donuyorum
Cevap sahibi1 yılTamam da karakterin öyle yapın öyle
Kendini bildin bileli böyle değil misin ben nefret ediyorum kendimden ama yapacak da bir şey yok bazı şeyleri kendine olumlama yap
Soran1 yılBoyle değildim son 9 aydır boyleyim
Cevap sahibi1 yılO zaman sen major depresyona girmişsin tahammülün kalmamış hiçbir şeye, günlük rutinlerini değiştir
Soran1 yılAynen aslımda yeni bir hayat yeni insan yeni dunya aynı kişiler aynı işler yapmak tan bunaldım offf 🫤
Cevap sahibi1 yılYeni heyecanlara yeni dünyaları yelken aç. Ben de yapacağım yapacağım diyorum hiçbir şey yapamıyorum olduğum yerde sayıyorum kim kurtaracak beni bilmiyorum
Soran1 yılBende aynı yerimde sayıyorum bunları yapacak durumum yok 😭
Soran1 yılBeni de kimse kurtarmıyor
Cevap sahibi1 yılTut elimden kaçalım gidelim bu dünyadan 🤣🤣
Soran1 yılNerdeee bende o şans 💫
Cevap sahibi1 yılUzattım elimi tutmuyorsun 👋👋👋🖐️ yanına biraz da peynir zeytin al aç kalmayacak
Soran1 yılBen anca birazdan sahur hazırlarım zeytin peyniri de orada servis yaparım 😭😭😭
Soran1 yıl28 yaşına jadar kimsenin elini tutmadım bundan sonra da zor hemde bu kafadayken🙂
Cevap sahibi1 yılAma sen de hiçbir şey yapmıyorsun neyse sana afiyet olsun o zaman ne yapalım Kendi kabıma geri dönüyorum 🥺🥺🥺🤣
Soran1 yılNe yapayım tutum eline nerde ol nerde göremiyorum
Cevap sahibi1 yıl👋👋👋👋👋👋👋
Cevap sahibi1 yılÇivi çiviyi söker demişler denemeden bilemeyiz değil mi 🙂
Soran1 yılNe yapalım peki
Cevap sahibi1 yılBence sinemaya gidebiliriz ya da dahil kenarına gidip öyle boş boş denize bakıp çekirdek çıtlayabiliriz ya da boş boş da bakabiliriz en azından içimiz rahatlar
Soran1 yılBunları yapmak imkansız gibi bir şey benm için hayili bile guzel geldi
Cevap sahibi1 yılÇok da imkansız değil istemekle başlar her şey
Soran1 yılHiç s sinemaya konsere de gitmedim sahil kenarına gittim sülalece gittim hiçbir şey anlamadım Çekirdek çitliyorum sülalece güzel ama belli bir süreden sonra sarmıyor artık aslında artık tek başıma bir şeyler yapmak istiyorum böyle tek başıma yanımda biri olsun ama beni anlayan dinleyen mutlu eden biri olsun yalnızlıktan sıkıldım ama yalnızlığımı kirletecek biri de olun istemem gereksiz kalabalıktan yalnızlığımı daha çok seviyorum aslında ama bıktım yalnızlıktan
Soran1 yılAslında doğru söylüyorsun imkansız olan hiçbir şey yok imkansızı başarmak ya da başarmamak var
Cevap sahibi1 yılArtık yalnızlık bizden sıkıldı seni iyi anlıyorum
Hangi dağın ardında oturuyorsun söyle de geleyim 🙂🙂
Soran1 yılAğrı dağı
Cevap sahibi1 yılVallaha mı şimdi oraları kardır borandır fırtınadır
Soran1 yılAynen bizden sıkıldı bende ondan sıkıldım karşılı yani
Cevap sahibi1 yılOy oy ama bir şey diyeyim mi Nisan kendinden birini görünce mutlu ol diyor en azından birbirine destek olması için çünkü seni senden olan anlar
Soran1 yılAynen hesabına baktım paylaşımları hep içimden geçenleri sen paylaşmışsın gibi
Soran1 yılSen niye yanlızsın oeki
Cevap sahibi1 yılŞimdi herkesin içinde anlatılmaz 😀
Soran1 yılYaç kaç nerelisin dert ortağım
Soran1 yılVallaha mı şimdi oraları kardır borandır fırtınadır
Bugun karlar erimeye başladı
Cevap sahibi1 yıl😀😀😀 öyle
Soran1 yılNiye anlatımaz ki ne yaptın kartal bakışlı
Cevap sahibi1 yılÖyle kendimizi açık seçik ortalığa dökseydik zaten yalnız olmazdık etrafımız kalabalık olurdu
Cevap sahibi1 yılVe bu arada 28 yaşındayım Sen kaç yaşındasın
Soran1 yılAçık malın alıcısı çok olur dogru 😂
Cevap sahibi1 yılAynen:)
Soran1 yılBende bu aralar 28 ama 29 da o bilirim Nisan gibi😅
Cevap sahibi1 yılBen de Ekim'de 29 daha var bana 😀
Soran1 yılYaşanıyoruz ekim Nisan ne fark eder 😂😭
Cevap sahibi1 yılÖlüme yaklaşıyoruz ölüme
Soran1 yılDeme 🙉 ben daha hiçbir şey yaşamadım hiçbir şey hiçbir şey yaşamadım ölüme gitmek çok kötü bir şey😭
Soran1 yılaz çok bir şey yaşasaydım umrumda olmazdı biliyor musun şu an bile ölseydim
Cevap sahibi1 yılYaşa sende neyi bekliyorsun 🤣
Soran1 yılÇorafya kaderdir hiç duydunmu 🥲bu sozü
Cevap sahibi1 yılNeyse hadi sana iyi sohbetler dikkat et kendine umarım her şey istediğin gibi olur
Soran1 yılSana iyi geceler ben sahura hazırlamaya gidiyorum
Cevap sahibi1 yılİyi geceler
Cevap sahibi1 yılUykum kaçtı
Sabah işte var ne b** yiyeceğim bilmiyorum 🤣🤣
Soran1 yılTekmi yaşıyorsun sen
Cevap sahibi1 yılYok be Bir garip anam var onunla yaşıyorum
Soran1 yılVallahi ben bir yarım saatte sahur hazırlarım sonra abdestimi alırım kuran okurum saa sabah namazı kılarım ondan sonra zaten koy başına uyu
Cevap sahibi1 yılOh mis sabah iş derdin yok senin
Soran1 yılYok keşke olsaydı gel yer değiştirelim
Cevap sahibi1 yılİnsan bu nerede olursa olsun illaki sıkılır yaptığın şeyden yer de değiştirsek bir zaman sonra gene benim bulunduğum noktaya varacaksın O yüzden bulunduğun yerden keyif almaya çalış
Soran1 yılHatta yarın yer değiştirelim ben de sabah erken kalkacağım bütün evin işini yapacağım sonra misafirleri çağıracağım sonra yemekleri yapacağım sonra üstüne tatlı yapacağım oruç oruç sonra misafirler gelecek hepsiyle ayrı ayrı ilgileneceğim sonra bir ton bulaşık yıkayacağım sonra çayı demleyeceğim
Cevap sahibi1 yılÖf ne abarttın sen de be sonuç olarak hep senin evin bulaşıkları yıkarsın başında bekleyen yok işi bitirmeni bekleyen yok benim başımda bekleyen var işi yapmamı isteyen var var oğlu var kafana göre durup dinlenemiyorsun Sen en azından yorulduğunda oturup dinleniyorsun
Soran1 yılAma günün sonunda emeğinin karşılığını alıyorsun ben hiç almıyorum
Cevap sahibi1 yılYok vallahi yemeğimin karşılığını da almıyorum yani yaptığım iş aldığıma değmiyor hiçbir çalışan emeğin karşılığını almaz tam olarak sonuç olarak ailenin evindesin kendi işini kendi yemeğini yapıyorsun ondan bir karşılık mı bekliyorsun en azından rahatsın özgürsün kafana göresin
Soran1 yılBi git garip annne sor kolaymı bu işler
Cevap sahibi1 yılO işleri Sadece Sen yapmıyorsun ben de yemek yapıyorum evi temizliyorum yapıyorum da yapıyorum yani sen beni oturuyor falan mı zannediyorsun
Cevap sahibi1 yılHayat müşterektir annem de yaşlıdır mecbur yardım edeceğim yapacağım yani
Soran1 yılBizde sabahtan akşama kadar go.. tmu buyutüyoruz sanki ne iş yapıyorsun sen
Cevap sahibi1 yılYani biraz öyle oluyor sanki, 🤣
Fabrikada it gibi çalışıp amelelik yapıyoruz ne yapalım sonra geliyoruz eve yardım ediyoruz bu kadar kolay değil yani Bir de benim yerime geçmek istiyormuş o kadar kolay değil bu işler 😀
Soran1 yılEvlen bir hayat arkadaşın olsun sen işten gelince oda evin yemeğini yapsın
Soran1 yılBenm de annem hasta var yaşlı babam ondan yaşlı dedem var yapacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yılDüzgün insan yok ki memlekette böyle kalacağız herhalde
Soran1 yılBiraz oyle ama arasan bulursun sen nasıl birini istiyorsun bakayım
Cevap sahibi1 yılDürüst olsun yeter diyorum ya bu bile lüks artık dürüst insan yok
Soran1 yılBiz dürüst oldukta ne oldu en guzel en masum duygumuzu iyi niyetimizi harcadılar hade sana iyi geceler sen işi gidecen allah kalbine gönlüne göre versin dua et ben oyle yapıyorum
Cevap sahibi1 yılSana da iyi geceler de hayata farklı bakıyoruz ya Sen dua et:)
Cevap sahibi1 yılBenim için de dua et
Soran1 yılHangi konuda farklı bakıyoruz
Cevap sahibi1 yılUzun hikaye ama kısaca başlık olarak söyleyeyim dini açıdan
Hadi sen benim için de dua et belki bir işe yarar
Soran1 yılAnladım herkesin inaçı kendine herkesin düşüncesine saygı duyuyorum
Cevap sahibi1 yılEyvallah bremın 🤣🖐️
Soran1 yılLo tı kurbancı
Cevap sahibi1 yılEri eri 😀
Soran1 yılGözleriden beli 🩷
Soran1 yılEji kürt bremin😅
Soran1 yılSen nerelisin aslen
Cevap sahibi1 yılSivas xwişk🤣
Soran1 yıl🩷🤗
Cevap sahibi1 yıl85 yorum olmuş ohax😀
Soran1 yılEvet şimdi 86 oldu
Cevap sahibi1 yılHele bir ışığa gel de sıfatını göreyim 😀
Soran1 yılAşaga inene kadar yoruldum be
Cevap sahibi1 yılOhooo sen hep böyle yuvarlayacak mısın lafı 😀
Soran1 yılNe istiyorsun sen tam olarak bi soyle yuvarlayalım bizde
Cevap sahibi1 yılBir özele geldin nasıl bir manyak olduğunu anlayayım 😀
Soran1 yılBeni çözmen zor olur one göre
Cevap sahibi1 yılZoru severim
Soran1 yılZaten kolaya sevseydik normal kafada olurduk
Cevap sahibi1 yılDaha ne kadar Buraya yazacaksın 😀🤣
Soran1 yılBayrama az kaldı😅
Cevap sahibi1 yılSana iyi bayramlar o zaman 🤣🖐️🖐️
Soran1 yılGul gul 👋👋
Soran1 yılSen bu soru cevap yapmışsın sence ne kadar normal ola bilirim. Senin çok normal olduğunu düşünmüyorum bu arada yoksa seni takipten çıkardım diye bu kadar abartmazdın ben bütün takipçileri çıkardım senle oyle bir samimiyetim yoktu iki sohbet ettik sadece o kadar
Cevap sahibi1 yılBiriyle dertleşiyorsan birine içini açıyorsun birinde kendinle ilgili bilgiler veriyorsan ve sonrasında hiçbir şey yokmuş gibi onun hayatından çıkartıyorsan ona bir açıklama yapmak zorundasın en azından nezaket kuralları gereği bu bir zorunluluktur yapmıyorsan da bu senin dengesizliğindir anladın mı şimdi ne yapıyorsan yap beni ilgilendirmiyor
Soran1 yılHerşeye çok kaptırma kendini bence
Cevap sahibi1 yılKaptırmak değil ben seninle konuşmaya sürdürmek gibi bir amacım yoktu zaten Zaten konuşmak istemiyorsan takipten çıkarmak istemiyorsan çıkartabilirsin bu en doğal hakkın ama yani en azından yani şahsen ben öyle düşünüyorum normal olan bu diye düşünüyorum nezaketen insan der ki ya ben gidiyorum ediyorum kapatıyorum siliyorum artık ne yapıyorsam yapıyorum güle güle kendine iyi bak hoşça kal dersin bitti gitti ya tanımadığın o insan bile olsa bunu yaparsın ya hani Sanki hiç konuşmamış gibi hiç bir şey anlatmamış gibi kimseyi Yok sayamazsın ya
Bu normal bir davranış biçimi değil
Soran1 yılÖzür dilerim kusura bakma haklısın kardeşim rahatsız etmeyiz bundan sonra zaten ettmemde sorun güzeldi cevap verdim sadece
Cevap sahibi1 yılBen düşüncesiz Sadece kendini düşünen dünyayı kendi etrafında döndüğünü zanneden insanları konuşmayı sevmiyorum nefret ediyorum Sen bana o gün sana hayırdır diye sorduğumda verdiğin cevap da o kadar çok tiksindirdi ki beni. Dedim ben bu kızla konuşmadım ya dedim bu kim dedim Şok oldum resmen demek ki kimse hakkında peşin hükümlü olmamak lazımmış iyi yönde olsa bile neyse gene de Allah'ına emanet ol
Soran1 yılÇünkü sinir oldum size yani bir anda geldi bana nefret ederim boyle erkeklerden o gun takip ettiğim herkessi çıkardım sizin alakası yok tu normal de kimse takip etmiyorum her neyse o gun siz ve bir arkadaş vardı takip ettigim onunla alakalı olmadığını emindim bir soru sordum kızın biri giziden erkek arkadaşım seni neden takip ediyor dedi ben sen sandım hayatımda kimse yok demişti o adam neden hiç tanımadığı birini yalan söylüyor dedim o olmasaydı çıkartaçaktım ama bir acıkma yapardım çünkü 2 gun yazıştık o esnadada beni hiç rahatsız edecek bir şey yazmdın ondan açıkma yapardım ama öyle yazınca sinir oldum oyle cevap verdim senin düşündüğün gibi bir insan değilim ben ya da nasıl. İstiyosan öyle düşün egolu. Şımarık ne bilim işte sorduğum soru bak gorusun ne dedigimi sahur paylaştığım soruya
Soran1 yılBaktım buna bir cevap yok uyudun galiba
Cevap sahibi1 yılDengesizin biri sana imalarda bulunmuş hayatımda biri yok dedim evet ama işte kendini bilmeyen biri gelmiş sana hesap sormuş bunu bana söyleyebilirdin
Benim kız arkadaşım diyebileceğim kimse yok hayatımda
Soran1 yılİster olsun ister olmasın beni hiç ilgilendirmez sadece ben yalan söyleyen insanlardan nefret ediyordum bazı durumlarda boyle sinirleniyorum nasıl davranacağımı bilmiyorum boyle bir şey var ya da yok ben sana bunu derdim kusura bakma ben takipçi istemiyorum ondan çıkardım oyle çıkaşmanın bir anlamı yoktu
Cevap sahibi1 yılBak hak ver ya da verme kafana yazsın ya da yatmasın mesele değil bunlar benim Sadece merak ettiğim ufak bir tevazu gösterebilirdim neyse iyi geceler
- Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılDuyguları ifade birine ifade edebilirsin seni anlayacağını düşündüğün birine. Ya da bir deftere düşüncelerini yazabilirsin destek de alabilirsin.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSevdiğin şeyleri yapmaya odaklan sorumluluklarına odaklan dikkatini onlara ver knk
01 Yorumla
Soran1 yılHepsini denedim nananay
Her insan böyle dönemlerden mutlaka geçiyor. hiçbir şey yapma sadece akışına bırak..
00 YorumlaBazen zamana bırakmak en iyi çözüm oluyor
00 Yorumla
1 yılhormonlarla alakalı bence
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
menstural döngüde sürekli hormonlar değişiyor falan ya aklıma bu geldi
Soran1 yılBir yılla yakındır boyleyim
1 yılsar bi 3-5 yaprak sarma doğsun güneş hayatına ;)
04 Yorumla
Soran1 yılDoğmuyor guneş
- 1 yıl
sarmanın kıymasını bol koy o zaman :D
Soran1 yılEtli yapıyoruz biz
- 1 yıl
o zaman etini bol koymuyosun demekki baktın olmuyo yaprakla ikisini ayrı ayrı ama aynı anda ağzına at :D
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKalbinin sesini dinleyerek
00 Yorumla
1 yılDuygular değişkendir normaldir
00 Yorumla
1 yılIkizler misin ya da balik yay
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılYanlız değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayZamana bırak
00 YorumlaPsikolog ile görüşün
032 Yorumla
Soran1 yılİmkanım yok
Soran1 yılBen paradan bahsetmiyorum ben daha oldugum yeden çıkamıyorum be abi
Soran1 yılYok ama köyde yaşıyorum ailem izin vermiyor öyle şeyler
Soran1 yılKitap okuyorum işte
Soran1 yılYapıyorum oyalarım var almazmısın çok guzel el emeği göz nuru
Soran1 yılHata şu an bakılmıyor bırak telefonu beni bitir diyo
Soran1 yılBıktım aynı şeyleri yapmaktan abi anla abi
Soran1 yılÇok güzel fikir bekarlıktan bıltım zaten
Soran1 yılHatta istemem benden uzak olsunlar oldugum yerden çıkmak istiyorum evlilik bir kurtuluş degil
Soran1 yılÇıkacam yurdışana gideceğim bir talp ama ondanda hiç hoşlanmıyorum 😭
Soran1 yılİstesem bulurum uğraşmam ben erkeklerle
Soran1 yılYok abi yok ondan bir b…ok olmaz 🙅
Soran1 yılYok be soyle
Soran1 yılNe ayıp olacak zaten ayıp edilmiş bize
Soran1 yılEn nefret ettiğim şeylerden biridir biliyor musun bir lafını söylerken devamını getirmemek lütfen söyle ben merak ederim biliyorum ama ben artık sıkıcı da olsa farklı hayatlar farklı insanlar tanımak istiyorum bu kadar yani çünkü aynı yerde kalıp aynı şeyleri yapmaktan bıktım ve sıkıldım ve şu an bu halimde olmamın sebebi de biraz da bu
Soran1 yılNe emmeye ne gömmeye vallahi hiçbir şey anlamadım bu söylediğinden
Soran1 yılİyi gormden tanıdın beni git uyu çünkü çok pis sayarım sorumu kaldırır site
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım