değiştiriyorsunuz bari daha özenli olun!
Günün nasıl geçti sorusune hissettiriyor?
değiştiriyorsunuz bari daha özenli olun!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz heralde anlatırsak başımıza fena kakacakları ufak tefek şeyleri anlatmaktan çekindiğimiz için, falso vermemek amaçlı bilinç altı kıssadan hisse yapıyoruz..
Hatun kişiler zaten bizden çok çok uyanık oldukları için ve asla bir falsosu olmaz olsa da kabul etmeyeceği için ne kadar detay varsa vosvos moturu gibi tıkır tıkır saydırıyor..
Hoş bizim beyin de zaten onca cümleden ana başlıkları seçebiliyor ya ..:))))
Aslında Günün nasıl sorusuna verdikleri cevabın sadece 4te 1i kendi günlerine aittir, kalan kısmı ondan başkalarının geçirdiği gündür. O onu dedi, bu şunu dedi, şöyle şurdan şorala hoooop... sen beni dinlemiyorsun.offf
Ya canımı sıkan şeyleri unutmam inadına ve ayagını denk alsın dıye canımı sıkarsa yüzüne vururm akıllı olup zamanında bu duruma getirmicekti zaten moralim bozuk
ayrıca siz nasıl 4 cümle kuruyorsunuz benmi hayal görüyorum ben günün nasıl geçti demesem bile kendisiyle konuşan adamın cümlelerinden memeleketine kadar bana anlatabiliyor ben günüm iyi geçti evdeydim desem bile duymuyor bencil demiştim ama ben demiştim
Öncelikle soranlara tek cevabım .. standart
Yanlış soruyorlar zaten :))
Hani '' neler yaptın bugün '' desen bile daha güzel olur sohbet açısından :P :))
Yeni gördüm yahuu cevapları :( . Ayrıntıya girmek huyum değildir ..ayrıntı daha fazla açıklama yapmana neden olur , yemezler :))
Cevap
5Cevap
Eğer uzunca yazıyorsak günümüzün nasıl geçtiğini bu karşımızdakine değer verdiğimizi gösterir.kısa cevaplarla geçiştiririz.
1) Allah yürü kulum dedikçe yürürüz.gidebildiği yere kadar belleğimiz.
2) Siz erkeklerin haltlarını başka nasıl öğrenebiliriz önlem alabiliriz nasıl ev geçöindirip onca çocuğa bakabiliriz bir çok şeyi idare edebiliriz sanıyodunuzki :)
Çok fazla detaycı olmalarından kaynaklanıyor ama bazıları da var ki sabah ne yediğini hatırlamıyor .
Bende detaycıyımdır ama hafızam eskisi kadar iyi değil .
Hayırdır... bir anda full kızlara giydirir olduk :DD olum sözlendiniz mi aranızda, bizim niye haberimiz yok.
bazıları etmiyor be abi
bazıları ise bugün kaç adım attın gibilerinden de soru sorabiliyor
bu tip bana uzak
bizdeki terabayt'lık bellek :D ayrıntılara takılırız çünkü olay ayrıntıda kopar =)
1- İşimize gelen herşeyi içine sığdırabileceğimiz bir hafıza kartı var kafamızın içinde.
2- Akıllı olun, sizde dikkat edin. Çok zevkli oluyor ya.
Detaycıyız, bu kadar basit neden anlamıyorsunuz anlamıyorum.
Hem koskoca günü iki üç kelimeye sığdırmamızı nasıl bekliyorsunuz onuda anlamıyorum.
Kronik sorunları efendim.Şimdi detaylı anlatıp papaz olmak istemiyorum.
genelleme yapma NOKTA. Bazıları iyi işte senin nasıl geçti diyebilmekte seni çok vıdı vıdı yapablar buluyorsa buda senn sorunun sanırım
İletişim kurmak istiyorlar o kadar basit.
ne yapalım bizde böyle yaratılmışiz
fil hafızası var anacım bizde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar