Ben hem duygusal hem de eğlenceli bir insanım, bi bakarsın ağlarım, bi bakarsın kahkahalarla gülerim lakin melankolik durumu süreklilik arz ediyorsa orada bir sıkıntı var, bu kişiler ya ilgi toplamaya çalışıyor ya da sahiden de mutsuz, mutluluğu bilmiyor, insanları kullanmak da istiyor olabilirler, kasıtlı melankolik olanlar için bir şey gelmez elden lakin diğer türlüsü kendini iyileştirmeyi bilmeli ve büyümeye çalışmalı, kitaplar okumalı, kişisel gelişim videoları dinlemeli, sosyalleşmeli, hobiler edinmeli, kendini kendisine kazandırmalı, bunun için çaba sarf etmeli, çünkü kimse kimseyi hayat boyu çekemez, insandan geriye sadece kendisi kalıyor
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
beni sıkarlar tabi ki de.. çünkü anlaşamam hiç bir şekilde. ben kafa dengi eğlenceli deli dolu insanlar ile anlaşabiliyorum. sürekli melankonik depresif takılıyorsa bana çok ters gelir. tamama bende mutsuzum ama bunu yansıtmıyorum en azından çevremdekilere
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bir yere kadar anlamaya çalışırım. Çünkü bir süre sonra o ruh hali beni de etkisi altına almaya başlayacaktır. O yüzden böyle tip insanlardan uzak durmaya çalışıyorum..
Melankolik takılan biri beni sıkmıyor. Fakat Melankolik insanlar, çevrelerindeki kişiler tarafından bazen sıkıcı veya bunaltıcı olarak algılanabilirler. Ancak bu durum, melankolinin kendisinden ziyade, melankolik insanların bazı özelliklerinin ve bu özelliklerin diğer insanlar tarafından nasıl yorumlandığından kaynaklanır. Melankolik insanların bazı özellikleri ve bu özelliklerin neden sıkıcı olarak algılanabileceği;Melankolik insanlar, genellikle hayatın olumsuz yönlerine odaklanma eğilimindedirler. Bu durum, sürekli hüzünlü ve karamsar bir ruh hali içinde olmalarına neden olabilir. Çevrelerindeki insanlar, bu sürekli olumsuzluktan etkilenebilir ve enerjileri düşebilir. İçe Dönüklük ve Sessizlik; Melankolik insanlar, genellikle içe dönük ve sessizdirler. Sosyal ortamlarda aktif rol almaktan kaçınabilir ve daha çok gözlemci konumunda kalmayı tercih edebilirler. Bu durum, çevrelerindeki insanlar tarafından ilgisizlik veya soğukluk olarak algılanabilir.
Sıkar ya. Ben mesela melankolik takılırım evet ama yanımda eşim dostum varken asla öyle bir insan değilim tam tersiyim. Hatta yanımdaki insandan bir tık daha canlı oluyorum çoğu zaman. O yüzden melankolik bacılar ve hacılar boğmayın insanları😀
Evet kesinlikle düşürür. Ben çok duygusal biri olsam bile enerjili esprili olmayı seviyorum. O yüzden melankolik insanlardan mümkün olduğunca uzak duruyorum
Sürekli neşeli ya da sürekli depresif takılan insanlar beni yorar. Ayarını bilecen.
Olur olmadık yerde pişmiş kelle gibi sırıtıp türkü çığıranla, Sansar Salvo benzeri bir hayat yaşamış gibi takılan dert ithalcileri arasında bir fark yok.