Kadınların günü bir güne sığar mı?

Kadınların değeri biliniyor mu.. kadınların günü bir gün mü olmalı.. emekleri fedakarlıkları, sabırları, sevgileri özverileri en önemlisi anneliklerinin değeri sadece bir gün mü? her gün değer kıymet bilinemez mi? bu dünya da onların yeri yok mu? neden bu kadar emeğe fedakarliga rağmen öldürülüyor bu kadınlar.. neden hep üzülüyor hor görülüyor eziliyor bu kadınlar.. Sizde bir anneden doğmadınız mı? anneniz olmasa sizi dünyaya kim getirecekti.. bu devirde ne kadına nede çocuğa değer verilir oldu çünkü en çok onlar ölüyor.. Hemde vahşice.. kadın sadece cinsel objeden ibaret mi? onların da duyguları ruhları yok mu? nedir bu üstünlük göstergesi karşı cins olan erkek kişisin de..

içimi dökeyim dedim 🥲 Günaydın hayırlı sabahlar ♥️🥲

BİR GÜN DEĞİL HER GÜN KADINLARIN DEGERİNİ BİLENLERE SELAM OLSUN❣️

TÜM KIZLAR SORUYOR SİTESİNDEKİ KADINLARIMIZIN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN BİR GÜN DEĞİL HER GÜN KADINLARIMIZ DEĞERLİDİR♥️♥️♥️

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya
Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya

Elden bir şey gelirmi, Kıymet bildiklerim gibi, benimde bilinir mi? Sen haklıydın her zaman.. ANNEM GİBİ.. Yalnızlığı da koydum bavula, haksızlığı da aldım yanıma, teşekkür ettim her şey adına, gidiyorum gidiyorum ama etmiyorum EYVALLAH...

Kadınların günü bir güne sığar mı?