Kişilik & Karakter Gece insani misin gündüz insani misin? Lahanakelebeği Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncelleme Gece insani misin gündüz insani misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Merhaba, kesinlikle gündüz insanıyım yani gece dediğimde uyumam lazım mutlaka. Uykuyu seviyorum :) 0 0 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% 1 yıl Gece mi Gündüzmü bilmem ama bu çağa air değilim bunu çok iyi biliyorum 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Duruma göre değişiyor. Genelde gece diyelim. Sen peki? 0 0 Yorumla
bellominati Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ramazan hasebıyle gece kusu oldu yoksa 11 dedın mı hop zıbarotti yapıyordum😔 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. İkisi 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gündüz geceler uyumak içindir 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gece insanıyım güzelim :d 0 0 Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl haftasonları gece, haftaiçleri gündüz 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Gece 0 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı. Benim için farkı yok 0 0 Yorumla
chef16 Takip Et Yoda Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. Gece kuşu 0 0 Yorumla
panzerkopfwagen Takip Et Yoda Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı. Gündüz erken yatarim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Merhaba, kesinlikle gündüz insanıyım yani gece dediğimde uyumam lazım mutlaka. Uykuyu seviyorum :)
Gece mi Gündüzmü bilmem ama bu çağa air değilim bunu çok iyi biliyorum
Duruma göre değişiyor. Genelde gece diyelim. Sen peki?
Ramazan hasebıyle gece kusu oldu yoksa 11 dedın mı hop zıbarotti yapıyordum😔
Gecenin sessizliğini ve huzurunu seviyorum.
İkisi
Gündüz geceler uyumak içindir
Gece sessiz sakin tam benlik
düz bildiğin insanım
insan olduğuma emin değilim :D
Gecelerin yargıcı derler bana. d
Gece insanıyım güzelim :d
haftasonları gece, haftaiçleri gündüz
Gece
Uzaylı
Benim için farkı yok
Gececiyim ben