İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı.
Ben bugüne kadar yoğurdum ekşi diyenini görmedim şahsen. Herkes imparator herkes kraliçe olmuş burada yüz kişiyle çıkıp halen hanımefendi takılanmı dersin herkese yürüyen nefes alsın yeter diyen damacanaya bile yürüyen erkekler burada adamlıktan edebiyattan bahsediyorlar ya burası resmen güldür güldür show olmuş
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kesinlikle kendini bulunmaz Hint kumaşı sanan mi desen kendini ağırdan satan mı desen reel de beş kuruş etmez burada kültürlü elit gibi kendini tanıtan mi desen hele cinsellik kategorisindeki yorumlara baktım da ne istekli sapık kadınlar varmış burada gördüm kadın milleti erkek milletini geçmiş gerçekten midem bulandı kadın milletinden özellikle burada 3 tanesi var onlarla evlenecek erkeğin vay haline hergun boynuzu yer o erkekler evlilik ve kadın uzak dursun ( ahlaklı iffetli kadınlar baş tacı onlar ayrı)
Özgüvensiz ve yetersiz, aynı zamanda cahil oldukları için. Eksikleri savaşıp tamamlamaktansa geçip oturdukları yerden yalan hikaye anlatmak daha kolay olduğu için, çünkü tembel oldukları için işlerine geliyor.
bilmiyorum açıkçası. herkesin hayatı harika, herkes güzel. ama gerçeğe bakınca oyle değil. o yuzden instagram olarak sayece hobi sayfam var. onların ''mükemmelliklerine'' bakmak insanı strese sokuyor. insan kendi hayatını yaşayamıyor.
Bu durumu şöyle açıklayabiliriz; gerçek hayatında ki sorunları, statü ve çevresi onu çok baskılıyor yanlız ve asosyal bir insansa kendini farklı gösterip yeni bir insan gibi olabilir
İnsan heryerde aynı olmalı bilmiyorum burada yorumlarda farklı arka planda farklı dünya iyi oynayanların dünyası maalesef çoğu insanın psikolojisi bozuk burada yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla