..
'Dayanılmaz olan aslında yaşam değilmiş, insanlarmış.."

..
'Dayanılmaz olan aslında yaşam değilmiş, insanlarmış.."

Doğru yaşamak, kendi değerlerini ve ne istediğini anlamakla başlar. Eğer insan kendisiyle barışık değilse ya da doğru bir hayat vizyonuna sahip değilse, sevgisi de kolayca yıpranabilir ya da yüzeysel kalabilir. Doğru sevmek, özünde önce kendini sevmekten geçer. Dürüst, anlayışlı ve empati dolu bir yüreğe sahipsen, doğru sevginin de temelini atmış olursun..
Doğru yaşamayı bilmeyen biri doğru sevmeyi de bilemez üstad. Çünkü sevgi, sadece bir duygu değil, bir bilinç meselesidir. Kendini tanımadan, hayatı anlamadan, değerlerini oturtmadan birini gerçekten sevebilmek zor. Aksi halde sevgi, tamamlanma arayışına, bağımlılığa ya da anlık duyguların peşinden gitmeye dönüşür. Doğru yaşamak; sorumluluk almayı, sınır çizmeyi, kendine ve başkalarına adil olmayı gerektirir. Bunları bilmeyen birinin sevgisi de eksik, dengesiz ve savruk olur.
Doğru yaşam algısı da değişken bir olgu bence. Çoğu insan kendine göre yorumluyor çünkü eğriyi doğruyu. Bazen yanlış insanlar da sevebilir fakat sevme biçimleri de kendilerine göre doğrudur. Normlara uymuyor olsa da bazen doğru yaşamayı bilmeyenlerin sevgisi, yaşamayı bilenlerden daha uzun bile sürebiliyor.
Doğru yaşamayı bilmeden doğru sevemez insan tabi ki de. önce kendisini bilmesi lazım doğru adımlar atması lazım ve sonra da doğru insanları sevmesi lazım.
Cevap
3Cevap
Doğru sevdikten sonra doğru yaşamaya başlayacaktır belki
Doğruluk önemli bir kavram biliyorsa eğer puf noktaları dogru sever
Neden olmasın
Herkesin doğrusu farklı
Herkesin doğrusu var evet ancak gerçekte 3-5 doğru yok, tek doğru var.
Sana göre her şey değişiyor galiba. İstersen saate bir saat kaç sana göre.
Cevabın harika, tuttum 😎
Doğru yaşamak nedir ki, evet bence doğru sevebilir insan, nasılsa iyi ailede yetişmeyen veya ailesi olmayan biri iyi bir aile kurabiliyorsa yanlış bir hayatın içinde doğru sevebileceğini düşünmüyorum ben şahsen..
Hayır, çünkü doğru sevmek, önce kendini ve hayatı anlamaktan geçer. Kendini tanımayan, sınırlarını bilmeyen, hayatta ne istediğini çözememiş biri, sevgiyi de eksik veya yanlış yaşar.
soruda ayrıntıda efsane olmuş tebrikler. hayır sevemez ama sorun şu ki doğru yaşam ne herkes doğruyum diyor
Ya da doğru kişi olmadan doğru kişiyi bulabilir mi insann? Cevap bilmiyorum bulunca söylerim 😅☺️
Güzellik yapan güzel şeyler alır karışıklığında her zaman.🎀☺️
Kendini sevmeden başkasını sevemez
Severek öğrenebilir bencr
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Ne güzel yazmışsın
Teşekkür ederim, beğendin mi?
Evet
Nein
Sevemez
insan işte
Hayır
Zorrr