Hickimse sohbetimi sevmez sıkıcı bulur. Bu yuzden fazla konusmak mesaj atmak istemezler. Biktim bu durumdan ya zoruma gidiyo yani. Dusunuyorum daha farkli ne yazsam ne bulsam ne konussam diye ama yok yani bulamıyorum. Insanlara sohbetimi nasil sevdirebilirim fikri olan yok mu ya?
Cevabın nedir?
+1 yılYeni aktivitelere odaklan , mesela seninle aynı şeyleri sevecek kişiler , mesela gitar mı çalmak istiyorsun? Kursuna git orada ister istemez arkadaşların olucak , onlarla takıl zamanla onun arkadaşı seninde arkadaşın olucak , yalnızlığını dile getir , ayarlama durumuda olur belki , cesur isen git hoşlandığın birine merhaba , tanışmak istermisin de? En fazla hayır , gerek yok gibi tepkiler alırsın oda çok nadir , bir kere gizemli takıl ki çözmek istesinler , yakınındakilere çok sıcak ve kadınsı şirin haraketler yap bu beni etkiliyor mesela , sıcak kanlı olduğumdan dolayı sanırım , onun dışında sosyal medyadaki etkinliklere katılmalısın , güzel giyin , tarz ol:p , onun dışında samimi ve özgün takıl ortam gelir zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkelime haznen kuvvetli olmalı bilgin dahilinde tabi mizah anlayışında kuvvetli olmalı tekdüze yazı yazma insanı cezbeden bir cevap yazabilmelisin bu biraz kabiliyet işidir fazlada saplantı haline getirme akışına bırak kendini zorlar isen başkalarına methiye düzecem diye sırıtır abesle iştigal bir netice çıkar ortaya ablacığım
04 Yorumla
Soran+1 yılMizah anlayisim yok iste
- +1 yıl
sen sualini hazırlamadan kafanda zaten yorum yaptım tekrar ediyorum kabiliyet işidir saplantı yapma yaparsan sırıtır absürd kaçar ben eskiden karikatür çizerdim şiir makale kompozisyon yazardım bir dergide , dergi dağıldı herkes farklı bir mecraya sürüklendi şimdide aşçı oldum ne tezat bir hadise değilmi sen anlamadan bak ben burada kendimi taktim ettim mizahi bir şekilde başkasını tenkit edersin adam sana teşekkür eder halbüki sen onu tenkit ettin aslında. tenkit eleştirmek anlamındadır eskiden kalemim vardı amiyane bir tabirle şimdi elimde kepçe ve kevgirim var çok tezat mizah bir yetenektir bu yeteneği işlemek kelimelere dökmek ayrı bir yetenektir konuşurken bile kelimeleri diline dökmektir
Soran+1 yılMizah kabiliyeti nasil olusturucaz o zaman
- +1 yıl
aslında çok basit ama biraz geliştirmen gerekiyor kimilerinde kabiliyet esasına göredir ki herkesde bulunmaz genetiktir kimileri kendini geliştirir bu alanda illaki sahneye çıkıp mizah yapılacak diye bir kaide yok olamazda böyle bir yeteneğin varsa etrafındaki seni tanıyan insanlar anlar her hangi yerde ister sosyal medya olsun ister gerçek hayatta her hangi bir soruya ya da buna benzer konuşmalarda size atıfta bulunmadan aslında size sorulan gönderme usulü sorular olur vesaire bu tip ortamlarda hazırcevaplığınız kuvvetli olması gerekiyor internet üzerinde değilde daha çok gerçek ortamlarda kendinizi gösterirsiniz hazırcevaplık farklı bir olgudur insanları incitmeden aşağılamadan ama hissettiren hazırcevaplık bu eğitmek ile maalesef olmaz hanım efendi sürekli sohbetlerin çok olduğu ortamlarda kendinizi göstermeniz gerekiyor bu biraz zaman alır kendinizi bu alanda kabul ettirmek
Olduğun gibi davran. . insanlardan uzak durdukça kafan rahat olur. bende bazen boyle seylere kafami takiyom. sonra çok gereksiz oldugunu dusunuyom. ama biraz samimi olabilirsin. arkadaslarinla disari cik. etkinlikler yap en onemlisi kendine bir tane kanka bul sonra gerisi gelir
00 Yorumla
A kişisi ve B kişisi olsun, ikisi de konuşmak istiyor birbiriyle. Genelde şöyle olur:
A:Selam
B:Selam
A:Naber?
B:İyi senden naber?
A:iyi napiyosun?
B:hiç sen?
A:hiç
B: :)
A: :)
B: :))
Konuşma biter, üzücü.11 Yorumla
Soran+1 yılOyle :/
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
36Cevap
ilk basda kitapdan baslamalisin.. kitap insan gibidir kitapla sohbet etmelisin.. sonra kendi ilgi alanlarini gozden gecirmelisin, paylasim cok onemli.. su cok ilginc geldi bana demen bile bir sohbet acilmasina yeterli... insanlar ilginc olan seylerde meraklanir ve muhakak birseyler konusulur konuya gore ayak uydurdun mu devam eder...
00 Yorumlasenı sevenlerle konus s. et oyle yapanları sana oyle hıssettırenlerıde senı her yaptıgın hareketınle mutlu eden ınsanlarla ol yoksa da olacaktır bekle.
00 Yorumla
+1 yılAğır olmak konuşamamak anlamına gelmez bazı insanlar gerçekten çok monoton ve sıkıcı ama senin sorunun kasmak ile alakalı biraz rahatlayabilsen aslında çok daha güzel sohbetler kurabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılRahatim zaten. Rahat halimi begenmiyorlar. Ben her konuya ciddi bir tavırla yaklasirim ama onlar dalgaya alir espri falan yaparlar. Benim de dalga espri yetenegim yok hic
- +1 yıl
dalga denizde olur diyip iğrenç bir espri yapayım ortam gevşesin :))) şaka bir yanada herşeye gülen herşeye jhsgdagdha :ÇD sacma salak smiley yapan tiplerle zaten konuşulmaz.. Ama bu elektrik meselesi gerçekten ben cok konuskan bır adam olmama ragmen bazen ıletişim kuramıuyorum karşındaki insanla alakalı bırazda
Soran+1 yılAnladim
+1 yılSohbetini sıkıcı bulan kişiler
1-Çok saçm akonuşuyorsun
2-yersiz zamnaszı konular açıyorsun
3-Konuştuğun konular çok derin konular karşındaki anlamıyor
3 ünden hangisi sence?09 Yorumla
Soran+1 yılUcuncu galiba
Soran+1 yılKonusma seklim karsimdakine hitap etmiyo galiba
- +1 yıl
Heryerde herşey anlatılmaz anlayan vardır anlamayan...
Soran+1 yılYa onlar daha cok geyik muhabbeti yapmak istiyo. Ben de geyik mubabbeti hic ceviremiyorum oblar gibi bir konuyu dalgaya vuramiyorum sakalae esprildr yapamiyorum o yetenegim yok. Haliyle sıkılıyorlar
- +1 yıl
benim gibisin o kadar çok ciddi konular düşünüyorsun ki geyik muhabbetini bilmiyorsun
Soran+1 yılAynen oyle. Her konuya cok ciddi bir sekilde yaklasiyorum en basit seye bile ve nasil duzelticem bu durumu bilmiyorum
- +1 yıl
ben hala düzeltemedim çok... sende çok düzeltemr-ezsin. ne yapalım bizdede zeka fazla :))
Soran+1 yılOrasi oyle :)
- +1 yıl
Hadi iyi geceler muhabbet güzeldi ama yarın işe gitmem lazım :)
Bence sen konusma onlarla, sana döneceklerdir.. Gülü seven dikenine katlanır 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılDonuyorlar zaten hep ill mesaji onlar atar. Anlamadigim da bu hem sohbetimi sevmiyorlar hem de mesaj atiyorlar
+1 yılYa bence bu karsidaki insandan dogru enerji almakla alakali bir durum sanirim
08 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Yani sohbetinden hoslansa zaten sohbet gelisir ama sohbetini sevmediginden sohbet bitiyo
Soran+1 yılYa soyle bir sey. Sıkıcı ve ona hita etmeyen bir konusmam oldugunu dusunuyo. Buna ragmen konusmam demiyo. Neden bilmiyorum ayip olmasin diye mi yoksa oylesine konusmus olmak icin mi
- +1 yıl
Ayip olmasin diye cevap veriyo sanirim
Soran+1 yılBence de :/
Soran+1 yılAma ilk mesaji atan da karsi taraf oluyo hep
- +1 yıl
Seni kirmamak icin dusunceni gizlio belkide
Soran+1 yılOlabilir
kendin ol doğal davran içinden ne geliyosa söyle, gündemde ki şeylerden bahsetmeye calıs.
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğal halimi begenmiyorlar iste
Soran+1 yılKonu acamiyorum istee
+1 yılGüler yüzlü sevecen ve arada şaka yapan biri ol canim :)
010 Yorumla
Soran+1 yılEspri yetenegim hic yok :/
- +1 yıl
Ya şakaya vur sohbetleri
Soran+1 yılOnu yapamiyorum istee :/ beklentileri de hep o konulari dalgaya alabilmek. Nasil yapicam bilmiyorum
- +1 yıl
Dalgaya alma dalgaya alirsan ciddiye almazlar seni sadece konuları çek türkçe esnek bir dildir. Sana nasil anlatayim ki bunu simdi bilemedim
Soran+1 yılAnlat bir sekilde nr demek istedigini anlamadim cunku
- +1 yıl
Konuşurken nasil konususyosun tripliymis gibi mi " ok , tm , hıhı " konusuyosun
Soran+1 yılHayor oyle degil akici konusurum ama açtığım konulari begenmezler
- +1 yıl
Şakaya vurma meselesini bir düşün bak buralarda çok var öyle yapan yorumlari falan oku sorularin belli bir sure sonra ayni olmaya baslarsin. Benekler anasindan yürüyerek cikmiyo düse kalka öğreniyorlar sende aynisini yap istersen bana mesaj at her konuyu acabilirsin konusabiliriz
Soran+1 yılMizah anlayisi karakterden gelen var olan bir sey degil mi :/
- +1 yıl
Onu bilemicem ama bende önceden suspustum sonradan baktim slaak salak olmuyor acil kizin dedim şu an susturana ask olsun hem gulerim arada guldururm
bu konuda yanlızım diye düşünüyordum benimde en sonki yazışmam sorduğum soruyla kalmıştı 2-3 gün önce...:(
00 Yorumla
+1 yılkonuşurken "acaba hakkımda ne düşünüyorlar" şeklinde şeyler geçiyomu kafandan. yoksa kafana ne eserse söylermisin rahatmısın
01 Yorumla
Soran+1 yılRahatim. Dogal halimi begenmiyorlar
Sohbet etme o an ne hissediyorsan onu yaşa sevenler yanına gelecektir
02 Yorumla
Soran+1 yılUzuluyorum ama istedigim kisiler konusmak istemiyo benimle sıkılıp gidiyolar
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bol bol kitap oku ki entellektüeliten artsın ve ortak muhabbet edebileceğin kişiler bul. Ben mesela Arabesk ve iddaa tarzı muhabbetlere keza footballa tamamen Fransızım.
00 Yorumla:) Hoş sohbet biriyle arkadaş ol ve iyi gözlemle. Çok şey öğrenebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn yakın arkadasim oyle. Dikkat ediyorum hep nasil konuştuğuna. Hazir cevap bir insan bu yuzden insanlara eglenceli geliyo. Ama ben değilim :/
+1 yılAynen ben ya. Konuşan yüz bin kere pişman oluyordur yani. Hele sohbet uzarsa iyice fena.
00 YorumlaSeni sen olduğun için sevsinler boşver dengesiz çok.
00 Yorumla
+1 yılGayette güzel bir sohbetin olabilir sadece kafadengi kişi bulamamışsındır belkide
00 Yorumlabnde aynı senin gibiyim telefonda bile en fazla 2 dk konusurum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAynem oyle. Hep dinliyosun biraz da sen konus derler konu acamam.
Aman be dert ettiğin şeye bırak seni seven böyle sevsin doğallık iyidir.
00 Yorumla
+1 yılSanırım aynı sıkıntı bende de var. Belli de çabuk sıkılıp hemen +18 e geçtiğimden oluyor. En iyisi istanbuldan Fuckbuddy bulmak.
00 Yorumla
+1 yılneden kendin olmak yerine başkalarına yaranmaya calısıyosun.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendim oluyorum konuşurken. Bu dogal halimi begenmiyorlar iste. Ben de kasiyorum
- +1 yıl
kasma bosver sende seni begenenlerle takıl
+1 yılkonuşurken hayalgücünü kullanmanı tavsiye ederim konuşmalarına farkli renkler katacaktır :)
00 Yorumlaegolu davranıyorsun demekki. bu egonu kır. rahat ol.
00 Yorumla
+1 yılSohbetim sevilmeyecek diye kasma kendini, raht olursan sevilir
00 Yorumla
+1 yılBişeyi konuşmaktan çekinme kendin gibi ol
04 Yorumla
Soran+1 yılKendim gibi konuşuyorum zaten hiçbir zaman kasmadim birileri bana cok sıkıcısın biraz eğlenceli konular ac diyene kadar. Cogu kisi ayip olmasin diye konusuyo
- +1 yıl
Böyle düşündükçe hep daha kötüye gider umursama
Soran+1 yılAma karsimdaki kisinin hakkimda oyle dusundugunu bile bile konusmak uzuyo
- +1 yıl
Yeni arkadaşlıklar
olduğun gibi davran içinden geldiği gibi
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biraz sacmalayarak konuş :d
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapamiyorum iste :/ bir de sacmalayarak komik olmakla mal olmak arasinda once bir cizgi var. Genelde mal oluyorum
Soran+1 yılEvet o dengeyo saglayamiyorum
Aaa ne güzel konuşuyorsun :D
00 Yorumla
+1 yılbu tek taraflı olacak bir şey değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
muhabbetin koyu olması için karşı tarafındaki kişinin de muhabbetinin güzel olması lazım
Kitap oku düzelirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe ise yarar kitap?
Soran+1 yılTeşekkürler
Boşver ciddiyetin çok çekici böyle devam et
00 Yorumla
+1 yılGel edelim bakalım neden insanlar sıkılıyor
00 YorumlaDiğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bişeyler üzerine tartış onunla.
00 Yorumla
+1 yılneden sevmiyorlar? çok mu sorguluyorsun?
08 Yorumla
Soran+1 yılOnlara hitap etmeyen bir konusmam oldugunu dusunuyorlar. Daha cok dalga geyik muhabbetlerini seviyorlar ben de onu hic ceviremiyorum. bir konuyu dalgaya alamıyorum cogu zaman ciddi
- +1 yıl
hmm.. ben de sevmiyorum ciddi konuşmaları.. karşımdakinden soğutuyor.. belli bir süre sonra sallamaz oluyorum onu.. bir an önce ciddiyeti bir kenara bırakıp (ciddi konular hariç) sohbete ayak uydurman lazım.. yoksa işin zor gibi gözüküyor..
Soran+1 yılSaka espri yetenegim hic yok :/
- +1 yıl
o biraz da konuştuğun kişinin yeteneğine bağlı ama..
Soran+1 yılArkadaslarimin o yetenegi var komikler bir ben malim galiba iclerinde
- +1 yıl
estağfurullah öyle demeyelim de biraz da karakterine bağlı bir şey o..
Soran+1 yılOule evet. Soguk bir insanım
- +1 yıl
belki bulursun sen de ilerde kafana göre birini böyle gülerek samimi bir şekilde konuşabileceğin :)
Bişeyler üzerine tartış.
04 Yorumla
Soran+1 yılGeyik muhabbeti cevirmem lazim onlar icin ama yapamiyorum
Soran+1 yılNasil yani
+1 yılMerak ettim doğrusu sohbetini. ..
00 Yorumla
+1 yılKitap oku.
10 Yorumla
+1 yılHersey ortadaki durumaa bakar dostumm
00 Yorumlaortak konulardan gir sohbete.
00 YorumlaKitap oku kitap
03 Yorumla