Kesinlikle hiç tanıttıkları gibi değiller. Mesela başımdan geçen bir olayı anlatayım. 2010 yılında üniversite arkadaşım eşi ile beraber benden borç para istediler. Ben de eşine güvendim öyle verdim o zamanın parasıyla 5.000 TL istemişlerdi 8.000 liraya ihtiyaçları varmış ben de düz olsun dedim bir 10.000 lira yolladım bir hafta sonra verecekler diye. Zaman geçti aradan 15 sene geçti hala gönderecekler. Yani insanlar hiç göründüğü gibi çıkmıyorlar borç vererek onları tanıyabiliyorsun.
Maalesef, bazı insanlar o kadar iyi rol yapıyor ki.. Maskesi sonradan bir anda düşüyor. Ama bazılarının içi de dışı da bir oluyor. Anlamak içinde zaman ve iyi bir gözlem gerekiyor.
Neye istinaden söylerdi elbette insanlar toplumun içinde farklı, tek başına farklı bir enerji, frekans veya psikoloji olabilirler. Mesela dışarıda tükettiği enerjiyi evinde veya herhangi bir yerde dinlenirken toplarken aynı ruh haline vs sahip olamazlar
Beni çok düşündürmüştü misal iş ortamı yüze gülüp arkadan konuşan veya akraba arkadaş ortamına bakıldığında biri yanında başkasını anlatsa başka ortamda da senden bahseder vs farkına varırsan denk gelirsin ama çoğumuz istemediğimiz ortamda hoşnut olmadıklarımizin yanında bulunmuşuzdur. eger gerçekten her insanda varsa bunun dozu mu var ya da kim kime bakarak seni sevmiyorum hoşlanmıyorum diyebiliyor iki yüzlü olmayan da vardır. ama bazı iki yüzlülükler kıskançlık ihanet intikam barındırıyor. insanin kendi elinde her şey ama arkamızdan atıp tutan dibimiizden ayrilmayanda gördük kimse fark etmedikçe iç yüzü göremiyor
En İyi Cevaplar