Kişilik & Karakter Uydurulmuş günler hakkında ne düşünüyorsunuz? vforvv Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadınlara değer veririm ama böyle günler bana saçma geliyor. Güncellemeler1 yıl Güncel bir soru Uydurulmuş günler hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. kadına her gün değer verilmeli 1 0 Yorumla
by_kultur2 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bence de saçma kadına 1 gün değil her gün değer verilmesi lazım bunu da güne bağlamamak lazım 1 1 Yorumla vforvv 1 yıl Katılıyorum Yorumla
_Priapos_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Herşeyin bir gününün olması artık bu işin tamamen para tuzağı olduğunun kanıtıdır. Takvime bakın boş bir gün yok herşeyin bir günü var 1 0 Yorumla
hayretcksasirdim Takip Et Xper 3 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl 14 şubattansa en iyisi bu açık ara hemde 1 1 Yorumla vforvv 1 yıl Kıyas olarak mantıklı. Ama bence hiç birine gerek yok Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Çok sallamıyorum. 1 0 Yorumla
Dürümcümusti2013 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı. Bu adamınki -90 kg 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kadına her gün değer verilmeli
Bence de saçma kadına 1 gün değil her gün değer verilmesi lazım bunu da güne bağlamamak lazım
Katılıyorum
Herşeyin bir gününün olması artık bu işin tamamen para tuzağı olduğunun kanıtıdır. Takvime bakın boş bir gün yok herşeyin bir günü var
14 şubattansa en iyisi bu açık ara hemde
Kıyas olarak mantıklı. Ama bence hiç birine gerek yok
Çok sallamıyorum.
benim gibi aç köpeen hergünü aynı
Bu adamınki -90 kg